שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שימוש במילה בטוחה "הכרוכה בתשלום"

בלנדר
לפני 7 שנים • 30 בדצמ׳ 2016

שימוש במילה בטוחה "הכרוכה בתשלום"

בלנדר • 30 בדצמ׳ 2016
מובן כי שימוש במילה בטוחה נועד על מנת להבטיח שהכל יוחזר למקומו כאילו לא היה ברגע שמגיעים בטעות לסף
אבל לי באופן אישי זה קצת מוריד מההתלהבות הכללית של אופי המשחק :\ 

חשבתי אולי כדאי לתבלן פה קצת, שימוש במילה כזו שתוביל את הצד הנשלט 'לשלם' על כך שהוא לא עמד בציפיות
סתם לצורך העניין, שימוש במילה כמו 'אני רוצה אותו עמוק בגרון' ככה שאם היא רוצה להפסיק אז יש לזה מחיר =]

האם לדעתכם זה עלול לפגוע ביעילות של המילה הבטוחה ?
בתום זה עלול לגרום לה לחצות קו שהיא לא התכוונה רק בגלל הבלבול שם במשחק עם הקוטב השלילי ??
אתם חושבים שאולי עדיף להימנע מהתניה שכזו בשם הבטיחות??
dror30
dror30 • 30 בדצמ׳ 2016
כן זה יפגע ביעיליות, מלת בטחון זה כמו להגיד לא בקשר ונילי, זאת אופציה שחייבת להיות שם.
מוריד את ההתלהבות כששומעים לא? מה לעשות מתמודדים.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 30 בדצמ׳ 2016
לכל אחד מהצדדים חייבת להיות אופציה להגיד "לא" ברור וחד משמעי שיכובד, אחרת זאת התעללות ולא בדס"מ.
זה מאוד נחמד ומדליק בפנטזיות כשאין גבולות, אבל במציאות, מכיוון ובדס"מ זאת דינמיקה מורכבת, לעיתים אפילו אם מאוד משתדלים שלא, אפשר לפגוע והנזק יכול להיות קשה.
אם מישהו הגיע למצב שהוא אומר "לא", סימן שהוא נפגע ממשהו או שהוא מרגיש שהוא עומד להיפגע ולכן מאוד חשוב לעצור ולבדוק שהוא בסדר, שלא נלחצה נקודה רגישה מידיי, לסייע לו במידת הצורך פיזית או נפשית ולהפיק מסקנות ביחד לפעם הבאה.
זה ממש לא הזמן לגרום לו להרגיש רע על כך שהוא מרגיש רע.

מה שכן, בהנחה ומדובר בקשר מבוסס ויציב, שבו יש אמון וכל אחד יודע את גבולותיו ויכולותיו שלו ושל הזולת, אפשר להשתמש בזה כמשחק שמטרתו להסיט את תשומת הלב מהדבר הלא נעים שהתרחש.
בנוסף למילת ביטחון אפשר להגיד משפט של אקט כלשהו שהוא נעים יותר וככה אפשר יהיה להרגיש טוב יותר מבלי לעצור הכל. זה רעיון מאוד יצרתי ואולי אף אאמץ אותו.
אבל מילת הביטחון עצמה חייבת להישמר!
פסיכו לוג​(שולט)
לפני 7 שנים • 31 בדצמ׳ 2016
פסיכו לוג​(שולט) • 31 בדצמ׳ 2016
אם תקרא תיקים משפטיים של מקרים על רקע מיני תראה כמה קריטי לשמור על מילת ביטחון נקייה. האנסים (משה קצב כדוגמא) תמיד בטוחים שהם בסדר גמור וחלק מטענותיהם הן שהאשה רצתה את זה וכל הבכי שלה והנסיונות שלה לעצור את זה הם חלק מהמשחק שהיא אוהבת.
בני אדם כל כך נבדלים בתפיסות העולם שלהם ולכן פוגעים האחד בשני גם בלי כוונה להיות רע או לפגוע. לכן צריך מילה אחת ברורה, בלתי תלויה וחסרת תנאים שתגשר על פערים כשמדובר בביטחון. 
אם זה מרגיש לך פחות מרגש זה משהו שאפשר לפתור בעבודה עצמית של שינוי תפיסה אם יש לך מודעות עצמית גבוהה. הסיכוי שמישהו יצא עם נזק נפשי או פיזי לא שווה שום ריגוש בעולם.
    התגובה האהובה בשרשור
בלנדר
לפני 7 שנים • 1 בינו׳ 2017
בלנדר • 1 בינו׳ 2017
והספק נעלם לו =],
תודה לכם על התשובות, שמח ששאלתי!

רק ברשותכם אני רוצה לחדד נקודה עדינה שאני מרגיש שלא פרטתי מספיק לעמוק:
כשאמרתי שהיכולת לעצור הכל ברגע יוצרת אצלי ירידה בהתלהבות
התכוונתי דווקא למצב הפוך ומנוגד למה שנדמה לי שהשתמע אצל חלקכם,

אני מסתכל על זה דווקא מנקודת מבט כנשלט -
ברגע שאני מוסר את השליטה לידיו של אדם אחר מרצון ובידיי גם היכולת לחדול את המצב הזה בן רגע,
נולד גבול די ברור בין המציאות שאנחנו חיים אותה לפנטזיה שמנסים לקיים לצידה.
זה כמו שאגלם דמות בהצגה רק על מנת לחוות כיצד הייתי מרגיש אילו הייתי תופס את מקומה
כשבעצם אני יכול לחוות על בשרי משהו שהוא קרוב קצת יותר אל הדבר האמיתי.

