מזוכיסט טהור(נשלט) |
לפני 7 שנים •
19 ביוני 2017
היי
לפני 7 שנים •
19 ביוני 2017
מזוכיסט טהור(נשלט) • 19 ביוני 2017
למה שולטות מתעלמות מנשלטים רציניים?
|
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 7 שנים •
19 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
19 ביוני 2017
פסיכו לוג(שולט) • 19 ביוני 2017
אמנם אין לי נסיון כשולטת אבל תראה לי נשלט/נשלטת שטוענים שהם "לא רציניים".
|
|
Snitch |
לפני 7 שנים •
19 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
19 ביוני 2017
Snitch • 19 ביוני 2017
גם אני, כמו הפסיכולוג שמעלי, לא שולטת, אבל אני מניח שרצינות היא לא הקריטריון היחיד
|
|
לגלות |
לפני 7 שנים •
20 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
20 ביוני 2017
לגלות • 20 ביוני 2017
פשוט כי הן יכולות, היצע וביקוש, הן המחוזרות ע"פ הטבע גם... אז הן יכולות להרשות לעצמן לבאס אותך, לא לענות לך להודעה אפילו, כי מחר מחרתיים או אפילו עוד עשר דקות, התיבה שלהם תהיה מלאה בעוד הצעה נוספת עם עוד בחורים מעניינים...
|
|
99problems(שולטת) |
לפני 7 שנים •
20 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
20 ביוני 2017
99problems(שולטת) • 20 ביוני 2017
אני לא יודעת לגבי אחרות, אבל אני יכולה לומר לך למה אני מתעלמת מהודעות.
קודם כל, הפרופיל הזה שלי הוא לא הפרופיל העיקרי שלי, ולכן רשמתי במפורש שאני לא פותחת הודעות בכלל. זה כמובן לא מפריע לאנשים (שולטי ם ונשלטים) להחליט בשבילי שהם כן שולחים הודעה. אם מישהו כותב שהוא קרא את מה שכתבתי אבל הוא פשוט לא יכול להתאפק... אולי עוד הייתי מוכנה להתייחס, אבל רובם לא כותבים אפילו את זה. הם פשוט כותבים לי הודעה כאילו זה בכלל לא משנה להם מה שכתבתי. מבחינתי, זה לא מכבד אותי ואת הרצונות שלי, ולכן אני לא רואה סיבה לכבד אותם. בפרופיל העיקרי שלי, שם מפורט וברור בדיוק מה אני מחפשת, אני מתעלמת מהודעות "העתק הדבק", כשברור לי שהנשלט בכלל לא קרא את הפרופיל שלי והוא פשוט שולח את אותה הודעה לכל השולטות המחוברות. יש לי שירשורים שלמים, לפעמים לאורך שנתיים, של אותה הודעה בדיוק נשלחת מאותו נשלט בדיוק. לחלק מהם אפילו יש מנוי! כלומר הם יכולים לראות בהיסטוריית השיחה שפעם בשבוע הם שולחים לי את אותה ההודעה וזה לא נראה להם בעייתי בכלל שלא עניתי עד עכשיו. אני מתעלמת גם מהודעות מנשלטים שכותבים רק "היי" בשורת נושא. אני גם מתעלמת מהודעות שאני מקבלת עם תמונות של איברי גוף לפני שאפילו אמרנו שלום. אם מישהו כותב לי הודעה שמתייחסת למה שכתוב בפרופיל שלי, מתייחס לעובדה שיש ביננו התאמה (או אין התאמה) בנושאים מסויימים (שוב, לפי מה שהוא הבין מהפרופיל שלי), ומספק פרטים על עצמו, אני לא אתעלם מההודעה, גם אם הוא בכלל לא מתאים לי לדעתיץ ובד"כ אני מתעלמת גם מהודעות מפרופילים ריקים, אלא אם כן ההודעה עצמה מספקת את כל הפרטים הבסיסיים שהייתי מצפה לקרוא בפרופיל. |
|
Sparkit |
לפני 7 שנים •
21 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
21 ביוני 2017
Sparkit • 21 ביוני 2017
כי יש מלא שמטרידים אותנו והורסים את הסיכויים שלכם.
|
|
Bad fairy |
לפני 7 שנים •
22 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
22 ביוני 2017
Bad fairy • 22 ביוני 2017
בעיניי זאת גם שאלה של מה הפניה בעצם אומרת
פניות סתמיות , בלא תוכן אמיתי אנשים שנגיד רק שולחים את המספר טלפון שלהם או שולחים תמונות מבלי שבכלל החלפנו מילה ... או לחלופין לא באמת מנסים להגיד משהו , אני לא רואה סיבה לענות לפניה כזאת |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 7 שנים •
22 ביוני 2017
לפני 7 שנים •
22 ביוני 2017
בטי בום(שולטת) • 22 ביוני 2017
איך שולטת אמורה לדעת שאתה רציני?
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •