|
|
לפני 8 שנים •
27 בנוב׳ 2017
תחרות סיפורים
לפני 8 שנים •
27 בנוב׳ 2017
SpongeBob(שולט){SandyCheek} • 27 בנוב׳ 2017
מארגן תחרות סיפורים בכלוב.
התחרות שלי תתחרה בכל תחרויות הסיפורים הקיימות בכלוב עד כה. אני השופט הבלעדי ואני החלטתי שהתחרות שלי היא מנצחת והיא הכי טובה משאר התחרויות. לכן אני אזרים לעצמי כסף נזיל בשווי 500 ש"ח על מנת לקנות פלנקטון טעים. ההחלטה הסופית שלי תהיה בסוף חודש דצמבר, לכן עד אז אתם מוזמנים להגיד של מי תחרות הסיפורים הכי טובה בכלוב! |
|
|
|
|
לפני 8 שנים •
27 בנוב׳ 2017
לפני 8 שנים •
27 בנוב׳ 2017
TheMentor(שולט) • 27 בנוב׳ 2017
איזה כיף איתך בובספוג - אתה אחלה גבר גבר.
בוא - תפתח תחרות ותציע חמש מאות שח, וגם תשלם. איך אני איתך? יקירי. אני לא עושה תחרות עם אף אחד על שום דבר. בטח לא תחרות על מי יש לו תחרות יותר שווה סך הכל אני אוהב סיפורים וזו דרך להוציא סיפורים מאנשים. היתה בעיה עקרונית בתחרויות הקודמות עם עיניין ההצבעה של הקהל בגלל שניתן לשחד קהל של אדם שיש לו מעריצים. במיוחד אם הם נשלטים והיא שולטת. בכל אופן - אין בעיה כזו - כי אין יותר הצבעות קהל. אגב במקום לצחוק עליי - יכולת להצטרף לצוות השופטים ולשפוט ולקחת חלק. מה נותן לך זה שירדת עליי? כבוד? סבבה קיבלת כבוד יא איש חשוב. עכשיו ברשותך - תן לי להמשיך בדרכי. ======================================================== הסיפורים מתחילים לזרום אליי בקצב לא קטן, ולכן אני אפתח משתמש מיוחד לצורך התחרות בבלוג שלו יפורסמו כל הסיפורים שהוצעו עד כה. |
|
|