שנאוצר(נשלט) |
לפני 7 שנים •
9 בפבר׳ 2017
נשלטים בודדים תמצאו חברה ונילית
לפני 7 שנים •
9 בפבר׳ 2017
שנאוצר(נשלט) • 9 בפבר׳ 2017
טוב הפוסט הזה נכתב לאור השרשור שעוסק ברצון של אחד החברים באתר לבגוד בחברה שלו, וגם כי כבר כמה זמן התחשק לי לכתוב את זה.
אני קורא לכם חברי העבדים והנשלטים לא להתייאש, ולהאמין שאפשר להפיק ולמצות את עצמכם מבחינה מינית בעוד הרבה כיוונים שאולי לא חשבתם. המצב בקהילה הבדסמית בארץ, ואני משאר שגם בשאר העולם הוא בעייתי לגברים נשלטים. יש מעט נשים באופן כללי, ומעט מאוד שולטות בעוד יש הרבה גברים באופן כללי והרבה מהם נשלטים. ככה שמבחינה סטטיסטית על כל כמה גברים נשלטים שמשוטטים באתר הזה, במסיבות ובדאנג'ן יש הרבה פחות נשים. המצב הוא כזה שלא כל גבר נשלט ימצא בחייו שולטת, שלא לדבר על כמה קשה למצוא אהבה, כמה פעמים דברים פשוט לא עובדים מסיבות כלשהן וכו'. אבל לא באתי לבאס אתכם. באתי לשתף אתכם בסיפור האישי שלי. יש לי חברה ונילית, אמנם לא ישראלית ואמנם לא הייתי אומר שהיא בחורה מאוד שגרתית וקונפורמיסטית, אבל היא ונילית לחלוטין. במהלך הקשר שלנו שיתפתי אותה ברצון המיני שלי להיות נשלט, בהתחלה רק כרעיון ובשלב מסוים פירטתי לה אילו אקטים מיניים, ואיזה סוג של התנהגות מינית במיטה מדליקה אותי. אני מוכרח לציין שזאת הייתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי בחיי. היא אוהבת אותי, אני אוהב אותה ואנחנו משלבים אלמנטים של שליטה בחיי המין. הוא דורכת עלי, יושבת לי על הפנים, משפילה אותי מילולית, אני קורה לה מלכה ולי היא קוראת כלב והיא אפילו מפליצה עלי . כן ברור שזה לא כל הזמן ויש גם סקס רגיל וזה גם כיף מאוד, ואפילו יותר כי המחשבה שאתה פתוח עם חברה שלך, שהיא יודעת עליך הכל ואתה עליה יוצרת פתיחות ואהבה. אז למה שיתפתי? כי אני חושב שיש הרבה מאוד סוגים של אנשים, גם ונילים שיכולים לגלות תכונות מיניות שהם לא פיתחו כמו שולטות ונשלטות. בנוסף אני מאמין שיש היום פתיחות הולכת וגדולה לנושאים כמו בדסמ, והכי חשוב יש המון אנשים שאם תראו להם אהבה ופתיחות הם פשוט יזרמו אתכם וילכו לקראתכם. זה דבר חשוב במערכת יחסים באופן כללי וחבל לחיות שנים בחוסר סיפוק מיני מלא. ברור שהדבר לא תמיד מצליח כי לא כל בן אדם מתאים לזה, אבל זה עניין ששווה מאוד לנסות אותו וחבל על כל דקה. במערכות יחסים קודמות שלי לא שיתפתי את הדברים עד הסוף, וגם לפעמים זה פשוט לא תמיד עבד, אבל אל תתייאשו! העולם מלא באופציות ואפשרויות חדשות כל הזמן, ורק צריך להיות מספיק אמיץ ולדבר |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 7 שנים •
10 בפבר׳ 2017
לפני 7 שנים •
10 בפבר׳ 2017
slave for ever(נשלט) • 10 בפבר׳ 2017
וכמה כאלה כבר יש?
הרוב מתחלחלות רק מלשמוע על זה. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
10 בפבר׳ 2017
לפני 7 שנים •
10 בפבר׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 10 בפבר׳ 2017
הבחור הנשלט שכתב שהוא שוקל לבגוד בחברה שלו, הוא בדיוק אחד שמצא לעצמו חברה ונילית וההפך מהאוטופיה שאתה מתאר התרחשה. לכן להניח שלצאת עם וניליות זה ה-פתרון, זה פשוט לא נכון.
