נולדתי לעבדות(נשלט) |
לפני 7 שנים •
7 באוק׳ 2017
הפוך וטוב
לפני 7 שנים •
7 באוק׳ 2017
נולדתי לעבדות(נשלט) • 7 באוק׳ 2017
צליל הודעה חדשה כה מיוחל וכה אהוב הידהד בחלל החדר והפר את הדממה והקפיץ אותי מריבצי
פתחתי את ההודעה בהתרגשות המלווה אותי כל אימת שאני פותח בדחילו ורחימו הודעה חדשה. "מה הטלפון שלך עבד" לשון ההודעה ניסוח קצר אך עוצמתי וממצא המדבר בעד עצמו ומבהיר מי מעברו השני של השיח. וכעבד שלא נוהג חלילה בזילות או בקלות ראש בגבירות נכנסתי מייד כמתחייב לפרופיל של הכותבת על מנת לעמוד על טיבה ולהתאים עצמי לכוונותיה בטרם אשיב. תמונת הפרופיל אמנם ללא פנים אך מציגה גוף כפי המתואר בשיר השירים עם הצהרה כי התמונה אמיתית. גיל 26 מוצא רוסי גרה בחיפה מצהירה כי הגברים נועדו לשרת ולמלא אחר רצונה. מבטי נותר בוהה במסך משנן שוב ושוב את הכתוב, פעימות ליבי הגבירו קיצבן. להתעשת...צריך מייד להשיב להוד מעלתה. הרי חכמינו אמרו "מצוה הבאה לידך אל תחמיצנה" מייד פתחתי את הכתבן כתבתי את הטלפון והודתי לה על טוב ליבה והבטחתי כי לא אאכזב והתנצלתי על שהתמהמהתי במענה וכו וכו ונותרתי דרוך לצלצול המיוחל דאגתי לבטל סידורים ועניינים אשר חלילה עלולים היו להתנגש עם הזמנים הלא ידועים להם אדרש להתייצב למלא תפקידי וחובתי מתוקף מעמדי ואכן כעבור יומיים מורטי עצבים נשמע צלצול ממספר גלוי שכרגיל הקפיץ אותי. באפרכסת נשמע קול נשי ענוג מחד ותקף מאידך עם מבטא זר קל מאוד. עבד! כן כבוד המלכה נרגש בקול מהסס כנוע ומעט מגמגם עניתי. היכן אתה גר? ב..... כבוד המלכה בן כמה אתה? בן 44 הוד מעלתך. במה עוסק? בתחום המחשבים כבוד הגבירה. מה הן הזמנים הפנויים שלך עבד? משמונה בבוקר כבוד המלכה ועד אחד בלילה הוד מעלתך. אתה נייד? כן כבוד האלילה. מה אתה יודע לעשות עבד? הכל כבוד המלכה כל דבר כל מטלה וכל משימה הוד רוממותך כבוד המלכה אני מוכשר בכל התחומים ויעיל לכל מטלה ומשימה כבוד המלכה. מצויין עבד את זה תצטרך להוכיח כי זה בדיוק מה שאני רוצה ברור עבד? כן הוד מעלתך מבטיח כי אהיה יעיל ולשביעות רצונך כבוד המלכה ולא אאכזב. קח מייד עט ונייר עבד! מייד כבוד המלכה. כן הוד מעלתך ממתין להוראות. גש לטמבור ורכוש מה שנחוץ עבור שחרור סתימה, תליית תמונות, החלפת מנעול, תליית וילון, ונקיון יסודי! גש מייד! וכשתסיים תסמס לי להמשך הוראות עבד. ברור? כן כבוד הגבירה מייד. השיחה נותקה ואני נותרתי פעור פה בוהה בחלל כמוכה ברק. מייד התעשתתי הכנתי את כלי העבודה הנחוצים וטסתי לטמבור לרכוש את הדרוש ואף יותר שמא חלילה יחסר משהו לקיים את רצונה מייד שולף את הטלפון לכתוב ולהודיע כי העבד מילא אחר מוצא פיה וממתין להוראות אך אצבעותיי נתקשו וממאנות לתפקד "הוד מעלתך הכנתי את כלי העבודה ורכשתי את המוצרים שנדרשתי מכבוד המלכה, ממתין להוראות העבד השפוט. נותרתי על מקומי דרוך כקפיץ ממתין לצלצול ולקבל מהוד מעלתה הוראות. ואכן הצלצול לא אחר. יפה עבד עכשיו צלם לי את כל מה שקנית ושלח לי לואוסאפ עבד ומייד! מייד כבוד הגבירה האצילה והמלכותית מייד. ניתוק. ריכזתי את הכל צילמתי ושלחתי לואטסאפ. צלצול....