סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בלי מזל בזוגיות...

Elieisr​(שולט)
לפני 7 שנים • 31 ביולי 2017

בלי מזל בזוגיות...

Elieisr​(שולט) • 31 ביולי 2017
אני לא יודע בדיוק אך להסביר לכן אסביר בצורה פשוטה מאוד.
אני בן 40 מאיזור ירושלים, נשוי אך לא מאושר (אישתי לא חובבת כלל את עולם הזה שאני חלק ממנו) לכן כתבתי כמה מודעות לצורך חיפוש נפש דומה.
לאחר כמה מפגשים אני חייב לאומר כי הכל טוב ויפה ומגרה מאוד ואני שמח שמצאתי כמה וכמה נשים שחובבות את העולם הזה אפילו יותר ממני.
אבל עדיין... יש דברים שאני נמשך להם ולא מצליח להגשים כלל מסירוב אותם נשים... כגון : משחקי זרע, מקלחות זהב ועוד כמה דברים...
השאלה די פשוטה... האם אני נחשב קיצוני מדי או פשוט לא מצאתי עדיין את זאת שיש לה ראש מספיק פתוח כדי להיכנס לעניינים האלה ?
חשוב לציין כי אני לא מחפש סטוצים, אלא קשר ועדיף קבוע ורציני (סוג של רומן אבל יותר ממוקד לעולם ה״סוטה״).
האם אני מבקש יותר מדי ? האם אולי הדברים לא מתאימים ? לא יודע... אבל אשמח לתגובות ועזרה במחשבה הזו
Firebird
Firebird • 31 ביולי 2017
לאט לאט, אל תמהר לשום מקום. אתה לא קיצוני, ולא נשמע שיש לך דרישות חריגות...תמצא את זו שטוב לך איתה ולאט לאט תגלה שיש נכונות לעשות דברים אחרים ונוספים. קשר בדסמי בונים צעד אחר צעד בדיוק כמו קשר ונילי. וככל שהקשר מתהדק קורים בו דברים אחרים ונוספים. אל תלחץ, והמטרה היא לעשות יחד את מה שנכון ועושה טוב לשניכם. עם הזמן הרבה מאוד דברים משתנים, היא תרגיש בטוחה יותר איתך, היא תהיה קשורה יותר וגם אתה ואז יתכן שהיא תרצה לעשות דברים שהיום אתם לא חושבים בכלל לעשות...תבנה קשר בידיסמי אמיתי וארוך טווח כמו שאתה מחפש...
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 31 ביולי 2017
אני רואה שזו בעיה שחוזרת על עצמה אצל לא מעט גברים כאן בכלוב.
הבעיה היא שלא מעט גברים מנסים להכיר ישר על בסיס חיבור בין הפטישים (וזה לא משנה אם הם שואפים למשהו חד-פעמי או לקשר קבוע) במקום על בסיס חיבור בין אישי שמתוכו אפשר להגשים פטישים (וזה לא חייב להיות איזה רומן רומנטי, כן? אלא חיבור כשני בני אדם) .
זה לא שאין נשים שלא נמשכות למה שתיארת, למען האמת אלו פטישים נורא נפוצים בעולם הבדס"מ. אלא שהן לא יגשימו אותם איתך רק על סמך זה שגם אתה נמשך לאותו דבר.
תחשוב על זה ככה: אם אתה יושב עם אישה לדייט ראשון ובמקום לספר על עצמך ולהתעניין בה אתה פשוט מספר לה מה אתה אוהב במיטה ושואל אותה אם היא אוהבת למצוץ, מה יקרה? האם היא תגרור אותך ישר לשירותים בשביל לתת לך הסבר מוחשי? האם היא בכלל תרצה להמשיך לדייט שני?
לרוב לא, וזאת על אף שהיא אישה בוגרת וסקס לוודאי חשוב לה לא פחות ממך. כי אם היא לא מרגישה מחוברת אליך במידה מסוימת היא לא תרצה בך.
היא לא תרצה את הזין שלך, את הזרע שלך, את השתן שלך או אפילו סתם את המגע שלך אם היא מרגישה שהם יוצאים מתוך אדם שהיא לא מרגישה בנוח איתו. והדרך שבה היא תרגיש בנוח היא אם תאט את הקצב ותתרכז בה כאישה ולא בה כאחת להגשים איתה פטישים.
מעבר לזה, כשיש את החיבור הנכון והנוחות, יש מצבים שהגבולות מתגמשים והיא תגיע איתך אפילו יותר רחוק ממה שנראה לה כרגע (אגב, זה דו-כיווני ורלוונטי גם לגביך).
    התגובה האהובה בשרשור
Elieisr​(שולט)
Elieisr​(שולט) • 31 ביולי 2017
לArchAngel,
נראה לי שלא הסברתי את עצמי בצורה נכונה.... אני לא מדבר על דייט וודאי שלא מדבר על זה בדייט... העניין בא באופן טבעי לאחר כמה מפגשים או שיחות ובדרך כלל לאחר כמה מפגשים מתחת לסדינים...
אבל מה שקורה זה שכאשר מדברים על זה הכל בסדר אך ליישם את הדברים בעייתי... עד כאן מצאתי רק שני נשים שאפילו לא בקשתי ולא דיברתי, פשוט ביקשו ממני לבצע את זאת... וגיליתי כמה הדבר היה מגרה... כאילו זה היה פשוט השיא בשבילי...
הבכייה עכשיו זה שאני חולה על זה... ואני מתאפק לדבר על זה כדי לא לשבור דבר אבל כששואלים אותי טז ברור שאני מגלה את הדברים. מה שמביא סירוב...
לכן שאלתי אם אני מבקש יותר מדי ?
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 31 ביולי 2017
אני הבאתי את זה כדוגמא. ברור לי שאתה לא ניגש לבחורה ועל השנייה הראשונה ממטיר עליה את הפנטזיות שלך. הדוגמא בכוונה מוקצנת בכדי שתהיה ברורה.
אבל בכל מקרה, גם אחרי כמה שיחות או מפגשים בודדים אתה עדיין לא באמת מכיר את האישה שמולך, לא באמת יצרת איתה קרבה.
ולכן, מן הסתם, כל דבר שהוא לא גם הפטיש שלה עלול להידחות אוטומטית מבלי שאפילו תהרהר מעט בכך, מהסיבה שלממש משהו שהיא לא רגילה אליו דורש הרבה ביטחון שטרם היא מרגישה שיש לה מולך.
כשהיא תרגיש את אותו ביטחון, גם אם היא למשל לא חובבת שתן מבטן ולידה, היא עשויה להרגיש שהיא יכולה לפחות לאפשר לעצמה לנסות.
שדה​(שולטת)
לפני 7 שנים • 1 באוג׳ 2017
שדה​(שולטת) • 1 באוג׳ 2017
באתר הזה יש נטייה לפרגן לדברים לא מציאותיים.
אם זה לא עובד לך לאורך זמן, לא עם אשתך ולא עם אחרות, אז כנראה שהגישה שלך היא בעייתית.
אני מסכימה עם ארכאנג'ל שזו הגישה של הרבה גברים.