הבעיה היא החלוקה הזו של אנשים לקבוצות המוגדרות באופן מכליל, במקום להתייחס לכל אדם כאינבידואל. במקום לחפש כותרות ולהסתכל רק על זה שמישהי מציגה את עצמה כשולטת או לא, תסתכלו על התוכן של הבחורה שמולכם ותחשבו אם זה מתאים לכם. הסיבה שזה הלך לך, זה הכי חברה שלך לא ונילית קלאסית והיא נשמע בחורה עם ראש נורא פתוח. היא בלי מנטאליות ישראלית (כלומר מנטאליות מאצ'ואיסטית שנוטה לשמרנות, ממש לא אידיאלי לגבר נשלט), אתה גם מציין שהיא נונ-קונפורמיסטית, אז ממש לא מפתיע שהיא פתוחה איתך ורצתה לחקור את המיניות שלה בכיוונים אחרים. להראות לה אהבה זה פשוט להצית משהו שכבר קיים בה. לעומת זאת, אם היא הייתה מתנהגת כמו ונילית ישראלית-שמרנית קלאסית, ומתעקשת על להישאר כזו כי זאת פשוט מי שהיא, שום אהבה לא הייתה עוזרת ובמקסימום היא היית שולטת בך באופן מאולץ מהפחד לאבד את אהבתך או משהו כזה. התוצאה הייתה שלא היית מסופק איתה וסביר להניח היית חושב כמו הבחור שכתב את הפוסט על הבגידה, מרוב שהרגיש חסך שלא ניתן לגישור בקשר עקב הפער בין רצונותיהם. הפתרון הוא לא לשלול את עולם הבדס"מי וללכת לחפש וניליות בתקווה שאיתן דברים ילכו אחרת. לבנות קשר מכל סוג זה לא פשוט. ממש לא מדובר רק בלהראות אהבה ואז כל מה שתרצה יתגשם, אלא במכלול של דברים, שחלקם תלוים בך וחלקם בה. וזה משהו שאתה יכול להרגיש ברגע שאת מתייחס אליה כאינבידואלית עם עולם פנימי משלה. ולכן הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ עליו לנשלטים זה להתייחס לכל אישה כמו בת אדם ולא לצמצם אף אחת לכדי הכותרת שלה. זה מה שנשלטים עושים עם וניליות לאחר שהם מתייאשים מבדס"מ, הרי שהם בדר"כ תופסים וניליות כבחורות לקשר ולכן הם מצליחים עם נשים שם יותר מאשר בכלוב. זה קורה רק כי הם מסתכלים על האישה מולם כאדם, מתעניינים בה וכך בונים איתה אינטימיות שיכולה לאפשר לקשר לזרום לדרכים נוספות, ואם לבחורה הונילית יש ראש פתוח זה יקרה בהחלט יקרה. בעוד שלשולטות הם פונים ב"המלכה תזייני אותי ותשתיני עלי" (טוב נו, לפעמים באופנים קצת יותר מתוחכמים), כי הם מצמצמים את קיומן להיותן שולטות ולא מתעניינים בבחורה שמעבר, ואז מופתעים למה היא מסננת או למה הקשר איתה נגמר מהר והוגבל לתחום שטחי בלבד. |
|
maybe(נשלט) |
לפני 7 שנים •
10 בפבר׳ 2017
כדברי אוסטין פאאורס
לפני 7 שנים •
10 בפבר׳ 2017
maybe(נשלט) • 10 בפבר׳ 2017
|
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 7 שנים •
11 בפבר׳ 2017
לפני 7 שנים •
11 בפבר׳ 2017
שנאוצר(נשלט) • 11 בפבר׳ 2017
ArchAngel כתב/ה: הבחור הנשלט שכתב שהוא שוקל לבגוד בחברה שלו, הוא בדיוק אחד שמצא לעצמו חברה ונילית וההפך מהאוטופיה שאתה מתאר התרחשה. לכן להניח שלצאת עם וניליות זה ה-פתרון, זה פשוט לא נכון.
