Slendy(נשלט) |
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
למצוא זוג
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
Slendy(נשלט) • 13 בנוב׳ 2017
אני לא יודע בדיוק כמה זמן אני נמצא פה אבל אני פה זמן מה, אני בחור אטנטיליגנטי (לדעתי ) נראה טוב ושיש לו מה להציע, אני חסר ניסיון ונמשך לעולם ההישלטות, מחפש לי מלכה כבר יחסית הרבה זמן ברציפות, מה מונע ממני מלמצוא אחת יש הצעות? אולי זה איך שאני מוכר את עצמי? הפרופיל שלי? כי אני בטוח שיש פה מלכות שמחפשות עבדים, אני שולח הודעות ולא מקבל אף פעם תשובה חזרה, אשמח אם מישהו יעיף מבט בפרופיל שלי אולי שם משהו מרחיק? יגיד לי אולי דרך טובה יותר למצוא לי שולטת, אני גם לא דורש יותר מדיי, לא חייב להיות אקט מיני בכל מצב שהוא, אז למה אני מתפספס? תודה על העזרה
|
|
שולטת בנשלט צפוני(שולטת) |
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
שולטת בנשלט צפוני(שולטת) • 13 בנוב׳ 2017
ניכנסתי לפרופיל שלך אפילו לא קראתי אותו , אתה פשוט ילד מלכה או שולטת אמיתית לא יכולה לקחת אחריות על ילד ,בכל אופן אני לא הייתי עושה זאת ואישה בגיל שלך או כמה שנים מבוגרת ממך לא יכולה להיות מלכה אמיתית ולא שולטת אמיתית ומצטערת מראש על ההכללה , כי דומיננטיות זה משהו במהות ולא משחק , אז תחכה כמה שנים טובות עד שתגדל... בהצלחה !!!
|
|
היד |
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
היד • 13 בנוב׳ 2017
לא יודע איך לעזור לך אבל לא חושב שזה קשור לגיל. הרי אנשים מגלים את העניין ה bdsmמי שלהם בגילאים קטנים. אז מה? הם מחכים עד גיל 25? לדעתי פשוט תחפש, מעבר לשאלתך פה, באינטרנט מה הופך פרופיל לפרופיל טוב. תנסה וראיציות שונות. אם לא תנסה דברים שונים לא תקבל תוצאות שונות...
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 13 בנוב׳ 2017
אם הייתה פה תחרות של ההודעה הכי שיפוטית, מכלילה ושמתיימרת להציג דעה סובייקטיבית כעובדה אבסולוטית, הזו שנכתבה מעל התגובה שמעלי הייתה זוכה במקום הראשון.
(ברצינות, אפילו לא לקרוא את תוכן הפרופיל וישר לצאת בהצהרות?) "שולט/ת אמיתי/ת" או "נשלט/ת אמיתי/ת" זה מונח שלא באמת קיים, בדס"מ זאת חוויה אישית ולא משהו שמקבלים עליו רשיון אם אתה עומד בתנאים מסוימים. לעיניינו: בלי קשר לגיל, לכולם כאן קשה למצוא פרטנר/ית נכונה להם. במיוחד לנשלטים מכיוון ויש רוב של נשלטים לעומת מיעוט של שולטות. אך אל תתייאש, לבסוף אתה תמצא מישהי שמתאימה לך. לא כדאי לך למהר, עדיף לך לחוות שליטה ממקום של התאמה ולא ממקום של לחץ לחוות סשן בכל מחיר. כמו כן, תנסה להגדיל את אזורי החיפוש שלך, לא להינעל רק על הכלוב אלא לנסות עוד מקומות ברשת ואף במציאות כמו מאנצ'ים ומסיבות. יותר מרחבים להיות בהם = יותר סיכויים להכיר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני נוב' 13, 2017 11:47 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
שלגי |
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
שלגי • 13 בנוב׳ 2017
תהיה אוטנתי. תהיה כן ואמיתי, אל תמכור מה שאתה לא.
תכבד אחרים /ות ואל תפנה אם אינך עומד בדרישות שלהן. הגיל אינו יתרוון ככל הנראה בפלטפורמה הזו - אבל זה לא אומר שצריך להתייאש - יש כאן שולטות צעירות שאם תהיה מספיק מעניין עבורן, עשויות להתעניין בך. בלוג יכול לתת לך חשיפה - אבל דאג שיהיה מעניין, אחרת חבל על הזמן. כנ״ל גבי השתתפות בפורומים. ואחרון - סבלנות בהצלחה. |
|
TheMentor(שולט) |
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 בנוב׳ 2017
TheMentor(שולט) • 13 בנוב׳ 2017
באופן כללי קשה למצוא פה קשרים, אני פה מהעשירי לשמיני, מאז הספקתי להתגרש - אבל לא הצלחתי למצוא נשלטת, או שולטת ....
