אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שיפור זוגיות בדסמית

sweet escape sweet escape​(לא בעסק)
לפני 7 שנים • 10 במאי 2018

שיפור זוגיות בדסמית

sweet escape​(לא בעסק) • 10 במאי 2018
שאלה לאלו שנמצאים בזוגיות/היו בזוגיות בעבר/סתם מבינים עיניין או יש להם דעה icon_smile.gif

האם אתם משקיעים זמן מעצמך בשביל לשפר את הזוגיות שלכם? קוראים ספרים, רואים סרטים/סרטונים, הולכים לטיפול זוגי? אם כן, מה החומר שאתם ממליצים, והאם יצא לכם לפגוש חומר שהוא מתאים גם לזוג בדסמי?

משהו לא קשור לבדסמ, לא מזמן יצא לי לקרוא ספר על חמישה שפות אהבה. הרעיון שלכל אחד יש את שפת אהבה שהוא הכי מבין, מרגיש הכי אהוב שמדברים איתו בה, נגיד זמן איכות יחד או מגע, הוא רעיון שמאוד מתחבר לי לכל מערכת יחסים בחיי ועוזר לי להביע אהבה בצורה יותר יעילה.
Singularity Singularity
Singularity • 10 במאי 2018
חומר לזוגיות? רק קוק.

חייבת משהו שיעיר אותי מהחרא של השגרה בזוגיות.

* המציגה הינה שחקנית.
    התגובה האהובה בשרשור
Dan_Kap Dan_Kap​(שולט)​{f,yt,D,תכ}
מערכת יחסים בדסמית היא מערכת יחסים לכל דבר ועניין.
וכמו כל מערכת יחסים היא זקוקה לתחזוקה שוטפת, או שהיא בסכנה של שחיקה.

ספרים, סרטים, סדרות ובינג'ים, תחביבים משותפים, טיולים ביחד וכן, גם זמן לחוד הם חלק מהתחזוקה של מערכת יחסים.

אי שם בעבר, בערך בוותק של שנה-שנתיים ביחד, פלאפ ואני הלכנו לסדרת פגישות עם מטפלת זוגית.
זה עזר לנו למצוא פתרונות לבעיות שהיה לנו קשה לפתור ביחד ולשנות דפוסים שהתנגשו.

ותקשורת זה עם זו עוזרת להמשיך לפתור בעיות, כבר 19 שנים...

בהצלחה!
icon_cool.gif
Yet again Yet again
לפני 7 שנים • 11 במאי 2018
Yet again • 11 במאי 2018
הענק ואני ביחד כבר 4 וקצת שנים,
התחלנו וונילים לכל דבר ואז הוא העלה את העניין של הבדסם וזה עניין אותי, המערכת יחסים לא הושפעה מזה כל כך, אני לא אקרא לו אדוני והוא לא יקרא לי זונה או אפס אבל כן יש את עניין העונשים, הפרסים, העכשיו רד לארבע כי ככה אמרתי וכל זה.
אבל זה חלק קטן ממה שיש לנו, הסקס הוא לא המרכז וגם לא הבדסם.
אנחנו החברים הכי טובים וכיף לנו להיות ביחד גם אם זה לשבת אחד ליד השני וכל אחד עסוק בעניינים שלו.
משם זה מתחיל ובגלל זה אני חושב שיש לנו מערכת יחסים חזקה.
יש הרבה אמון ופתיחות וכנות.