צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בקיצור, גמרתי בתחתונים.

bigdawg​(נשלט)
לפני 8 שנים • 10 באוק׳ 2017

בקיצור, גמרתי בתחתונים.

bigdawg​(נשלט) • 10 באוק׳ 2017
סיפור אמיתי (כמעט), שקרה לי מזמן, עם חברה שלי דאז. היא לא היתה מלכה, או דומית. היא ונילית שאוהבת שאני מענג אותה. גבוהה, חתיכה, יפה, בהירה, חזה קטן יפה ועומד, רגליים יפות, וישבן מחוטב ועגול. כמו תמיד, אחרי קצת מזמוזים, מצאתי את עצמי עם הפרצוף בין הרגליים שלה, הישבן שלה מונח על הידיים שלי. אני לא מתלונן, אני מת על זה. אני אוהב את ההרגשה של הירכיים שלה על הפנים שלי. אני אוהב את הרכות והרטיבות של הכוס שלה, נוזלים לי לתוך הפה. אני אוהב את הריח של הכוס שלה נדבק לי לנחיריים. הפעם היא היתה אחרי יום קשה במיוחד, אמצע אוגוסט, מזיעה, ודביקה. עמד לי כל כך חזק שכאב לי לשכב על הבטן, וניסיתי כל הזמן למצוא תנוחה שלא כל כך יכאב לי, אבל אין מצב שאני יוצא משם לפני שהיא גומרת. אני אוהב להיות שקוע בהנאה שלה. לא לקח לה הרבה זמן לגמור, מהר מדיי, לטעמי(no pun intended). נשארנו קבועים, במין שתיקה מביכה, היא נירגעת מהאורגזמה, ואני שוכב שם עם הלשון בכוס שלה, לא זז, כי היא רגישה עכשיו, אבל גם לא מוציא שלא תרגיש ריקנות.

אחרי שהיא נירגעה קצת, היא משכה אותי אליה, רכנתי אליה בין הרגליים, וניסיתי לנשק אותה. היא הדפה אותי, "הפרצוף שלך מסריח מהכוס שלי צחקה.", היא הסתובב על הבטן, ופיסקה קצת רגליים, "בוא אליי מאחור". אני אוהב לזיין אותה בתנוחה הזאת. אני חולה על התחת שלה. נישקתי לה את העורף יורד לכיוון הגב, ממשיך לכיוון הישבנים. עוד לא הייתי מוכן לזיין, רציתי עוד קצת לטעום אותה. נשקתי לה את התחת, מתקרב אל החריץ. הכנסתי יד מלמטה והתחלתי לאונן לה, תוך כדי שאני מנשק לה את החור של התחת. כבר מקודם יכולתי להריח שהיא לא נקייה, אבל עכשיו כשהאף שלי נוגע בפי הטבעת שלה, הריח של הזיעה, ושל החרא היו הרבה יותר חזקים. לא יכולתי להתאפק ושלחתי לשון הססנית לאורך החריץ. היא הגיבה בהנאה ודחפה את הישבן שלה לתוך הפנים שלי, גורמת לחור התחת שלה להיפתח, ומאפשרת לי ללקק לה את החור של התחת. נכנסתי עמוק עם הלשון שלי, ממש זיינתי לה את התחת עם הלשון שלי, ואנוננתי לה בו זמנית. מדי פעם הרגשתי קצת לכלוכים על הלשון, והכנסתי את הלשון חזרה לפה, לבלוע את זה. כשחשבתי על המצב שלי, שאני אשכרה מנקה לה את התחת עם הלשון שלי, ומאונן לה, ושאין מצב שהיא לא יודעת שהיא היתה בשירותים, ושהגבר שמלקק לה כרגע את התחת, בעצם מלקק חרא, ושאריות נייר טואלט, וזיעה מכל היום, ולא אכפת לה... גמרתי בתחתונים. הייתי בשוק, גמרתי בתחתונים תוך 2 דקות, בלי לאונן, ובלי לגעת בו. גמרתי בתחתונים מזה שאני נייר טואלט של חברה שלי.