הבעיה היא החלוקה הזו של אנשים לקבוצות המוגדרות באופן מכליל, במקום להתייחס לכל אדם כאינבידואל. במקום לחפש כותרות ולהסתכל רק על זה שמישהי מציגה את עצמה כשולטת או לא, תסתכלו על התוכן של הבחורה שמולכם ותחשבו אם זה מתאים לכם. הסיבה שזה הלך לך, זה הכי חברה שלך לא ונילית קלאסית והיא נשמע בחורה עם ראש נורא פתוח. היא בלי מנטאליות ישראלית (כלומר מנטאליות מאצ'ואיסטית שנוטה לשמרנות, ממש לא אידיאלי לגבר נשלט), אתה גם מציין שהיא נונ-קונפורמיסטית, אז ממש לא מפתיע שהיא פתוחה איתך ורצתה לחקור את המיניות שלה בכיוונים אחרים. להראות לה אהבה זה פשוט להצית משהו שכבר קיים בה. לעומת זאת, אם היא הייתה מתנהגת כמו ונילית ישראלית-שמרנית קלאסית, ומתעקשת על להישאר כזו כי זאת פשוט מי שהיא, שום אהבה לא הייתה עוזרת ובמקסימום היא היית שולטת בך באופן מאולץ מהפחד לאבד את אהבתך או משהו כזה. התוצאה הייתה שלא היית מסופק איתה וסביר להניח היית חושב כמו הבחור שכתב את הפוסט על הבגידה, מרוב שהרגיש חסך שלא ניתן לגישור בקשר עקב הפער בין רצונותיהם. הפתרון הוא לא לשלול את עולם הבדס"מי וללכת לחפש וניליות בתקווה שאיתן דברים ילכו אחרת. לבנות קשר מכל סוג זה לא פשוט. ממש לא מדובר רק בלהראות אהבה ואז כל מה שתרצה יתגשם, אלא במכלול של דברים, שחלקם תלוים בך וחלקם בה. וזה משהו שאתה יכול להרגיש ברגע שאת מתייחס אליה כאינבידואלית עם עולם פנימי משלה. ולכן הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ עליו לנשלטים זה להתייחס לכל אישה כמו בת אדם ולא לצמצם אף אחת לכדי הכותרת שלה. זה מה שנשלטים עושים עם וניליות לאחר שהם מתייאשים מבדס"מ, הרי שהם בדר"כ תופסים וניליות כבחורות לקשר ולכן הם מצליחים עם נשים שם יותר מאשר בכלוב. זה קורה רק כי הם מסתכלים על האישה מולם כאדם, מתעניינים בה וכך בונים איתה אינטימיות שיכולה לאפשר לקשר לזרום לדרכים נוספות, ואם לבחורה הונילית יש ראש פתוח זה יקרה בהחלט יקרה. בעוד שלשולטות הם פונים ב"המלכה תזייני אותי ותשתיני עלי" (טוב נו, לפעמים באופנים קצת יותר מתוחכמים), כי הם מצמצמים את קיומן להיותן שולטות ולא מתעניינים בבחורה שמעבר, ואז מופתעים למה היא מסננת או למה הקשר איתה נגמר מהר והוגבל לתחום שטחי בלבד. אמרת במשפט אחד שהפתרון ללכת על ונילית הוא לא נכון, ובאותה נשימה לא להכליל ולא להסתכל על אדם ככותרת. זה בדיוק מה שאני אומר. שווה לנסות ושווה לבדוק, כי לא כל הוניליות הן וניליות לגמרי. חלקן הן איפשהו באמצע בטווח מסוים, והסיבה השניה שכדאי כי אין פשוט מספיק שולטות. שאתה בוחר ללכת על ונילית ופותח את אהבתך אליה, ומשתף אותה בנטיותך, זה לא אומר שאתה לא מסתכל עליה כאינדיבידואל אם זאת הייתה הכוונה שלך. אני ממש כן מתייחס אליה כמו בן אדם, כמו שהייתי מתייחס לכל שולטת כבן אדם ולא כ"ונילית" או כ"שולטת". שוב רשמת לא להכליל, אני יכול להגיד לך שמנסיון שלי פה באתר כן ניסיתי הרבה פעמים להתחיל שיחה נורמלית במילים נורמליות כמו שהייתי משתמש בכל אפליקציה אינטרנטית אחרת, וזכיתי להתעלמויות מסיבות כאלו ואחרות. הכוונה ל"שלום" "מה קורה" וכו', מה שבעולם הונילי היה מספק תשובה, ואני בטוח שיש פה עוד נשלטים כמוני שבחרו לפנות לא בדרך דוחה. הסיבה העיקרית להתעלמויות ככל הנראה היא הביקוש מול ההיצע. באשר לבחור שחושב לבגוד ולנושא, כן יש מקרים רבים שזה לא עובד ואתה מרגיש לא מסופק, וכן כל נשלט וכל אדם רוצה דברים שונים ולא תמיד זה אפשרי ועובד. רק נתתי את עצמי כדוגמה, דבר שאני בגיל 19 שהצטרפתי לאתר הייתי שמח לקרוא. |
|
מעריץ גאה(נשלט) |
לפני 7 שנים •
11 בפבר׳ 2017
לפני 7 שנים •
11 בפבר׳ 2017
מעריץ גאה(נשלט) • 11 בפבר׳ 2017
ArchAngel כתב/ה: הבחור הנשלט שכתב שהוא שוקל לבגוד בחברה שלו, הוא בדיוק אחד שמצא לעצמו חברה ונילית וההפך מהאוטופיה שאתה מתאר התרחשה. לכן להניח שלצאת עם וניליות זה ה-פתרון, זה פשוט לא נכון.
