סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

משפחה כן בוחרים.

Cafe​(שולט)
לפני 7 שנים • 18 בדצמ׳ 2016

משפחה כן בוחרים.

Cafe​(שולט) • 18 בדצמ׳ 2016
די ברור למה את מחפשת פה אבא.
נעים לך להיות קטנה, חסרת אחריות, ושיהיה מישהו גדול וחזק ששומר עליך, עוטף אותך, ואחראי עליך.
אבל למה האבא שמצאת (או תמצאי) פה רוצה להיות אבא שלך?
בגלל שיש בו חוש אבהי והוא מרגיש צורך עז לעטוף ולגונן?
אז אם כך הוא היה גם שמח לקחת במקומך גבר שרוצה להיות ילד שלו?? גבר שלובש טיטול וממש רוצה להיות ילד קטן (בהנחה שהוא לא הומו כמובן).
ואם היחסים ביניכם לא היו כוללים מין וסטיות, גם אז הוא היה מתלהב להיות אבא שלך, להיות אחראי עליך, ולנהל את החיים שלך?
זה בכלל מענין אותך למה האבא שמצאת פה רוצה להיות אבא שלך,
או שמבחינתך מספיק שאת מרגישה שמצאת אבא שווה, חזק, ואוהב שנותן לך הרגשה טובה שאת מוגנת?
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 18 בדצמ׳ 2016
בסופו של דבר, כל מי שנכנס ליחסים בדס"מים נמצא בהם בשביל להגשים משהו בעל גוון מיני.
מין לא חייב להיות הגורם היחיד, יכולים להיות גם גורמים פסיכולוגיים אבל מין תמיד נלווה להם.
מין לא חייב להיות כמובן רק סקס במובן המוסרתי של המילה אלא כל דבר שמעורר אותנו מינית.
אחרת, לא היינו בוחרים את הפרטנרים שלנו לפי המין אליו אנחנו נמשכים מינית, לפי המראה החיצוני שאליו אנחנו נמשכים מינית וכ'ו...
מי שסתם רוצה להיות אבא/בת/אמא/בן כצורך פסיכולוגי בלי מרכיב מיני יכול ללכת לחוג של פסיכודרמה ולשחק סצנות פסיכולוגיות שונות.

עם זאת ועל אף זאת, אני לא חושבת שהמניע המיני הוא בהכרח משהו רע שמבטל את האותנטיות של התפקידים. 
כמו שאמרתי, למניע המיני יכול להתלוות צורך פסיכולוגי. כך מי מחפשת מישהו שידאג לה, שתחפש מישהו שהצורך שלו הוא לדאוג ולא סתם/רק לזיין/לשלוט בזמן שמישהי קוראת לו Daddy. 
זה מתבטא במעשים ולא בהבטחות שונות, כך שזה דורש סינון לא קטן ובחינת הכוונות של האדם מולך במקום לחיות באשלייה שהכותרת שלו היא תעודת ביטוח למשהו. 

על עצמי אעיד שאני מעוניינת בשליטה אמהית, אני לא אוהבת לקרוא לעצמי "אמא" (המילה פשוט גורמת לי להרגיש שפרויד עוד שנייה יקום לתחייה...) אבל אני כן מרגישה שאני מחפשת לדאוג למישהו ולהגן עליו הרבה מעבר לסשן עצמו וזה שקיימת בנינו משיכה מינית לא סותר את זה אלא מתקיים בנוסף לזה ואף משלים את האינטימיות בנינו כשני אנשים מבוגרים ביחסים עמוקים.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 18, 2016 11:06 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
    התגובה האהובה בשרשור
Brave girl
Brave girl • 18 בדצמ׳ 2016
כל הקטע של האבא עושה לי מזה רע...
סטייל תחושה של גילוי עריות
השולט הקודם שלי היה בקטע של מוצץ ודדי וכל זה
זה עשה לי תחושה ממש רע
שזה לא בריא בכלל...

זו דעתי
lieca
לפני 7 שנים • 19 בדצמ׳ 2016
lieca • 19 בדצמ׳ 2016
כל אדם והקונוטציה שלו. יכולה להבין שיש לאנשים סיבות שונות להכנס לכזה קשר.. כל אדם וסיבותיו הוא ומן הסתם תמיד יהיה סיפור המסביר את זה. 
השאלה היא האם יש צורך לנבור ולחטט בסיבות, אם אנשים מרוצים בקשר שלהם ומשהו בצרכיהם מסופק. 
יתכן ואני מבינה מה כוון מחשבתך. ואם כן, האם באמת זה מעניין מה יש לאדם בנבכי מחשבתו, כל עוד הוא אינו מזיק לסביבתו או עובר על החוק? (וגם על זה אפשר לשוחח בלי סוף.. מה זה מזיק לסביבתו או עובר על החוק כוון שיש הרבה דברים שנמצאים בתחום האפור). יתכן וגם פספסתי לגמרי בהבנתי. 
הרי לרבים מאיתנו מחשבות כאלה או אחרות, שאם היינו נשפטים עליהן, אולי לא היינו נתפסים ע"י החברה או אחרים באור חיובי.