כן כבוד הגבירה. יפה עבד, מחר בשעה 11 בבוקר אתה מתייצב בחיפה ברחוב.....וכשתהיה שם סמס לי עבד. עד כאן הכל ברור? יש שאלות עבד? לא הוד רוממותך מלכה אצילה אין שאלות הכל ברור ואתייצב מחר במקום ובזמן שקבעה כבוד המלכה בצייתנות תודה רבה על הזכות שניתנה לי תודה רבה רבה. יפה עבד! ניתוק. הרגשתי חולשה קלה המאיימת להפילני ארצה ואוווווו ואווווו מחר מחר מחר לא נרדמתי ונותרתי דרוך עוקב אחר מחוגי השעון העצלים בהגיע השעה נכנסתי לרכב ונסעתי עם כל הדרוש שהועמס מבעוד יום הגעתי לחיפה לרחוב שצויין ושוב האצבעות מתקשות בכתיבת הודעה.(עבד כותב הודעה ולא מצלצל למלכה) "התייצבתי הוד רוממותך כבוד המלכה במקום ובזמן כפי שנדרשתי מהוד מעלתך ממתין להוראות העבד השפוט" תמתין עבד! אמתין ככל שנחוץ כבוד המלכה העבד השפוט. כעבור 20 דקות דרוכות וטעונות צלצול עבד כן כבוד המלכה גש מייד לבניין מספר.... קומה.... דלת מספר.... והקש בדלת ניתוק הרגשתי את זרימת הדם את פעימות הלב ואת החולשה הרגעית הנה זה קורה אני עומד להקביל את פני גבירתי אדונתי מלכתי גבירתי הנעלה והמרוממה והנישגבה אשר לה אשתעבד אסור למוצא פיה ולמרותה ללא סייג פרקתי את המטלטלין ופסעתי בצעדים כושלים עד שנעמדתי על מפתן דלתה המבשר את תחילת המסע לו ייחלתי לו נועדתי ולו נכספתי והשתוקקתי בכל מאודי ובכל נים ונים בגופי הקשתי על דלתה ומייד התכוננתי לכרוע ברך מעט בטרם תיפתח הדלת שמעתי את צעדיה הקרבים והנה ידית הדלת נעה ובעוד רגע אתייצב (בקירבה יתרה) מול פני השכינה הדלת נפתחת ואני כבר כורע ברך ומבטי נתון מטה לא מעיז חלילה להיישיר מבט אל פני הקודש אך רגליה התמירות ניגלו במלוא הדרן והמחישו והגבירו את תחושת נחיתותי ופער המעמדות התהומי הפעור ביני ולבין הוד רוממותה פנימה עבד! פקדה גררתי עצמי על 4 עם המזוודה אחריי עבד! אויייי לזחול אחר הדבר הזה....ואוווו נעמדה מביטה בי רשאי לעמוד עבד תודה הוד מעלתך ומייד נעמדתי במרחק מה מהוד מעלתה כיאה לעבד, ומבטי נותר מוסט מהדרת כבודה ויופיה אשר ניגלה בהבזק וסערת רגשות אחזה בקרביי המתהפכים. זה הכיור הסתום, אלה התמונות שצריך לתלות כאן וכאן וכאן, זה המנעול שצריך להחליף, זה הוילון שצריך לתלות כאן, וכשתסיים אתה מבריק ומקרצף את כל הבית כולל אמבטיה מטבח שרותים חלונות....הכל ברור עבד? וכדאי מאוד שזה יקרה מהר וכמו שאני אוהבת. שאלות? לא הוד רומנותך אבצע הכל במהירות ולשביעות רצונך כבוד המלכה תודה. מצויין עבד קדימה לעבודה! ניסער וניפעם מתרוצץ במלוא המרץ בתקוה שכבודה תואיל בטובה להעניק לי את משרת העבד(אינני חלילה עבד שטועה בכוונה כדי לקבל עונש) פעמון הדלת צילצל ואני נרתעתי משום שאינני נוהג להחשף בנוכחות גברים וחששתי שמא מישהו בא... כבוד המלכה חשה במבוכתי וברצון להסתתר. עבד זאת אמא שלי! כן כבוד המלכה. והיא בשבילך גם כבוד המלכה זה ברור עבד? ברור כבוד המלכה. יפה