בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ניוש

עבד של אשתי
לפני 9 שנים • 21 בדצמ׳ 2016

ניוש

עבד של אשתי • 21 בדצמ׳ 2016
היי
בעלי מאוד אוהב ניוש-שמלבישים מאפרים אותו משפילים אותו כמה שיותר ונהנה גם ממין אנלי עם ויברטור
האמת שלי היה די קשה לקבל את העניין הזה בהתחלה אבל בשביל לרצות אותו החלטתי ללכת על זה,עשינו זאת כמה פעמים הבעיה שאין לי יותר רעיונות ואני גם לא מוצאת יותר מדי סיפורים על הנושא
אשמח לשמוע ממי שמכיר את הפנטזיה הזו על סיפורים חוויות עצות וכל דבר שקשור...
תודה:icon_smile.gif)
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 21 בדצמ׳ 2016
אני חושבת שלתת עוד רעיונות יעזור אבל רק בטווח קצר, הרי לאחר שהם ימומשו שוב תרגישי שאת "לא יודעת מה עושים עכשיו".
בשביל "לדעת מה לעשות עכשיו" התשוקה לעניין צריכה לבוא מתוכך ולא רק כי את רוצה לרצות את בעלך.
אם זאת הפכה להיות גם הפנטזיה שלך, תקיימו ביניכם תקשורת על הציפיות של כל אחד מכם ממנה. וכך, ביחד תגיעו לרעיונות ומסקנות בנוגע למה שצריך לעשות הלאה במקום "לשבור את הראש" בנפרד על רעיונות טכניים בלבד.
    התגובה האהובה בשרשור
lieca lieca
lieca • 21 בדצמ׳ 2016
ניוש מלשון נושה?
אם כן, את יכולה לחפש באינטרנט לפי המילים הבאות: creditor או debtor.

בהצלחה
עבד של אשתי
לפני 9 שנים • 22 בדצמ׳ 2016
עבד של אשתי • 22 בדצמ׳ 2016
כל העניין שיש רצון וזה בא ממני ולפעמים אני מגוונת לבד אך אין לי ניסיון בזה ובאינטרנט לא רשום על זה הרבה ובסרטים היחידים שאני מוצאת בעלי טוען שזה פחות מה שמושך אותי סרטים שיש על גברים סיסיים הם יותר בכיוון של גברים עדינים שנימשכים ללהיות אישה.
במקרה של בעלי שהוא אדם שביוםיום מאוד אגרסיבי המשיכה שלו לנושא היא כי הוא אוהב להיות נישלט במיטה וכששוללים ממנו את הגבריות ומכריחים אותו לדבר כנקבה ומבלישים אותו בצורה זנותית אז זה מגרה אותו.. וסרטים כאלה לא הצלחתי למצוא.. גם סיפורים כאלה אין הרבה ואנחנו כרגע בסיטואציה שבעלי כותב לבד סיפורים ושולח לי ומשם אני מפיקה רעיונות.
אני חושב  שראוי לציין שבעלי הוא מתחלף וניהנה גם לשלוט אך לדעתי הקטע של הניוש זה  הדבר שהכי עושה לו את זה..
הצפון המגנטי הצפון המגנטי
הצפון המגנטי • 22 בדצמ׳ 2016
זה אתה או אשתך שכותב/ת פה?  לא הבנתי... 
Artemis p Artemis p​(נשלט)​{טיולי היפה}
https://www.literotica.com/c/transsexuals-crossdressers בבקשה יש כאן מלא סיפורים ופנטזיות, כן זה באנגלית אבל אם את מחפשת רעיונות זה אחלה אתר. 
עבד של אשתי
עבד של אשתי • 22 בדצמ׳ 2016
זהו משתמש שבעלי פתח.. ההודעה באה ממני אבל הוא גם צופה בזה..
אנחנו לא נוכחים הרבה באתר ופניתי רק ספציפית לגבי הנושא הזה..
לגבי הלינק באנגלית אני לא חזקה בשפה והתרגום מגוגל מסורבל..
אם בכל זאת יש עצות שיעזרו לי לקבל רעיונות חדשים ולצבור ניסיון אשמח.. תודה
עבד של אשתי
לפני 9 שנים • 24 בדצמ׳ 2016
עבד של אשתי • 24 בדצמ׳ 2016
תודה רבה על העצות
איך אפשר למחוק את הנושא בבקשה..?