נשים לרוב מעוניינות באינטימיות (ואלו שלא ממש לא יתעניינו בפנטזיות שלך).
אינטימיות אומרת שיש מערכת יחסים הדדית, עם קבלה של האחר ולא עם אובססיה להגשמת פנטזיה אישית.
אני לא אומרת שכימיה בין אנשים אינה חשובה, אבל לרוב לאנשים יש צרכים שונים מאוד גם כששניהם לכאורה מעוניינים במקלחות זהב. הגשמת הפנטזיות צומחת בעיקר מתוך אינטימיות ולא מתוך התאמה שטחית.
Sm Art{☆Sm}
לפני 7 שנים • 1 באוג׳ 2017
Sm Art{☆Sm} • 1 באוג׳ 2017
היי

הקשר המשמעותי ביותר בחייך הוא אשתך .
לטוב ולרע .הוא הכי טוב בשבילך
.
אחרת היא לא היתה אשתך .
תבין שכול המיניות שלך .והמחשבות .והסטיות
מגולמים גם בה .באופן כבוי ובלתי נראה ומודע לך .
היא זה אתה .ואתה זה היא ...
אחרת תוך שבוע זה היה נגמר לבלי שוב .הקשר ביניכם...

איך שלא תהפוך את הדברים .ותתרץ אותם
היא ואתה באותה הסירה ...
אתם יחד כמכלול שווים אותה נשמה .כיחידה אחת
ובלבד .אתם חצי .
כול אילו שאתה הולך עימן הן אינן חצי נשמה משלך
ולכן זה לא עובד כאילו שיח חרשים
אל תכעס אל תעלב אל תנסה להבין
זה בעיה של כולם וכולן באופן גורף ...

זה לא אישי .
והפנטזיות שלך אינן קיצוניות ולא מרתיעות אף אחד...

קח לך בחשבון
שאת מה שאתה מחפש מחוץ לבית
גם אם תקבל כפי שאתה רוצה
לא תהיה מרוצה ומסופק .

בכדי להתחיל לפתור את הבעיה.
קודם כול .תגיד לאשתך את האמת בפנים
בעדינות ועם הרבה כבוד .
דבר ראשון :
אמת .
צא ממעגל השקר ...

דבר שני :
תנסה לבחון מול עצמך כמה נכון לך להגשים
מכלול פנטזיות וכמה באמת הם חשובים
ואז תצטמצם .
ואז תנסה אולי לחלוק מחצית מהפנטזיות שלך
עם אשה X
ואת החלק השני של הפנטזיות עם אשה Y.

וכול זאת תעשה ותכוון לשם מטרה אחת ויחידה ,בכדי לשוב הביתה לאשתך כגבר
טוב יותר בעבורה ובעבורך .

תתחיל לבנות לך קארמה טובה.
בזה שתהיה איש של אמת .שאף פעם לא עצוב ולא כועס.
והכול יתוקן ויסתדר

בברכה רבה