הבעיה היא החלוקה הזו של אנשים לקבוצות המוגדרות באופן מכליל, במקום להתייחס לכל אדם כאינבידואל. במקום לחפש כותרות ולהסתכל רק על זה שמישהי מציגה את עצמה כשולטת או לא, תסתכלו על התוכן של הבחורה שמולכם ותחשבו אם זה מתאים לכם. הסיבה שזה הלך לך, זה הכי חברה שלך לא ונילית קלאסית והיא נשמע בחורה עם ראש נורא פתוח. היא בלי מנטאליות ישראלית (כלומר מנטאליות מאצ'ואיסטית שנוטה לשמרנות, ממש לא אידיאלי לגבר נשלט), אתה גם מציין שהיא נונ-קונפורמיסטית, אז ממש לא מפתיע שהיא פתוחה איתך ורצתה לחקור את המיניות שלה בכיוונים אחרים. להראות לה אהבה זה פשוט להצית משהו שכבר קיים בה. לעומת זאת, אם היא הייתה מתנהגת כמו ונילית ישראלית-שמרנית קלאסית, ומתעקשת על להישאר כזו כי זאת פשוט מי שהיא, שום אהבה לא הייתה עוזרת ובמקסימום היא היית שולטת בך באופן מאולץ מהפחד לאבד את אהבתך או משהו כזה. התוצאה הייתה שלא היית מסופק איתה וסביר להניח היית חושב כמו הבחור שכתב את הפוסט על הבגידה, מרוב שהרגיש חסך שלא ניתן לגישור בקשר עקב הפער בין רצונותיהם. הפתרון הוא לא לשלול את עולם הבדס"מי וללכת לחפש וניליות בתקווה שאיתן דברים ילכו אחרת. לבנות קשר מכל סוג זה לא פשוט. ממש לא מדובר רק בלהראות אהבה ואז כל מה שתרצה יתגשם, אלא במכלול של דברים, שחלקם תלוים בך וחלקם בה. וזה משהו שאתה יכול להרגיש ברגע שאת מתייחס אליה כאינבידואלית עם עולם פנימי משלה. ולכן הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ עליו לנשלטים זה להתייחס לכל אישה כמו בת אדם ולא לצמצם אף אחת לכדי הכותרת שלה. זה מה שנשלטים עושים עם וניליות לאחר שהם מתייאשים מבדס"מ, הרי שהם בדר"כ תופסים וניליות כבחורות לקשר ולכן הם מצליחים עם נשים שם יותר מאשר בכלוב. זה קורה רק כי הם מסתכלים על האישה מולם כאדם, מתעניינים בה וכך בונים איתה אינטימיות שיכולה לאפשר לקשר לזרום לדרכים נוספות, ואם לבחורה הונילית יש ראש פתוח זה יקרה בהחלט יקרה. בעוד שלשולטות הם פונים ב"המלכה תזייני אותי ותשתיני עלי" (טוב נו, לפעמים באופנים קצת יותר מתוחכמים), כי הם מצמצמים את קיומן להיותן שולטות ולא מתעניינים בבחורה שמעבר, ואז מופתעים למה היא מסננת או למה הקשר איתה נגמר מהר והוגבל לתחום שטחי בלבד. למטבע שני צדדים, יש גם שולטות כאן שרוצות ובוחרות להציג עצמן קודם כל כשולטות לפני שהן בנות אדם ונשים אף שברור שהן כאלה מן הסתם והפרופיל שלהן מחצין רק את הצד השולט שבהן לא מעבר אז לא מפתיע כל כך שהפניות הראשונות אליהן בתחילת האינטרקציה יהיו גם בסגנון כפי שציינת תשתיני עליי או תצליפי בי בצורה כזו או אחרת למרות שאישית זהו אינו סגנוני בכל מקרה. כך שנאה דורש נאה מקיים. וכן יש גם גברים בכלל לא רק נשלטים שיפנו לנשים בהצעות מיניות גם באתרי הכרויות לקשר רציני, תמיד היה ותמיד יהיה , עובדה שצריך להכיר בקיומה גם אם אנו