slave2b |
לפני 6 שנים •
21 בדצמ׳ 2017
מת לישון..
לפני 6 שנים •
21 בדצמ׳ 2017
slave2b • 21 בדצמ׳ 2017
שלוש שלושים וארבע. שיט. חייב להשתין. אמצע הלילה. קם בשקט מתהלך לכיוון השירותים. נעמד בפיסוק מחכה שנייה. משתדל לשמור את העיניים חצי עצומות כדי לא להתעורר לגמרי. איך אפשר להשתין ככה כשהזין עומד. לא נוח. עוצם עיניים, משחרר. זרם צהוב מציף את האסלה. איזו תחושת הקלה. מחכה עוד כמה שניות מנער.. מתעלם מהטיפות שנוחתות איפה שלא צריך בשעה הזו של הלילה. מסתובב מתחיל לזוז לכיוון המיטה.
שיט, כאב חד מגרש את שאריות השינה. הרגל דרכה איפה שלא היה צריך. מביט שוב, היא השאירה נעל באמצע האמבט. מסנן קללה. בשקט. מתקדם לחדר השינה. עכשיו כבר ער לגמרי. האור שחודר דרך החלונות מאיר אותה. היא שוכבת במיטה על הבטן מכוסה בפוך. רגל אחת שלה מחוץ לשמיכה. גלויה עד הירך. זה כל מה שצריך. צדק פואטי, בגלל הנעל שלה התעוררתי ועכשיו היא תעזור לי להרדם. מושיט יד לשידה. לוקח משם קצת חומר סיכה ומעביר אותו על הזין העומד מתוח. החלקות והמגע רק מגבירים את הריגוש עוד יותר. ניגש בהחלטיות מזיז את השמיכה שמגלה את התחת החשוף שלה, הגוף שלה נע מעט מהקור הבלתי צפוי. לא מחכה, נשכב מעליה ומכוון את הזין בין הרגליים. בלי יותר מידי עדינות מתחיל לדחוף אותו פנימה. עכשיו היא מתעוררת. קצת מבולבלת. מנסה לזוז, מצמיד אותה חזק למיטה. מבעד לערפילי השינה ההכרה מתחילה לחלחל והיא מבינה מה קורה. מפסקת קצת את הרגליים קצת כדי לאפשר גישה. ילדה מחונכת. הזין חודר עד הסוף. אני יכול לשמוע אותה מתנשמת. מקבלת אותו. "תחת" אני מסנן. היא מקמרת את הגוף מרימה מעט את התחת שלה לאפשר גישה נוחה יותר. "ציצים" היא מרימה מעט את פלג הגוף העליון נשענת על המרפקים שלה ומאפשרת לי לשלוח ידיים ולאחוז בשדיים שלה. מחפש את הפטמה. צביטה קלה. עכשיו היא ערה ומתחילה להשקיע. האגן שלה פוגש אותי כל תנועה. נכנסים לקצב. כל חדירה שומעים את הטפיחה של הגוף שלי על התחת שלה. אבל לא באתי להשקיע. באתי כדי להרדם. אני גומר במהירות.. גונח. מחכה כמה שניות. נרגע. אני יוצא ממנה במהירות ונשכב על הגב. "תכסי אותי ותנקי אותי." היא ממהרת להסתובב מסדרת את השמיכה מעלי נזהרת שהשמיכה לא תיגע בזין הרטוב. יוצרת לעצמה אוהל קטן מהצד ופותחת את הפה. נזכרת שבהתחלה ממש שנאה את הקטע הזה של ללקק את הזין אחרי זיון. היא לוקחת את הזין בפה. יודעת ללקק אותו בעדינות. הלשון שלה מרטיבה אותו וסובבת אותו מסביב. הביצים זוכות גם לליקוק מהיר. היא מוצצת את שאריות הזרע ומקפידה ללקק הכל. אני עוצם את העיניים. מנסה להירדם. היא מסיימת מנשקת עת הקצה של הזין שלי נשיקות קלות לפרידה. היא מושיטה יד למגבונים ומתנקה. מיד לאחר מכן היא לוקחת קצת מהחומר סיכה שיש ליד המיטה. היא יודעת את החוקים בבית היא צריכה תמיד להיות מוכנה. מעבירה אצבע משמנת. ונכנסת אל מתחת לשמיכה. נשכבת על הצד בתנוחה שבה היא נרדמת כל לילה. כשהתחת שלה מופנה אלי. כפיות. אני לא מצליח להירדם. הליקוק ניקיון רק העמיד לי אותו שוב. הרעש של המגבונים והבקבוק של החומר שננפתח ונסגר בנקישה רק העיר אותי. מרגיש את הגוף שלה מתקרב אלי מתחת לשמיכה. אני מתקרב אליה. "כמה רעש את עושה? כמעט נרדמתי." "סליחה" היא לוחשת. "תגישי לי את התחת" היא זזה במיטה מעט משפרת את התנוחה. מוודאת שהתחת שלה יהיה מולי. מושיטה יד לאחור ומפסקת אותו. הזין שלי נצמד לאט לאט לחור התחת שלה. "סליחה" היא אומרת שוב. אני מושיט יד ומחבק אותה מאחור מחפש את השדיים המלאים שלה.. ולאט לאט מגביר את הלחץ על חור התחת שלה. "סליחה" היא אומרת במהירות כשהיא מרגישה את הלחץ. "הכל בסדר" אני לוחש. ומגביר את הלחץ. היא לא מעזה להתרחק. החור שלה נכנע מתחיל לעטוף את הזין שלי. היא נאנקת. יודע שהיא לא כל כך אוהבת שאני מחליט לזיין אותה בתחת. אני ממשיך ללחוץ עם האגן לאט לאט. מרגיש איך החום שלה עוטף אותי עוד ועוד. הזין כולו בפנים. אני מרגיש את הביצים שלי מתדפקות על התחת שלה. חם לי ונעים. היא מרגישה שכולה מלאה מבפנים, התחת שלה מתוח, כאב עמום עוטף אותה. התחלנו עם משחקי האנאלי לא מזמן והיא עדיין לא מתורגלת. היא מחכה שאני אתחיל לזיין אותה. מקווה שאני אגמור מהר ונחזור לישון. אני לא זז. אחרי כמה שניות היא מתחילה לשחק עם שרירי התחת שלה מכווצת אותם סביב הזין שלי. אני מושיט יד לפטמה שלה וסוחט אותה. היא מיללת. "די עם השטויות שלך." אני אומר לה "אני רוצה להירדם." היא מיד מפסיקה. חם לי ונעים. בתוך הפוך. בתוך התחת. העיניים נעשות כבדות. אני משחרר אחיזה ונרדם. היא שוכבת שם ערה. התחת שלה מלא. לא מעזה לזוז שלא אתעורר. מסתכלת על השעון שלוש ארבעים ושש. זה הולך להיות לילה ארוך. |
|