|
|
לפני 9 שנים •
11 במרץ 2017
*מסיבת סווינגרס* (מפרסמת בשביל חבר, מעוניינים לשלוח הודעה בפ
לפני 9 שנים •
11 במרץ 2017
sex doll(קינקית) • 11 במרץ 2017
*מסיבת סווינגרס*
שלום לחתיכים והחתיכות. אנחנו נפגשים ביום ראשון ה12.3 בשעה 21:30 מסיבת הסווינגרס תיערך. אחוזת תמר שדה יצחק סע לשם עם Waze: https://waze.to/li/hsvbbk6uhv מוזמנים להציץ- http://www.vila4u.com/itemPrat.asp?tbl=tblZimer&num=898 כל משתתף משלם 200שח ומוזמן להינות בצורה דיסקרטית ומהנה במתחם הווילה/בריכה מחוממת/סאונה עד אחרון המשתגלים. קצת לפני שהכל יתחמם ממש אלי קרסטיץ יכוונן את כולם במיני סדנא על חיבור מין ומיניות. *מיטת טיפולים עם עופר המסאג'יסט האורחים יהנו מאלכוהול וקונדומים חופשי(: כאשר אתם מבצעים את ההעברה ומשלמים זה אומר שהסכמתם לתקנון פה בהמשך וכן השתתפותכם במסיבה מובטחת. בנק הפועלים מס חשבון 666718 סניף 681 *למען בטחונכם האישי אנא תצלמו תעודת זהות ותשלחו למייל Gilimosinzon@gmail.com על מנת לוודא שאין קטינים במסיבה, ועל הדרך גם את מס' האסמכתא את הקבלה תקבלו במייל חוזר ממש בקרוב. *באמשלכם תשמרו על הווילה כי בטח נרצה להשתמש בו בעתיד כי אנחנו חרמנים והווילה מעולה לנו. *המסיבה היא מסיבה דיסקרטית - אין לצלם. אין כניסה עם פאלפונים והם יופקדו בכניסתכם לווילה בשמירת החפצים. *אמן תגמרו מלא פעמים(: וגם פה יש תקנון של סאחים שאתם מסכימים עליו ברגע ששילמת לי וביצעתם את ההעברה 1. ידוע לי שבאי המסיבה עשויים להימצא בעירום חלקי או מלא ואני מתחייב/ת לכבד זאת. 2. ידוע לי שמשתתפי המסיבה רשאים לבוא במגע מיני חלקי או מלא בכל שטח המסיבה ואני מתחייב/ת לכבד זאת. 3. אני מבין/ה שאין לראות בעירום או במיניות מוחצנת הסכמה או הזמנה למגע, לאמירה או לכל התנהגות מינית אחרת. כל מעשה מיני שאינו בהסכמה ברורה,חד-משמעית ומלאה הוא הטרדה מינית. 4. ידוע לי שכל סוג של מגע גופני מחייב קבלת רשות מפורשת מהזולת. אני מצהיר/ה כי בכל מגע, שיחה או אפילו מבט אהיה רגיש.ה לגבולות הזולת, אתקשר ואוודא שיש הסכמה בכל רגע. 5. ידוע לי שכל התלבטות של הזולת לגבי מוכנותו לבוא במגע לרבות שתיקה, השתהות, היסוס, ספק וכמובן חרטה תוך כדי מגע, נחשבים כולם אי הסכמה מפורשת למגע ומחייבים הימנעות והפסקה מיידית של המגע. 6. ידוע לי שחל איסור מוחלט על צילום או הקלטה בכל שטח המסיבה. 7. אני מתחייב/ת לשמור על פרטיות באי המסיבה. אני מתחייב/ת כי לא אפרט את שמות באי המסיבה או מידע אחר עליהם לאדם שאינו במסיבה. 8. ידוע לי שהתכנים והסדנאות עשויים להיות כרוכים במגע גופני ו/או מיני ויחד עם זאת ידוע לי שאוכל בכל רגע נתון לעזוב סדנה או תוכן כלשהו במידה ואינם לרוחי ואני לוקח/ת על כך אחריות מלאה. 9. בכל מקרה של תחושת הטרדה או חוסר נוחות אני מתחייב/ת ליידע באופן מיידי את מפיקי האירוע או מי מבאי טעמם. 10. אני מתחייב/ת להישמע להוראות המפיקים. ידוע לי שכל הפרה של הכללים הנ"ל כמו כל תלונה שתתקבל לגביי מסמיכה את מפיקי האירוע להרחיק אותי משטח המסיבה באופן מיידי וללא החזר כספי. 11. אני מתחייב/ת להיות נאמן/נה ליצירת מרחב בטוח במהלך המסיבה ואם אתקל בהתנהגות מטרידה, אלימה או כפויה, אפעל לעצור אותה ואדווח למפיקים. 12. אני מתחייב לשמור על הרכוש והציוד של מקום האירוע. 13. שימוש באלכוהול, סמים או חומרים משני תודעה הם על אחריותי בלבד ולא תהיה לי כל תביעה כלפי ההפקה בגין התנהגות תחת השפעתם. 14. השתתפותי מותנית בוויתור מראש על כל תביעה מכל סוג שהוא כלפי המארגנים. 15. ידוע לי כי המארגנים עושים את מיטב יכולתם כדי לקיים את האירוע עבור קבוצת חברים סגורה, ועל כן אין הם נושאים בכל אחריות מלבד לפעול לשם התקיימות האירוע. 16. ידוע לי כי המארגנים לא יישאו בכל אחריות נזקית מכל סוג, וההשתתפות באירוע היא על אחריות המשתתף בלבד. 17. ידוע לי כי עלות האירוע הנה בכדי לקיימו ואינה מבטחת את המשתתף בכל ביטוח, וכל נזק שייגרם יהיה על אחריות המשתתף בלבד. 18. אני מצהיר בזאת שבעצם השתתפותי באירוע, אני מוותר על כל תביעה כנגד המארגנים. |
|
|