שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עזרה..

Shan​(שולטת)
לפני 7 שנים • 15 במאי 2017

עזרה..

Shan​(שולטת) • 15 במאי 2017
היי לכולם..
חדשה בעולם הזה.. שולטת
בן זוגי מאד אוהב להיות נשלט ואנחנו בעיקר בעניין של סטראפון ושהוא ירד לי שעות לפי דרישתי.
כשאני מחליטה, הוא גם מזיין אותי.
מאז שנכנסנו לזה נראה שהוא ממש התמכר לזה שאני מזיינת אותו, התמכר ברמה של צורך וכמעט אין לו עניין לחדור אליי, יש לציין שלפני שנכנסנו לעולם הזה הוא היה מהגברים שמאד אוהבים לזיין. האם זה טבעי? האם אני צריכה לדאוג?
תפסתי אותו צופה בפורנו של קוקס.. האם הוא מגלה שהוא בי ומתבייש??
בבקשה ייעוץ ועזרה מנוסים.. הגיוני שלח דור אליי כבר חא מעניין?
foxman084​(אחר)
foxman084​(אחר) • 15 במאי 2017
לדעתי את צריכה למצוא משהו אחר. אולי איזה פלאג בתחת שלו בזמן שהוא חודר אלייך או באמת לצרף קוקס. לכי תדעי מה יקרה...
James Bondage​(מתחלף)

Re: עזרה..

James Bondage​(מתחלף) • 15 במאי 2017
Shan כתב/ה:
האם זה טבעי? האם אני צריכה לדאוג?
תפסתי אותו צופה בפורנו של קוקס.. האם הוא מגלה שהוא בי ומתבייש??
בבקשה ייעוץ ועזרה מנוסים.. הגיוני שלחדור אליי כבר לא מעניין?

שום דבר היום כבר לא טבעי -- לא לצחצח שיניים, לא לצוד בשר בשקיות ואקום במכולת, ובטח שלא להוריד שיער מבית השחי. "האם זה טבעי" זאת שאלה שכל אחד מפרש אותה אחרת. אז אני אתעלם ממנה.

האם את צריכה לדאוג? שהוא מגלה משהו ו/או מתבייש ו/או כבר לא מעוניין לחדור?

תשאלי אותו.

באמת.

לא בפעם הבאה שאת תופסת אותו משהו שהוא עושה בהחבא (ומתבייש/מתגונן), ולא באמצע סשן. כן ב"זמן איכות" שיש לכם - ארוחת ערב לא לחוצה, סתם זמן שלא עושים בו שום דבר אחר. אם את לא מקבלת תשובה בכלל, נסי שוב.

תקשורת הוא הדבר הכי חשוב ביחסים בריאים, בדסמיים או לא.
    התגובה האהובה בשרשור
SissyDream
לפני 7 שנים • 16 במאי 2017
SissyDream • 16 במאי 2017
בהכללה :
בי - נמשך לגברים ולנשים.
סטרייט - נמשך לנשים
נשלט בי - נמשך לגבר שולט ולאישה שולטת.
נשלט סטרייט- נמשך לאישה עם סטראפון וסטראפון זה תחליף לזין הלווו
ומכאן שלהימשך לקוקס לא הופך אותו לבי כי קוקס זה אישה עם זין.
הוא כנראה נשלט כמו רוב הנשלטים.
שכרגע קיבל דרור להיחדר והוא מתלהב רק ממנו. יעבור לו.
אם פעם הייתי מוכן להיחדר כל שעה היום זה נראה לי סיוט.
ומתי תבינו כבר ?
רוב הנשלטים בעולם אוהבים זין ממש
איך אני יודע ?
כי ה"בסט סיילס" בקליפים של שולטות זה "פורסד בי"
ובקליפים הן לא מפסיקות לצחוק על זה שזה ממש לא "פורסד"
כי נשלטים מתחננים מהן ליצור קליפים על זין ודילדו וזין ולמצוץ....
1+1 = רוב הנשלטים סטרייטים ורוב הנשלטים חולים על זין
One moment​(שולטת)
One moment​(שולטת) • 16 במאי 2017
אני חושבת שאת צריכה להחליט לעצמך מה את רוצה ולהסביר לו את זה בשיחה פתוחה. כלומר להדגיש שאת רוצה אותו בתור גבר חודר ולא גבר עם דילדו בתחת שעושה ביד. בתור שולטת את יכולה למנוע אותו מהרבה דברים, כולל גמירות בכלל, אפילו לשים חגורת צניעות אם תרצי. כמובן שאת יכולה גם להגביל אותו בצפיית פורנו.
וכן לפעמים יש התרגלות לדברים מסויימים שגורמים להתרגשות, כמו שיש התרגלות ליד וקשה לגמור בצורה רגילה אחר כך. היה לי נשלט שכל מה שעניין אותו זה חדירות, צעצועי תחת וסטראפון והוא לא היה מצליח לגמור בצורה רגילה בלי לעשות ביד. כי ככה הוא התרגל עם עצמו. מיותר להגיד שלא יכולתי להמשיך איתו זוגיות שאז חיפשתי. כי יש הבדל בין נשלט רק לסשן ובעל או בן זוג שאיתו רוצים גם לעשות ילדים ולשכב בצורה רגילה.

