ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בלוגים תמונות שלכם וכו

NooN{■■■■■■■■■■}
לפני 7 שנים • 31 באוג׳ 2017

בלוגים תמונות שלכם וכו

NooN{■■■■■■■■■■} • 31 באוג׳ 2017
שלום
מה דעתכם שכל אחד יכתוב את העמוד שלו באינסטגרם וישתף תמונות, או את עמוד הטאמבלר שלו, או כל עמוד אישי אחר ברשת שתרצו לשתף? icon_smile.gif
Maple​(אחר){femboy}

הלכת רחוק ?

Maple​(אחר){femboy} • 31 באוג׳ 2017
לא שאני מזלזל חס וחלילה אבל יש סיבה שאנשים פה מתחבאים מאחורי כינויים ומסכי מחשב ... רוב האנשים אולי לא מתביישים שהם עוסקים בבדס"מ אבל רובם כן רוצים לשמור על הפרטיות שלהם זה אותו דבר כמו ללכת למישהו ולשאול אותו על המיניות שלו זה נושא פרטי ולרוב האנשים זה לא נושא כל כך נעים לדבר עליו עם אנשים שהם לא בקשר קרוב איתם. זו דעתי לפחות.
    התגובה האהובה בשרשור
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 31 באוג׳ 2017
עמודים בטאמבלר ובאינסטגרם (וכמובן שבלוגים בפלטפורמות אחרות) לא חייבים להיות עם השם האמיתי, הם יכולים להיות תחת כינוי פקטיבי שאיתו אנשים מעלים תוכן שמעניין אותם מבלי להזדהות. זה מאוד נפוץ, וניתן לראות פה פרופילים שבהם יש לינקים לכאלו, אז הוא פשוט יצר פוסט מרוכז.
הוא לא ביקש משהו מזהה כמו פייסבוק, כך שלא צריך למהר לקפוץ למסקנות שהכותב לא מבין את הצורך בפרטיות של גולשי כלוב בייחוד כשהוא כאן כבר שנתיים.
Maple​(אחר){femboy}
נכון אבל אבל לי זה כמו לאשר מישהו באינסטגרם למרות שאני מכיר חלק מהאנשים וגם אם אין שם את הפרצוף שלי עדיין לא הייתי מאשר כל אחד ... אני למשל לא נוטה לאשר כמעט אף אחד באינסטגרם כי התמונות שאני מעלה הם בשבילי הם שם כמו ציון דרך, לכן אני לא מעוניין לחלוק אותם אם כל אחד. אני מפרסם אותם בשביל עצמי כאילו לאשר שוואלה עשיתי את זה ... אני מניח שכל אחד המחשבות של עצמו icon_smile.gif
Netrunner​(נשלט)
Netrunner​(נשלט) • 31 באוג׳ 2017
יחסית לאחד שלא נוטה לשתף ולחלוק שיתפת כאן המון icon_smile.gif
עציץ​(מתחלף){משוייך}
עציץ​(מתחלף){משוייך} • 31 באוג׳ 2017
ArchAngel כתב/ה:
עמודים בטאמבלר ובאינסטגרם (וכמובן שבלוגים בפלטפורמות אחרות) לא חייבים להיות עם השם האמיתי, הם יכולים להיות תחת כינוי פקטיבי שאיתו אנשים מעלים תוכן שמעניין אותם מבלי להזדהות. זה מאוד נפוץ, וניתן לראות פה פרופילים שבהם יש לינקים לכאלו, אז הוא פשוט יצר פוסט מרוכז.
הוא לא ביקש משהו מזהה כמו פייסבוק, כך שלא צריך למהר לקפוץ למסקנות שהכותב לא מבין את הצורך בפרטיות של גולשי כלוב בייחוד כשהוא כאן כבר שנתיים.

כן אבל...

מאינסטגרם קל להגיע לפייסבוק
מטאמבלר קל להגיע למייל
מוולוג יוטיוברי קל להגיע למייל גם

מי כמוך יודעת!

בכלוב הפרטיות נשמרת באופן הרבה יותר בטוח.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 31 באוג׳ 2017
אפשר לפתוח אחד חדש דרך מייל חדש שלא מקושר לשום חשבון אחר, זה לא קשה ולא מתוחכם.
Maple​(אחר){femboy}

מי אמר ששיתפתי ?

deepThinker כתב/ה:

נכון שאני אומר את דעתי כאן המון אבל לדעתי חשפתי את עולמי הפנימי פה פעמיים ואם יותר אז אני גם אמחק את הפוסטים ...
Netrunner​(נשלט)
Netrunner​(נשלט) • 31 באוג׳ 2017
ArchAngel כתב/ה:
אפשר לפתוח אחד חדש דרך מייל חדש שלא מקושר לשום חשבון אחר, זה לא קשה ולא מתוחכם.

אפשר גם להשאיר פקס במקום מייל מי שמודאג שיעקבו אחריו
Maple​(אחר){femboy}

מחקתי

deepThinker כתב/ה:

זהו מחקתי את כל הפוסטים האלו בכל מקרה לא מעניין icon_smile.gif