שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ביזאר קל/כבד

Melech
לפני 7 שנים • 4 בפבר׳ 2017

ביזאר קל/כבד

Melech • 4 בפבר׳ 2017
שלום.
שאלה לי אליכם, אני מרגיש שאני חייב עזרה, לא מסוגל לשמור את זה בתוכי יותר.
בשנים האחרונות רוב הפנטזיות המיניות שלי מעורב בסשנים של ביזאר קל/כבר, ממקלחות זהובות, ישיבה והפלצות על הפנים ועד חירבון ממש לתוך הפה, בקיצור, כל מה שעושים בשירותים לבד בדרך כלל, הפנטזיה שלי להיות שם להריח, להרטב, ולהתלכלך, הגעתי למצב כאשר אני עם בחורה ונמשך אליה כמובן, אז תוך כדי הסקס, הפנטזיות מתחילות לצוץ לי בראש ולא עוזבות אותי עד כדי מצב שהסקס הופך להיות טפל ושולי לעומת מה שבאמת אני רוצה לעשות איתה וכמובן רק מפנטז, אבל מעולם לא היה לי את האומץ לשתף אותן במה שעובר לי בראש וממה שאני באמת מתגרה מינית וגומר, קודם כל, אני מפחד מהתגובה שלהן, הרי אני יוצא עם בחורות ריגילות שלרוב אפילו לא ניסו סקס אנאלי בחיים שלהן, ויותר מזה אני מפחד לא פחות מהקטע הבריאותי, הרי מימוש פנטזיות כאלה יכולה להוות סיכון בריאותי, כן קרה לי שהייתי דוחף אצבעות בתחת בתקווה שאמצא לי איזה חתיכת קקי בשביל להריח ואפילו לטעום, זה מחרמן אותי בטירוף, אבל זה המקסימום שעשיתי. אני יודע שיש מלכות שנותנות שירותי ביזארי למינהן אבל זה לא מדבר אליי, כי הפנטזיה שלי מתחילה איפה שהמשיכה מינית קיימת אצלי, לא כל בחורה ולא אישה אני נמשך ולכן זה לא רלוונטי.
השאלה שלי הוא, ראשית, האם קיים איזשהו טיפול לזה או שזה חלק ממני ואצטרך לחיות עם זה?
והשאלה השניה, במידה ואצטרך לחיות עם הפנטזיות האלה, איך אני יכול לצמצם נזקים לעצמי ולאפשר יכולת לחיות בזוגיות ואהבה?
בבקשה לא לשפוט אותי, אשמח אם תתייחסו ברצינות לפלונטר שאני נמצא ותנסו לעזור לי, תודה.
    התגובה האהובה בשרשור