השאלה שמעניינת אותי, זה מדוע אתה שואל שאלה שכזאת ומה מטרתה. הרי יש לה מטרה נכון? סקרנית.
Cafe​(שולט)
Cafe​(שולט) • 19 בדצמ׳ 2016
ציטוט: ArchAngel

על עצמי אעיד שאני מעוניינת בשליטה אמהית, אני לא אוהבת לקרוא לעצמי "אמא" (המילה פשוט גורמת לי להרגיש שפרויד עוד שנייה יקום לתחייה...) אבל אני כן מרגישה שאני מחפשת לדאוג למישהו ולהגן עליו הרבה מעבר לסשן עצמו וזה שקיימת בנינו משיכה מינית לא סותר את זה אלא מתקיים בנוסף לזה ואף משלים את האינטימיות בנינו כשני אנשים מבוגרים ביחסים עמוקים.

אבל מאמי כן מותר לקרוא לך,  נכון?
Cafe​(שולט)
Cafe​(שולט) • 19 בדצמ׳ 2016
lieca כתב/ה:

השאלה שמעניינת אותי, זה מדוע אתה שואל שאלה שכזאת ומה מטרתה. הרי יש לה מטרה נכון? סקרנית.

זה סוד!
sm69​(שולט)
sm69​(שולט) • 19 בדצמ׳ 2016
Toy Doll כתב/ה:
כל הקטע של האבא עושה לי מזה רע...
סטייל תחושה של גילוי עריות
השולט הקודם שלי היה בקטע של מוצץ ודדי וכל זה
זה עשה לי תחושה ממש רע
שזה לא בריא בכלל...

זו דעתי
אני לגמרי מסכים איתך ומנקודת מבטי..
כשולט יש בזה המון לקיחת אחריות כלפי הנשלטת שנמצאת בחופש מוחלט (ודנו בזה רבות)
אבל כאבא לילדה קטנה.. גם לי קשה עם הקטע של יחסים מהסוג הזה..
אני מאד מקווה בשביל עצמי שאף אחת לא תקרא לי אבא או משהו בסיגנון, תוך כדי הסקס..
icon_smile.gif
בלנדר
לפני 7 שנים • 20 בדצמ׳ 2016
בלנדר • 20 בדצמ׳ 2016
חייב להחמיא על השאלה
היא עמוקה מאוד ומזמינה תשובה מעניינת 
אך לצערי אני לא באמת מצליח לאתר את המקום הזה.
אני להסתכל על זה כתירוץ שבא לתחום את הנושא , מעיין עלילה שרק מלווה אותנו לצד הגשמת הפנטזיה..

אציין למשל את הדוגמה הקורנת של arch,
האמאית שמבטיחה להגן ולדאוג כחלק מהסטייט אוף מיינד של הצד השולט שבה.

אך במה בדיוק הפן הזה מתבטא לצד הגשמת הפנטזיות??
לא אתפלא אם בפועל האזור הזה נמצא לו ריק ממעשים.
הוא כנראה שם רק כדי להשלים את הרעיון ולהעצים את החוויה.

Arch, אני מצהיר מראש שאני מתבסס על תחושה אישית ואולי חסרת שחר. וכל יסוד.
אשמח ללמוד ולגלות אם מסתתר לו משהו שאני לא רואה ומכיר בו כשמדובר בך ספציפית...
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2016
בלנדר,
זאת שאלה מורכבת שאני אני לא יכולה להתייחס אליה באופן כללי ולהעביר כך את המסר כראוי.
על מנת לעשות זאת, אצטרך לתת דוגמאות ואני לא אתן אותן מהסיבה שאני לא רוצה לדבר מול כולם על חוויות אינטימיות (רגשית ומינית כאחד) שהיו לי עם הפרטנרים שלי כי זה עניין שלנו בלבד. גם אם זה בעילום שם, זה עדיין לא ראוי בעיניי לשיתוף.
אני מאוד אשמח אם הדיון לא יתמקד בי כי אני ממש לא הולכת לסנגר פה על עצמי ועל איכות השליטה שלי.
אני יודעת שבפועל כן תרמתי לרווחתם הנפשית של הנשלטים שלי.
אם אתה חושב עליי אחרת, תחשוב אחרת. אני לא אציג חוויות אישיות בפומבי רק בשביל לצאת צודקת בדיון.
Cafe​(שולט)
Cafe​(שולט) • 20 בדצמ׳ 2016
בלנדר כתב/ה:
חייב להחמיא על השאלה
היא עמוקה מאוד ומזמינה תשובה מעניינת 
תודה רבה בלנדר!