lieca |
לפני 7 שנים •
7 בדצמ׳ 2016
קציצות טונה מהירות וטעימות בטרוף - בהמשך ליוזמה הברוכה של לה
לפני 7 שנים •
7 בדצמ׳ 2016
lieca • 7 בדצמ׳ 2016
קבלו קציצות טונה מהירות וטעימות בטרוף גם כשהן יוצאות קרות מהמקרר.
אצלי הן לא ממש רואות את המקרר. בצל גדול קצוץ מטוגן קלות בשמן זית ומקורר מעט קופסת קוטג' 9 אחוז בעדיפות (פחות מזה בעיקר אוכלים כימיקלים) שתי כוסות שבבי שיבולת שועל (או שיבולת שועל טחונה. לא שלמה) קופסת טונה מסוננת מהנוזלים (לא משנה אם טונה בשמן או מים) שתי ביצים שתי שיני שום, מלח ופלפל גרוס מערבבים הכל. מחממים מחבת עם שמן זית. לא מחממים יתר על המידה. שמן זית נשרף די מהר. יוצרים עם כף תלוליות עיסה לא גדולות במחבת ומשטיחים אותן לקציצות. מטגנים עד להזהבה. בתאבון. |
|