המשכתי ללקק לה את התחת ולאונן לה, אבל כבר לא הייתי בעניין. עכשיו שגמרתי, כבר לא עניין אותי לאונן לה, והריח של התחת היה הרבה פחות אטרקטיבי, שלא לדבר על הטעם. הבעייה היתה שראיתי שהיא מאד נהינת, וכמובן שהיא עוד לא גמרה, כי לגמור פעם שנייה לוקח לה יותר זמן. לו הייתי מפסיק לאונן לה, היא היתה רוצה להזדיין, ומגלה מהר מאד שלא עומד לי, ושהתחתונים שלי מלאים בזרע. לכן בחרתי באפשרות השנייה, והמשכתי ללקק לה את החור שלה התחת, ולאונן לה, בהתלהבות, כדי שלא תגלה שהחבר ה"גבר" שלה, גמר בתחתונים אחרי 2 דקות שהוא מלקק את התחת המסריח שלה. פחדתי שהיא תצחק עליי, או תספר לחברות שלה,או יותר גרוע, לחברים שלי, איך החבר שלה "שתופס מעצמו", גמר בתחתונים, מזה שהוא מלקק לה את התחת, ולא סתם מלקק תחת נקי, אלא תחת מלוכלך מזעה, ומזה שהיא היתה בשירותים. לא יכולתי שמישהוא יידע על זה. האפשרות היחידה שלי היתה להמשיך. במשך 15 דקות המשכתי לאונן לה, כאשר הלשון שלי קבורה עמוק בתחת שלה. הרגשתי כל כך עלוב ומושפל, שאני ממשיך ללקק את החרא מהתחת שלה, אפילו שכבר מזמן לא עומד לי. התחתונים רטובים ודביקים, הזרע הקר נדבק ומציק לזין הרופס שלי. היא כבר גמרה פעם נוספת, וניסתה למשוך אותי למעלה, אבל עדיין לא עמד לי, בקשתי לרדת לה שוב, היא יודעת שאני נהנה מזה. הלכתי לצחצח שניים בין לבין, חיידקים וזה, מסתיר באגביות, את התחתונים הרטובים והדביקים. חוזר למקום שלי, על הבטן, הפנים שלי בין הרגליים שלה, התחתונים קרים ודביקים, לא נעים לי שם. שוב ההרגשה המשפילה שאני מלקק לה ,את הכוס הפעם, ושוב אני לא נהנה מזה, כי לא עומד לי. כל מה שיש לי בראש זה שיעמוד כבר שהיא לא תגלה שגמרתי. כמה שאני רוצה יותר שיעמוד, יותר קשה לי להעמיד. זין הוא חיה מוזרה. ככל שמנסים להעמיד יותר, ככה הוא מתכווץ יותר. היא היתה ממש רגישה עכשיו, ולא נתנה לי לזוז. לאט לאט היא נכנסה לזה, ויכולתי "לתת עבודה". הפעם זה לקח 40 דקות, כשחלק מזה פשוט נשארתי עם הלשון קבורה עמוק בכוס שלה בלי לזוז, כי היא היתה רגישה מדיי, אבל בשבילי, היא הסכימה.

החדשות הטובות הן שהתאוששתי ועמד לי עוד פעם. הורדתי תחתונים, ועליתי אליה, כל ההשפלה הזאת חירמנה אותי, והרגשתי צורך חזק לגמור. רציתי לזיין אותה, אבל היא אמרה שהיא מותשת, ורגישה מידיי שם. היא היסתובבה על הבטן, ואמרה שהיא צריכה לישון. אמרתי לה שאני גם צריך לגמור, זה לא הוגן שהיא גמרה 3 פעמים, ואני בכלל לא. היא אמרה ש"אם אני רוצה אני יכול ללקק לה את התחת ,בזמן שהיא מנמנת, יש שם עוד לכלוכים". אמרתי "מה ?!" קצת המום. "מקודם גמרת שליקקת לי את התחת, אם אתה עדיין חרמן, אתה מוזמן ללקק אותו.", אמרה בהתנשאות. הבנתי שהיא עלתה עליי מקודם, ושהיא ידעה שגמרתי, ובכל זאת נתנה לי להמשיך ללקק לה את התחת ואת הכוס, לא היתה לה כל כוונה לדאוג לי. היא ידעה מה היא עושה. הרגשתי כל כך פראייר, שזה רק חירמן אותי יותר.

הייתי כל חרמן, שירדתי למטה, קברתי את הפרצוף בין הישבנים שלה, וליקקתי את פי הטבעת הדביק שלה. "בדיוק ככה, תמצא את המקום שלך.", שמעתי אותה לוחשת לעצמה/לי, והרגשתי אותה מכניסה את היד מתחתיה ומתחילה לאונן. תוך 2 דקות גמרתי שוב, החיכוך במזרון, והתחת המסריח שלה באף שלי. עשו את שלהם. "גמרת ?" צחקה. "תביא לי ביד!" פקדה. "חשבתי שאת רגישה מדיי.", אמרתי. "למה אתה מדבר ? לשון בתחת! יותר ללקק, פחות לדבר.", פקדה שוב. הרגשתי שאני צריך לציית לה, כי אני עלוב שגומר מללקק תחת מלוכלך ומסריח, והיא יודעת את זה. ליקקתי לה התחת ואוננתי לה עד שהיא גמרה. לקח לה המון זמן. הלשון שלי היתה רדומה, וכאבה לי היד. נשארנו כמה דקות ככה, בלי לזוז. היא על הבטן מסדרת נשימה, ואני על הבטן עם לשון רדומה קבורה בחור של התחת שלה, ואצבע כואבת ומאובנת בכוס שלה.

היא דחפה אותי עם התחת שלה, "עכשיו באמת הולכים לישון". עליתי לחבק אותה מאחור. ניסיתי לנשק אותה. "תשאר בצד שלך, יש לך ריח של חרא." אמרה בחיוך מתנשא. נשארתי בצד שלי. הנחריים, הפנים, הלשון, הכל עם הריח של החרא שלה. לא שטפתי את זה, אני אוהב את הריח שלה.

אוף, עוד פעם עומד לי.
    התגובה האהובה בשרשור