סולדים ממנה. ופה זה אתר הרבה מעבר לאתר הכרות, הוא לא מוגדר כאתר הכרות לקשר רציני קודם כל, הוא אתר שמשמש כפלטפורמה לקהילת חובבי המין השונה והחריג, אי אפשר לברוח מהעובדה שבדס"מ מגיע מעולם המין בין אם הוא כחלק מדרך חיים וזוגיות ובין אם אין שם סקס בכלל הוא עדיין חלק מעולם הסקס. כאתר שהוא גם כזה וגם פלטפורמה חברתית קהילתית הוא מאפשר גם לאנשים מכל הסוגים להכנס לשעריו בין אם נאהב או לא נאהב. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
11 בפבר׳ 2017
לפני 7 שנים •
11 בפבר׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 11 בפבר׳ 2017
זה דווקא טוב שהאתר לא מוגדר לדבר אחד. הוא לא מוגדר כאתר לסטוצים בלבד, הוא לא מוגדר כאתר לקשרים רציניים בלבד. הוא אתר בדס"מי, ובדס"מ יכול לבוא לידיי ביטוי במגוון סוגי קשרים.
כל אחד בוחר מה לעשות בו ואיך לפנות בו. אבל יש לזכור שלכל פניה ומעשה יהיו תוצאות. אפשר להגיד "טוב אבל כולם עושים ככה...", "אבל יש פה שולטות שמציגות את עצמן רק ככה...". אבל אם מה שאותו נשלט מחפש הוא קשר מעט רציני יותר מלאונן מאחורי המקלדת, כדאי שיגדיל ראש ויחפש את מה שמתאים לו ויתנהג לנשים בהתאם לאופן שיעזור לו למצוא את הקשר שהוא באמת רוצה. אני לא תמימה, אני לא מופתעת כשאני מקבלת כאן הצעות מיניות חצופות. כבר הפסקתי להתרגש מהן אלא התחלתי פשוט אוטומטית לחסום, ואני בטוחה שאני לא היחידה. אז תנחש מי בסוף מגיע ליעד? מי שכתב "המלכעעע תזיינייי אותיייי" או מי שניהל שיחה נעימה ומעניינת? ואתה יודע, לי אישית חבל על אלו שכותבים כמו מטומטמים, כי מילא היה מדובר באמת במטומטמים ואז באמת לא היה מה לעשות, ברוב הפעמים מדובר בגברים שלא חסרה להם אינטלגנציה, שהיו יכולים לסיים את הסיפור הזה אחרת אם היו בוחרים להציג עצמם אחרת, אבל הם חושבים לעצמם בטעות "טוב זה אתר סאדו, זה בטח עולם מקביל" ואז בשיא הרצינות מופתעים למה הם נשארים לאונן מאחורי המסך. מישהו צריך לעורר אותם. אבל מצד שני, זאת יכולה להיות בשורה משמחת להרבה נשלטים. הרי נשלטים חושבים שפה הם בתחרות בלתי אפשרית עם רוב האתר. אין פה שום תחרות, זה לא ששולטת מתלבטת במי לבחור קודם כי כולם כאלו מוצלחים, אלא במי לחסום קודם כי הרוב מטרידים. כל שנותר לכם הוא להציג את עצמכם באופן אינטלגנטי, להבליט את עצמכם קצת מעבר ל"היי, מה קורה?" שטחי וזאת הודעה שברוב הפעמים תקבל מענה. וכן, ברור לי גם שיש פה שולטות שהן הגרסא ההפוכה והנשית של אותם גברים שדורשות מכל זר להתייחס אליהן כמלכות, מגבילות את עצמן לעולם הפנטזיה המינית ומתייסות בזלזול. אם מישהו לא רוצה להיות מופתע למה זה נגמר בסשן חד פעמי עם אחת כזו, שידלג עליה במקום לבזבז עליה זמן. וכן, זה אומר פחות אופציות, אבל כמה אופציות כבר יש? כשנשלט ילך לעולם הונילי, שאמנם הוא יותר רחב, לא כל הבחורות בו יתאימו לו. הוא ממש לא