|
|
לפני 8 שנים •
24 במאי 2017
פיקניק קשירות מסביב לעולם 23.6
לפני 8 שנים •
24 במאי 2017
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 24 במאי 2017
ביום שישי ה-23 ביוני ייערך בישראל Bondage Picnic שהוא חלק מסדרה של .Bondage picnic around the world
אני עוקב אחר התפתחות הפיקניק הזה מאז ש-Mage יזם אותו וישראל הצטרפה לפיקניק העולמי בשנה שעברה. התאריך הרשמי של הפיקניק העולמי הוא יום ראשון ה-25.6, אבל מאחר ואצלנו זה יום עבודה נערוך את הפיקניק לפני כניסת השבת. הפיקניק ייערך באתר נטוש באזור ירושלים שמאפשר מעט יותר פרטיות מאשר פארק ציבורי, בין השעות 14:00 ל-19:00. אני מודע לכך שקשה להבטיח פרטיות וביטחון מלאים באתר פתוח, עם זאת אני מאמין שאם מתנהלים בצנעה ובשקט נוכל לקשור ולהיקשר בתנאים מעט טובים יותר מאשר בפארק ציבורי. אני מבין שזה מתאים למי שמעט יותר הרפתקנים/ות בנשמתם/ן, אך אנחנו מקבעים מסורת חדשה של פיקניק קשירות בישראל. כדי להשתתף בפיקניק כתבו לי בבקשה לכתובת הדוא"ל שלי Dan.Kapdan@gmail.com עד לתאריך 15.6. כמה פרטים לגבי ארגון המפגש: !*! מאחר וזה אתר נטוש, על המשתתפות/ים להביא איתם מזון והרבה מים (אפשר גם שתיה קלה) ולאסוף איתם את השאריות בסיום הפיקניק. !*! כדי לקשור בנחת בשטח מומלץ להביא שמיכת פיקניק כדי לחצוץ בין מבחר משטחי הבטון ומישורי חצץ שקיים במקום לבין העור של הקושרות/ים והנקשרים/ות. !*! כדי לא לסכן את הפרטיות של משתתפות/ים אחרים אני חושב לארגן צלמים/ות מבין המשתתפים עבור מי שירצו תמונות למזכרת מהפיקניק. לא ניתן לצלם בטלפונים סלולרים במהלך הפיקניק. !*! כדי להגביר את סיכויי ההצלחה ולמען בטיחות המשתתפים/ות, לא אעלה כאן מידע מדויק לגבי המיקום, ואני מבקש גם לא להעלות ספקולציות לגביו. הסיבה היא לגמרי עניין של בטיחות מידע, ולהקטין את הסיכויים שהמידע יזלוג החוצה. !*! מידע על מיקום הפיקניק והוראות הגעה יישלחו למשתתפים/ות לפני הפיקניק. כדי לשמור על בטיחותכם, אין להעביר פרטים על מיקום הפיקניק לאנשים אחרים לפני, תוך כדי ואחרי האירוע. ההזמנות הן אישיות. אם יש לכם חברות/ים שרוצים להשתתף - העבירו להם את כתובת הדוא"ל שלי כדי להירשם. !*! יכולים להציע מקומות ברכב שלכם או מעוניינים בטרמפ לפיקניק? אשמח אם תוכלו לשרשר בקשות והצעות תחבורה להודעה זו... להתראות בפיקניק! |
|
|
|
|
לפני 8 שנים •
8 ביוני 2017
לפני 8 שנים •
8 ביוני 2017
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 8 ביוני 2017
Bump
|
|
|
|
|
לפני 8 שנים •
16 ביוני 2017
לפני 8 שנים •
16 ביוני 2017
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 ביוני 2017
הזמנות לפיקניק נשלחו במייל למי שנרשמו - אם נרשמת בכתובת המייל שלי ועוד לא קיבלת הזמנה, נא לפנות אלי בכתובת
Dan.Kapdan@gmail.com למאחרים בהרשמה - זה הזמן להזדרז ולהירשם בכתובת Dan.Kapdan@gmail.com |
|
|
|
|
לפני 8 שנים •
24 ביוני 2017
לפני 8 שנים •
24 ביוני 2017
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 24 ביוני 2017
חוויות מהפיקניק:
הגענו לאתר בשעה אחת וחצי כדי להכין אותו למגיעים. בפתח חיכתה לנו הפתעה נעימה - המכשול שחסם את הכניסה לרכב שראינו בסיור ההכנה השנה נעלם. בפנים חיכתה לנו הפתעה פחות נעימה - המבנה שבו ערכנו את הפיקניק בשנה הקודמת, זה עם קורות הפלדה היפות נהרס. יחד איתו נהרסו גם כל המבנים השכנים. בראש שלי כבר רצו פלאש-בקים מהאתר במרכז הארץ שזממתי לערוך בו את הפיקניק הראשון ונאטם לגישה חודש וחצי לפני פיקניק הקשירות מסביב לעולם הראשון בישראל... המשכנו עם המכונית לחפש מיקום חליפי מבין אלו שאנחנו מכירים מהסיורים במקום. בחרנו את זה שנראה עם הפוטנציאל הכי מבטיח ועם המאמץ הקטן ביותר לנקות ולהכין לקראת הפיקניק. פצחנו במלאכה בעזרת מטאטא כביש איתן שהבאנו איתנו ומרץ רב. המתנדבת החביבה עלי ירדה עם הרכב לחכות בכניסה ולכוון את המגיעים למקום החדש וסדרני ההסעות עודכנו בשינוי במצב. המשתתפים/ות הגיעו לאט לאט למקום החליפי ואז החל מאמץ נוסף - למצוא דרך לאפשר suspension (קשירות תליה) באתר החדש. הסיירים שבינינו יצאו לבדוק את הסביבה, טובי המוחות עבדו קשה, אנשים השליכו רצועות ניילון, טיפסו על סולם וחרפו נפשם בבלט אוירי עם אותו מטאטא כביש כדי ליצור מספר נקודות מתאימות. ישבנו לאכול (כי פיקניק!), לשתות, לערוך סבב היכרות מסכם לפני שאנשים יתחילו לקשור ולהיקשר ואיתרנו מי מהמשתתפים שומרי שבת ומצאנו להם מתנדב שיוכל להסיע אותם כך שיגיעו ליעדם לפני כניסת השבת. היה כיף לראות אנשים עובדים ביחד, קושרים וקושרות, נקשרים ונקשרות, במגוון סגנונות. הרבה קשירות איכותיות, מרהיבות ומרתקות במרחב המחצלות-מזרונים ובמקביל מתחלפים בעבודה על נקודות ה-suspension. התפזרנו לקראת חושך, כשחלקנו נשאר עוד לקפה אחרון בשטח.... תודה רבה לכל מי שעמלו, טרחו, התאמצו, הסיעו והראו שביחד אפשר להגשים חלומות, ליהנות, לחוות, להתרגש וללמוד! ---- מאחר ויתכן וזוהי הפעם האחרונה שנוכל להשתמש באתר הזה, נשמח לשמוע על אתרים מבודדים יחסית, אך נגישים ברכב (אולי אפילו בתחבורה ציבורית) שבהם לדעתכם אנחנו יכולים לערוך אירועים דומים בעתיד. אם אתם מכירים מקום כזה, אנא כתבו לי בכתובת Dan.Kapdan@gmail.com |
|
|