עבד ככה אני אוהבת את העבדים שלי! ניגשה לפתוח את הדלת אמא שלה נכנסה והן התחבקו וציחקקו ניכר על פי הדמיון ופער הגילים ביניהן כי היא אכן אמה אשה נאה כבת 44 לערך, דקת גיזרה, צהובת עור, מעט גבוהה, לבושה מיני החושף זוג רגליים שכל דוגמנית בת עשרה היית מתהדרת בהן, נעלי עקב, טריקו החושף בטן שטוחה, שיער בלונדיני חלק ארוך גולש פזור, פנים יפות המשדרות סמכות. כל המחזה הזה ניגלה אל עיניי בזמן שאני מקרצף את האמבטיה ודלת האמבטיה פתוחה לרווחה ומשקיפה בקו ישיר על דלת הכניסה. ואז שתיהן צועדות לעבר האמבטיה מביטות בי במבט מתנשא. מייד כמתחייב חדלתי מפעילות כרעתי ברך הצלבתי ידיים אל מאחורי גבי השפלתי מבט והמתנתי לפקודות. הבת אומרת "מעתה אני כאילו לא נמצאת פה והכל יתנהל תחת שליטתה של אימי עבד זה ברור? יש לך בעיה עם זה עבד? ברור לי הוד מעלתך כבוד המלכה, ואין לי כלל וכלל בעיה עם זה, בשבילי היא כבוד המלכה בדיוק כמוך הוד מעלתך. יפה עבד ככה אני אוהבת! ומייד נעלמה ומותירה את אמה לבדה. נותרתי באותה תנוחה ומבט מושפל ממתין לקבל הוראות מכבוד המלכה האמא. לנקות עבד! פקדה עלי כבוד המלכה האם. כל כך קסמה לי תחושת ההשפלה והנחיתות מול כבוד המלכה האם, פתאום חשתי רצון עז לחוש את נחת זרועה. רציתי כבר שזה יהיה דבר שבשיגרה טבעי מובן מאליו עניין של מה בכך עבורה. מבלי להיישיר מבט עניתי בגמגום, כן כבוד המלכה, ומייד המשכתי לקרצף את האמבט תוך שהיא מביטה בי במבט המשדר התנשאות. למעשה זאת סיטואציה בה הבת מתרגלת את אמה לקראת המציאות החדשה בה יהיה עבד בבית. אני לא מסוג העבדים שהמלכה צריכה להשקיע בהם את זמנה ומירצה על מנת לתפעל אותם ...אחרת "מה הועילו חכמים בתקנתם"? מה התועלת בעבד שכזה הגוזל מזמנה היקר של כבוד המלכה? וגם אינני מסוג העבדים "הדורשים" את נוכחות המלכה בקירבתם על מנת לתפקד. ואינני מסוג העבדים "הדורשים" שכבוד המלכה תלבש בגד כזה וכזה כי זה מגרה אותם. כמובן שאין מתפקידה של הוד מעלתה כבוד המלכה לדאוג לגירוי העבד...חלילהההה!!!! ובטח שאין זה צריך לעניין את הוד רוממותה מה העבד אוהב או רוצה או צריך....מי כאן משרת את מי??? וכל זה בעצם אומר שלא צריך טקס, ולא צריך גינונים, ולא צריך לפעול על פי ז"אנר המתיימר לקבוע כללים, ולא צריך להשקיע זמן או מאמץ על מנת להחזיק בעבד פרטי, ומשום כך כבוד המלכה האמא לא חשה בקושי כלשהו. בזמן שאני מנקה במרץ ובנסירות כבוד המלכה האם יושבת לה בנחת על ספה צופה בטלויזיה ומעשנת סיגריה להנאתה. תחושה זאת גרמה לי להנאה ולעונג צרוף. עצם השימוש בי ועצם ההתייחסות אלי כאל אובייקט ועצם חוסר ההתחשבות בי גרם לי לחוש רצון עז להקריב עוד ועוד עבוד כבוד האדונית ותחושת נחיתות זאת חברה יחד לידיעה כי אני סוף סוף ממלא את ייעודי תכליתי ומהותי. אוייייי, אשריי, מה טוב חלקי, ומה נעים גורלי, על שזכיתי לשרת אם ובת יחד. "המקובל" יותר הוא כאשר אם מכשירה את ביתה למציאות שכזאת ולא ה פ ו ך יאמר לזכותם של יוצאי חבר העמים בתרבות המעודדת פתיחות סיימתי את כל המטלות אשר הטילה עלי הוד מעלתה כבוד המלכה הבת. ניגשתי ביראה ונעמדתי במרחק ראוי ירדתי על בירכיי הצלבתי ידיי אל מאחורי גבי השפלתי מבט ואמרתי בקול מהסס....