סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ניוש וסיסי (גיל 18)

AaAs1
לפני 7 שנים • 29 במאי 2017

ניוש וסיסי (גיל 18)

AaAs1 • 29 במאי 2017
הי לאחרונה קראתי כאן על ניוש ומצאתי את עצמי ממש נמשך לזה . חקרתי את זה לעומק וגיליתי שמשהו בלהיות סיסי מושך אותי גם. כלומר משיכה קצת שונה אבל עדיין משיכה . אז מה זה אומר משיכה שונה ? אני לא נמשך לגברים , לפחות ככה נראה לי. תיארתי לחברה שלי מצב בו היא תעשה לי את זה , אבל היא אמרה לי שזה מגעיל אותה ושזה לא יקרה . כמובן שכרגע היא חושבת שאני לא כזה כי בדרך עקיפה הצלחתי להסתיר את זה. אשמח אם תיתנו לי עצות איך לשכנע אותה לעשות את זה . או מה לעשות בנוגע למקרה הזה. תודה . נ.ב עדיין לא התנסיתי בסשן אמיתי .
ArchAngel​(שולטת)
לפני 7 שנים • 30 במאי 2017
ArchAngel​(שולטת) • 30 במאי 2017
זה לא אומר שאתה נמשך לגברים, זה אומר שאתה נמשך לניוש, שאתה מקבל גירוי מיני מלהיות מושפל כשאתה לבוש בלבוש נשי ו/או כשמתייחסים אליך כאישה.
זה אומר שאתה נמשך לאקט מסוים, לא למגדר מסוים.
אם אתה מעוניין לעשות את האקט הזה (ואקטים אחרים) רק עם אישה, אז אתה לא נמשך לגברים.

וזה בסדר לחלוטין, ואתה "נורמלי" אם אתה מודאג שאולי זה אומר עליך משהו.
ואג, אבל זה הרבה יותר נפוץ ממה שנדמה לך.
הכל בסדר כל עוד הכל נעשה בהסכמה ולא פוגע באף אחד.
רק העניין הוא שבמקרה הזה אין לך הסכמה מהחברה. היא אומרת לך באופן חד משמעי שזה לא יקרה ואפילו מציינת שזה מגעיל אותה.
בשביל לא לפגוע בה, תכבד את הסירוב שלה ואל תציק לה עם נסיונות "שכנוע".
אני יודעת שיהיו כאלו שיחלקו עלי ויגידו לך לנסות לעלות את הנושא מחדש בדרכים שונות עד שהיא "תפנים את זה", אבל אני אגיד לך ככה-
תחשוב על עצמך בסיטואציה שלה. אם זה היה הפוך וחברה שלך הייתה מציעה משהו שאתה מסרב לו בכל תוקף ומגעיל אותך, מה היית מעדיף שהיא תעשה? שהיא תצא למסע שיכנועים או שהיא תכבד אותך?

לא כל האנשים נמשכים לאותו דבר, ואפילו בתוך קהילת הבדס"מ עצמה לוקח זמן עד ששני אנשים מוצאים חיבור. וזה בסדר גמור, כי לאנשים שונים יש משיכות שונות, כך שמה שמגעיל אותה יכול בקלות להדליק מישהי אחרת.
ולא, אני ממש לא אומרת שאתה צריך להיפרד ממנה. מה שאתה צריך לעשות, לדעתי, הוא לחשוב עם עצמך עד כמה המשיכה הזו משפיעה על הציפיות שלך ממערכות יחסים ולהגיע למסקנות בנוגע למה מתאים לך לבד.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 30 במאי 2017
קח בחשבון שאם אתה מממש את זה- ישנה סבירות שזה יהפוך ממש לפטיש בשבילך ויהיה לך קשה יותר להתגרות מסיטואציות אחרות.
חשוב לא לזלזל בעוצמת החיזוק החיובי במוח במקרים כאלו, זה יכול ממש לשנות התנהגות.
חשוב קודם כל האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שתשתעבד לזה.
מלכת הלבבות XXX​(שולטת)
רק שתדע: אחוז גבוה מאד של הנשלטים שמפנטזים או מממשים ניוש /סיסי בוי לגמרי נמשכים רק לנשים. יותר מזה המון מהנשלטים שהם לגמרי סטרייטים ולא באמת נמשכים לגברים , יכולים להמשך רק לאיבר הגברי או כאקט השפלה או כאקט מנייש. אבל לא נמשכים לגבר עצמו.
מדובר כאן על פנטזיית ג'נדר ולא קשורה בהכרח לנטייה מינית כזו או אחרת.
    התגובה האהובה בשרשור
המלכות אור ואלין​(שולט)
לפני 7 שנים • 1 ביוני 2017

ניוש

בתור אחד שמנוייש קבוע הרבה שנים .לא הייתי אף פעם עם גבר .היחידות שינסו לשכנע אותך לצרף גבר הם מלכות שימצו אתך את הקטע של הניוש ולהוסיף פלפל לסשן .אם אתה לא הומו אל תסכים .זהו בהצלחה
AaAs1
AaAs1 • 1 ביוני 2017
הבעיה היא שאני נמצא במערכת יחסים . כלומר אם לא תהיה היענות מצד החברה . הפנטזיה הזו לא יכולה להתממש .
לב חופשי​(אחר)
לב חופשי​(אחר) • 1 ביוני 2017
אז שלא תתממש. נשים בד"כ אוהבות לעשות שטויות כאלה סתם לכיף כמו לאפר את החבר שלהן. אם שלך לא כזו, אל תהרוס את מערכת היחסים שלכם בגלל זה. לפעמים פנטזיה נועדה להיות רק פנטזיה, או שאולי היא תתגשם מתישהו.
dominica​(נשלטת)
לפני 7 שנים • 2 ביוני 2017
dominica​(נשלטת) • 2 ביוני 2017
אז תממש ללא החברה.
לשכנע אותה לעשות משהו שמגעיל אותה , לא מכבד.
אבל גם לוותר על צורך/פנטזיה רק בגלל שחברה שלך לא בעניין, לא הוגן כלפיך.
פתרון: למצוא מישהי שתהיה בעניין.
(כן כן, במקביל לקשר הונילי שלך).
AaAs1
לפני 7 שנים • 8 ביוני 2017
AaAs1 • 8 ביוני 2017
אבל הסיטואציה שנוצרת זה מצב של בגידה . תקן אותי אם אני טועה .
shoko5​(נשלט)
לפני 7 שנים • 15 ביוני 2017

פנטזיית ניוש

shoko5​(נשלט) • 15 ביוני 2017
אם חשובה לך הזוגיות תמשיך לפנטז וכאחד שנמצא בסיטואציה אכן נמשכים ואני בי לא נמשך לגברים בעיקר לאיבר מין הגברי כפי שאמרו כאן למעלה ולדעתי אתה נורמלי לחלוטין הרבה גברים פשוט מסרבים להודות בפני עצמם קודם על נטיות כאלה ואחרות .והמלצה תנסה ותנצל את חג הפורים אז לפחות יש לך לגיטימציה מבלי שהדבר יראה לך או לסביבה ולחברה מוזר וזאת פשוט תחפושת נפלאה