מצד אחר זכותו להחליט שהוא לא רוצה להיות גבר מזיין ואז אולי תצטרכו לשקול המשך זוגיות ביחד, או לעבור לזוגיות פתוחה ודברים אחרים.

לגבי פורנו - לפעמים אנשים אוהבים לצפות בפורנו כמה שיותר סוטה ולהתחרמן, נגיד סקס קבוצתי או אפילו דברים לא חוקיים, כמו בחורות כמה שיותר צעירות (קטינות) אך זה לא אומר שהם גם עושים את זה בחיים. קוקסינל זה משהו מוזר וסוטה מבחינתו והרבה צופים בפורנו מסוג זה, גם לצפות בפורנו גייז לא יעשה אותו גיי אם במציאות הוא לא שוכב עם גבר.
dror30
dror30 • 16 במאי 2017
לחדור ולהחדר אלו פשוט אקטיים מיניים.
בהחלט הגיוני שלהחדר לפתע מלהיב אותו הרבה יותר ואז ירדה לו ההתלהבות מהאקט השני.
כמו שהציעו פשוט לדבר איתו פתוח, להגיד שלך זה חשוב שיהיה עניין גם בזה שהוא יחדור ואת רוצה להפוך את זה לאקט מרכזי בינכם שוב, רוב הסיכויים שהוא יעשה מאמץ, בגלל שבעבר הוא מאוד נהנה מזה אז סיכוי טוב שהוא יכול לחזור להמשך מאוד לזה. ישנה גם אפשרות קטנה גם שהוא יגיד שהוא כבר לא בקטע ורק רוצה להחדר בגלל זה צריך לדבר פתוח ולשמוע מה דעתו.
Shan​(שולטת)
Shan​(שולטת) • 16 במאי 2017
תודה רבה לכל העונים.. איישם את שאמרתם.. ממש מרגיע לדעת שעברתם את זה ושזה בסדר שגבר סטרייט יאהב זין.. אני עדיין לא מבינה איך זה משאיר אותו סטרייט אבל באמת שגם לא אכפת לי.. העיקר שלנו יהיה טוב. ומאמינה שכשתרד לו ההתלהבות מלהיחדר ככה על בסיס יום יומי אז זה יהיה רק חלק מהסקס ויחזור שוב להיות עניין גם בלחדור.. תודה!!
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 16 במאי 2017
את השולטת שלו.
לדעתי את יכולה להורות לו לחדור וכל מה שאת רוצה.
אם תורי לו לדוגמא לחדור, אבל שבו זמנית יהיה אסור לו ליגמור זה יעשה לו את זה יותר מרגש. ותראי שאת מגדלת חיה. (מניסיון )

לגבי זה שהוא מעדיף יותר להיחדר יותר מלחדור. אומר זאת : מי שטועם דם, כבר לא יכול להגמל. icon_smile.gif
אבל בתור השולטת שלו את קובעת את המינון הרי, לא?

לגבי פורנו של קוקס, גם גברים סטרייטים לא נשלטים צופים בזה, את יכולה להרגע.
עדיין יש אפשרות סטטיסטית של כעשר אחוז שהוא גם נמשך לגברים ( כמו כל גבר שהוא ), אבל אין לזה קשר לצפיה שלו בג׳נר ספציפי.

ואסיים בזה שכל הכבוד לכם. זכיתם. איזה כייף
דקיקון​(נשלט)

Re: עזרה..

דקיקון​(נשלט) • 16 במאי 2017
Shan כתב/ה:

נראה שהוא ממש התמכר לזה שאני מזיינת אותו, התמכר ברמה של צורך וכמעט אין לו עניין לחדור אליי, האם אני צריכה לדאוג?

אני לא רוצה להדאיג אבל אכן יש ממה לדאוג.
כי נשלט אמיתי = להיחדר, ולא להיפך.

מצד שני, האהבה והזוגיות עושות פלאים, וגורמות לנו להגמיש את מיניותנו כדי להתאים אותה לפרטנר.
ואז "מתוך שלא לשמה בא לשמה", והפרטנר עשוי לחזור ולחבב מחדש לחדור.

ובנוגע לחשש שהוא בי, דעי שרוב הנשלטים רוצים להיחדר ע"י אישה ורק ע"י אישה, והם אינם בי.

אל ייאוש ובהצלחה