סוג של קונפליקט 'מה שליטה בזה ?' אם וכאשר אתה הוא זה 'ששולט מלמטה' בצורה די מלאה על המתרחש?
זה כבר נשמע ומרגיש קצת יותר כמו משחק תלוש מהמציאות ונטול עניין מעבר ליחס אינטימי בשלל צורותיו השונות. .  
גורם לי לרדוף אחר האקסטרים מבלי למצמץ על זה בכלל. ולא חשוב לי באיזה צד אני. 
ולא, לא הגעתי למקום הזה לבדי, התובנה נפלה עליי דווקא כשהרגשתי שהמשחק הפך לו קטנטן מידי בשביל שנינו. .
פראנסס
לפני 7 שנים • 2 בינו׳ 2017
פראנסס • 2 בינו׳ 2017
היו על זה הרבה ויכוחים ולא הגיעו להחלטה חד משמעית - 

אפשר לוותר לגמרי על מילת בטחון.
מיסטר נון
מיסטר נון • 2 בינו׳ 2017
לאמירת מילת ביטחון אסור שתהיה השלכה שלילית על הצד הנשלט. נקודה.

אז נכון, כולם בתוך ריגוש בזמן סשן או אקט אחר אבל לומר "את יכולה להשתמש במילת בטחון אבל עם תשלום" זה לומר במרומז "אם לא תעברי את הגבולות/יכולות הספיגה שלך - תענשי". ואז, איך מילת הביטחון תתן לה את מה שהיא אמורה לתת - ביטחון? היא עלולה לחשוש מהעונש כל כך עד כדי שתשתוק גם כשהיא לא יכולה לשאת את מה שקורה לה, רק כדי לא להיענש.

יצא לי לדבר עם נשלטות ששמעו את ההתניה הזו לגבי מילת ביטחון. התוצאות של זה הרסניות. 

ולגבי ירידת ההתלהבות? מה לעשות, כשלוקחים את תפקיד השולט בבדסמ, זה בא עם אחריות. האחריות הזו כוללת את היכולת להישאר בשליטה ולהכיל גם את זה שאתה לא יכול לקבל את כל מה שאתה רוצה ב100% מהזמן. 

נכון שהיו בשרשור הזה עוד הודעות דומות לשלי אבל היה חשוב לי להוסיף גם את שלי, כדי להדגיש את העניין.

בהצלחה.
מלכת הלבבות XXX​(שולטת)
ויתור על מילת בטחון זה אומר שאתה לגמרי סומך על השולט במאת האחוזים שידע בדיוק מתי להפסיק כלומר יקרא אותך ממש כמו ספר פתוח
יצירת אמון כזו לוקחת זמן  וגם תלויה מאד בסוג השולט ותכונותיו. יש שולטים/שולטות עם חושים מאד מאד חדים ויידעו לעצור שנייה לפני ...ויש כאלה שפשוט לא יידעו או ייקח להם הרבה זמן של הכרות איתך כדי לדעת.
מבינה למה אתה מתכוון שאתה רוצה להתמסר במאה אחוז ללא יכולת מצידך להפסיק אלא רק על פי החלטת השולט/ת.
James Bondage​(מתחלף)
James Bondage​(מתחלף) • 2 בינו׳ 2017
בלנדר כתב/ה:
זה כמו שאגלם דמות בהצגה רק על מנת לחוות כיצד הייתי מרגיש אילו הייתי תופס את מקומה
כשבעצם אני יכול לחוות על בשרי משהו שהוא קרוב קצת יותר אל הדבר האמיתי.

אבל ... הדבר האמיתי יכול להרוג אותך, לצלק אותך, או לפגוע בך "רק" באופן זמני. בגלל ובזכות זה הוא מרגש יותר כמובן. האם אתה מוכן לקחת את הסיכון? מה לגבי הצלקת הנפשית של הצד השני? הוא/היא מוכנ/ה לקחת את הסיכון? אתה מוכן לקחת את האחריות לצלקת הנפשית שלו/ה?

מדי פעם מגיעים אלי סרטים של בני נוער, בעיקר ברוסיה, שעושים דברים משוגעים כמו לקפוץ מגג בנין של 20 קומות לבנין שליד. מה אני אגיד לך, אני בטוח שאותם בני נוער חווים ריגוש ברמה שאולי לא אחווה אף פעם. אבל על אחד מכל עשרים כאלה, מגיע אלי גם סרט על אחד מהם שלא הצליח. השוואה קצת מוקצנת? בהחלט. אבל כדי להבין את גבולות הגזרה מומלץ להקצין, כי כל זמן שאתה בסביבה המוכרת קשה לראות אותם.