ודווקא עכשיו אני גרוש אז פנוי יותר לכל מי שרוצה. תיקח נשימה עמוקה, ותהיה אמיתי וכנה כמו ששלגי אמרה לך, תבין שיש פה איזה 1000 נשלטים על כל 5 שולטות, ולכן זו בעיה, אם תפתח בלוג, ותכתוב קבוע בבלוג - אחת ליום ואם אתה ניראה טוב, ותכתוב בלוג לעיניין ולא רק של משפט אחד בכל פוסט , או תמונות בלבד - אם תהיה עמוק - אז אני מאמין שמישהי תיראה אותך ותבחר בך. אבל צריך סבלנות גם לזה. |
|
עציץ(מתחלף){משוייך} |
לפני 7 שנים •
14 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
14 בנוב׳ 2017
עציץ(מתחלף){משוייך} • 14 בנוב׳ 2017
יש פה כמה דברים:
קודם כל הפרופיל דיי אינפורמטיבי, לדעתי הוא מספק מספיק דברים, אבל יש בו מידת יאוש מסויימת (אולי רק נאי מרגיש את זה) ויאוש כמו שיאוש, לא עושה את זה לאף אחד.. נכון, הגיל שלך צעיר, זה לא אומר על הפאשן שלך שום דבר, וגם לא על הניסיון, אבל כן יש לשולטות רבות נטייה לחפש מישהו באזור גילן או צפונה ואתה חביבי, בקצה פעמון הגאוס באופן יחסי. שוב זה לא אומר שאין שולטות מוכשרות שדווקא יחפשו מישהו בגיל הזה, פשוט סטטיסטית, קצות הפעמון פחות נחשקים. נכון, יש פה המון נשלטים, מה זה המון? בעיקר נשלטים! לפעמים זה מרגיש שהם 80-85% מהכלוב (כולל הניקים הכפולים) וזה יוצר לך 2 התמודדויות: א- אלרגייה ריגשית לנשלטים ביזוניים שלא יודעים להתנהל מול נשים ופונים בצורות מזלזלות וטיפשיות שמורידות חשק לקרוא הודעות, שהשולטות מפתחות כאן בצדק. ב- נפילה למקום הבנאלי שנטמע בתוך הרוב ואיבוד הייחודיות שלך והעיניין בך בנוגע לגיל, ולעומס הנשלטים - אתה נמצא במקום שהוא קשוח ואפילו הייתי אומר מעט שרדני. לשניהם יש פיתרון. אותו הפיתרון אגב. תבליט את עצמך ואת הייחודיות שלך. אתה כאן תקופה. למה אין לך בלוג? אם הייתי מחפש פרטנר לא הייתי לוקח בחיים מישהו חסר בלוג. פתח בלוג ותציג בו לא בצורה מתמסכנת ועלובה את עצמך. צור נוכחות שלך באתר. תגיע לאנשים אחרים. תן משהו שונה. את את עצמך כי אתה שונה מכל היתר. וזה מה שיגדיל לך את הסיכוי והכי חשוב - תכבד. אם היא אמרה לא אל תהיה קריפ מעיק, תקבל בהבנה ותמשיך הלאה. תלמד מזה ותשתפר. בהצלחה |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 7 שנים •
14 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
14 בנוב׳ 2017
פסיכו לוג(שולט) • 14 בנוב׳ 2017
בעיני הפרופיל מצויין.
אל תשנה אותו בנסיון לירות לכל הכיוונים עד "שתקלע" לטעם של אחרות, תמשיך לחפש בדיוק את מי שאתה צריך. אם מישהי לא ענתה לך אז כנראה שזה לא מה שהיא זקוקה לו. הגיל שלך היה יתרון אם היית נשלטת ולא נשלט, מבחינה סטטיסטית לחלוטין (אין הרבה ביקוש לנשלטים צעירים חסרי נסיון) ולא אומר שום דבר רע עליך. האתגר האמיתי שלך הוא לא להתפלל שמישהי סוף סוף תענה לך פה (גם ככה חלק מאלו ששלחת להן פניה אלו גברים שמתחזים לשולטות פה), אלא לנסות גם להכיר מישהי בחוץ. |
|
Arminius(נשלט) |
לפני 7 שנים •
14 בנוב׳ 2017
לפני 7 שנים •
14 בנוב׳ 2017
Arminius(נשלט) • 14 בנוב׳ 2017
בקשר לתגובה הראשונה פה, אם תתעלם לחלוטין מהשיפוטיות וההתנשאות המגעילה יש פה לקח מסוים- בכלוב יש סביבה יחסית מבוגרת, אז אנשים בגילנו הם עם סיכוי אפילו יותר קלוש מהרוב פה. כמו שארכ אמרה, לא חסרים אתרים ודרכים לתקשר עם קינקסטרים אחרים, ולא רק לזוגיות, אפשר גם סתם להתדיין וללמוד מאחרים.
|
|