הוד מעלתך כבוד המלכה סיימתי לבצע את כל המשימות שקיבלתי מכבוד המלכה יוליה.(שם בדוי למלכה הבת) תמתין כאן עבד! קמה והחלה סוקרת ובוחנת את כל המשימות שביצעתי. עבד בוא נהנ מייד! פקדה בקול רוטן. כן כבוד המלכה. מייד קיפצתי על בירכיי וכולי נסער נוכח הבאות והתחושות המרעידות לא מרפות. נעצרתי מרחק עבדים מהוד רוממותה כולי שפוף ורועד ולסתותיי נוקשות זו בזו ללא שליטה. מה זה עבד? קולה נשמע חסר איפוק. הבטתי בה עומדת בתנוחת מפקד ואצבעה נוגעת באבק שהותרתי מבלי משים על מסילה באחת הדלתות אאאאבבבבקקקקק ככבבבווודדד ההממללכככההההה. לא זכור לי רגע בחיי אשר בו רציתי משהו יותר מאשר באותו מעמד. כל כך רציתי והתפללתי שבזה הרגע תיפקע סבלנותה ותחטיף לי סידרת סטירות איומות שראשי יוטח מעוצמתן מצד לצד כל כך רציתי לשמש לה אובייקט שכבודה תוכל לפרוק את כעסה עליו. והנה ידה השמאלית מושטת אל ראשי אוחזת בקבוצת שיער וידה הימנית מתרוממת צוברת תנופה וסותרת בעוז על לחיי השמאלית. פלאאאקקקקק ומייד שמעתי באזניי צליל כמעיין צליל חיוג ידיי נותרו מוצלבות מאחורי גבי ופרצופי נטה עוד קדימה על מנת להנגיש את פרצופי לכפות ידיה ולהקל על הוד מעלתה לבצע בי את זממה ללא הפרעה חלילה. והנה בא הפליק השני, כף ידה הענוגה צוברת תאוצה ובעוצמה רבה יותר נוחתת על לחיי השמאלית, פלאקקקקקק וראשי שוב מתטלטל שמאלה וחוזר למרכז כמתכונן לפליק הבא. צליל החיוג נשמע כעת רם יותר ובמלוא חינו ותחושת סחרור קלה אחזה בי והבזקי אור ככוכבים נראו בחלח החדר אין מתגמל יותר מאשר לראות את פרצופה המביט בי בשפתיים קפוצות כמבקשות לכלות זעם אוי איך שכבוד המלכה האם עושה זאת ט ו ב בטבעיות כבדרך אגב כדבר מובן מאליו עבורה. ואז כבוד המלכה החלה להסביר את מישנתה תוך כדי שהיא מפליקה ללא רחם וביתר שאת. ככה פפלללאקקקק צריך פלאקקקקקק לטפל פלאקקקקקקקק בעבדים פלארקקקקק בין פליק לפליק השתדלתי ככל שיכולתי לומר תודה כבוד המלכה בחדוות קודש פלאקקקקקק תודה כבוד המלכה פלאקקקקק תודה כבוד המלכה הפליקים נשמעו היטב עד למקום בו נמנמה הוד מעלתה כבוד המלכה הבת(יוליה) ניגשה אל אמה ונראה כי הסיטואציה גם עבורה הינה דבר של מה בכך ולא דבר שיגרום לה להרים גבה או להניד עפעף. אמרה לאמה משהו ברוסית ואז כבוד המלכה האם הרפתה אחיזתה מראשי והבת פקדה עלי חופשי עבד רשאי ללכת היה. הייה זמין כן כבוד המלכות הוד מעלתכן תודה רבה רבה הילכתי לאחור כשיכור עם המזוודה אל פתח הבית כאשר גבי אל כוון הדלת ופניי מושפלות מופנות אל כוון כבוד המלכות(עבד לא מפנה גבו למלכה) עד שכבוד המלכות יצאו מטווח ראייתי מצאתי לי מקום לשבת בו לקלוט את שחוויתי ולהירגע מעוצמות הריגוש שאחזו בי ורק אז נסעתי הביתה ומאז בכל רגע נתון אני זמין ומוכן מייד לפקודת התייצבות לשמש בקודש |
|