ורוד וזוהר, לא כל בחורה שם מתאימה לך ורק מחכה שאתה תאהב אותה והיא בשם האהבה תקבל אותך ותזרום איתך לכל כיוון מיני. מספר הנשים שזמין עבור גבר נשלט שלא יכול להתפשר על קיום של בדס"מ בקשר הזוגי שלו הוא מוגבל. נתחיל בגלל הסינון הראשוני שיש לו ככל אדם בנוגע למראה, גיל, אופי בסיסי. ונמשיך בכך שהמספר שלהן בכלל ירד דרסטית כשהוא יחפש אחת עם ראש פתוח לדברים קינקיים, ובייחוד כשהוא ינסה לגשש אם הקינק הזה יכול להתפתח לקטע של שליטה בגבר. מהניסיון שלי עם חברות ונשים שונות שאני מכירה (ולא, לא רק בגילי, גם הרבה מעבר), ממרחבים שונים בהם נשים מדברות על מין, ראיתי שאם יש להן בן זוג שמצליח להצית את הקינקיות שבהן אז הנטייה שלהן היא דווקא לרצות הישלט על ידו. אני מאוד מנסה לא להכליל, ואני מאמינה שבטוח יש וניליות שמעדיפות לתפוס פיקוד, אבל אני יכולה לספור על יד אחת את המקרים שבהם וניליות הביעו עניין בלהיות בצד השולט, אפילו באופן לייט. בגלל שאני "מחוץ לארון" עם השליטה שלי, מלא וניליות סקרניות פונות אלי עם שאלות בנושא. לרוב ראיתי שזה נעשה כפשרה בשביל לא לאבד את אהבתו של הבן זוג, פחות ראיתי התלהבות שבאה מהצד שלהן והדבר הזה משפיע חד משמעית על הסיפוק בקשר. לא ברור לי למה, אין לי תשובה חד משמעית אלא השערות שונות למה התרבות שלנו גורמת לכך שזה יראה טבעי להרבה נשים לרצות להישלט במיטה ולא לשלוט. הרי זה ידוע שיש יותר נשלטות משולטות, ויותר שולטים משולטות. 50 גוונים של דרעק, למשל, נהפך לפופולרי בקרב וניליות בגלל הקטע התרבותי הזה. אם היית הופך את התפקידים והאישה הייתה שולטת, אני בספק ענק שהסרט הזה היה הופך לפופולרי. והרי שנכתבו בעבר ובהווה ספרים על שליטה נשית, ואת השמות שלהם אף אחד לא מכיר חוץ ממי שמעוניין בשליטה נשית. בכל מקרה, לא משנה מה הסיבות. מה שמשנה הוא שבפועל, האופציות אולי יגדלו מטבע הדברים אם לא תגביל את עצמך למרחב חיפושים אחד, אבל לא יגדלו באופן משמעותי ותמצא לעצמך בקלות "שולטת-ונילית" כמו שיכול להשתמע מהפוסט הזה. למצוא בת זוג שמתאימה לך ידרוש ממך מאמץ, זה לא משנה אם תחפש במרחב בדס"מי או ונילי. בכל מרחב יהיו קשיים משלו, פה תצטרך להתמודד עם כל מיני מתנשאות, שם תצטרך להתמודד עם כל מיני נגעלות. גם אצלי וולדאח שאצל שולטות אחרות המצב לא זוהר. כמות הגברים הונילים שנגעלו ממני כשהנושא עלה אפילו בשיא העדינות כשהיה בנינו קשר רגשי הוא גבוה. הרי גם אותם החברה מלמדת שגבר צריך להיות דומיננטי, שמי שנהנה להיחדר אפילו ע"י אישה סימן שהוא הומו (מה לעזאזל?) וכ'ו... ולרבים קשה להשתחרר מזה. ומנגד, כאן, יש מיעוט של נשלטים שבאמת אפשר לבנות איתם משהו והשאר הם אנשי "המלכה תזייני אותי". בכל מקום יהיה קושי, אני לא חושבת שיש באמת מרחב שעדיף על השני. כל מה שניתן לעשות זה לשמור על ראש פתוח, לא לקחת ללב יותר מידיי ולעשות את המקסימום. |
|