סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סטטיסטיקה או /ו הצעת ייעול

חצי אדון
לפני 20 שנים • 31 במרץ 2004

סטטיסטיקה או /ו הצעת ייעול

חצי אדון • 31 במרץ 2004

רווקה בת...
רווקה בת..
רווקה בת..
רווקה בת..

בנות ישראל...

אתן "בעסק"...הזה לא מתוך בחירה , והצורך בא מתוך פחד שבא מתוך המציאות המטורפת שבה אנשים משקרים אחד לשנייה.

מעתה אימרי - אני רוצה גלידה..יד ביד..סרט.....

נ.ב
BDSM עושים פחות או לא עושים בכלל!! כשיש שם אהבה...
Tame
Tame • 31 במרץ 2004
אני מנסה להבין את משמעות דבריך אבל לא מוצא כל היגיון בהם או אפילו הקשר בין משפט אחד למשנהו...

יהיה זה יותר מידי באם אבקש אותך להתנסח מחדש?
חצי אדון
חצי אדון • 31 במרץ 2004
אתה החלטת לרמוס כמה מסימני הדרך שהשארתי .לא אני.

דרך אחרת לגרום לך להבין היא להציע למנהל האתר לאפשר מנוע חיפוש שבעזרתו ניתן יהיה למיין או לסנן את המצב המשפחתי , הגיל , ואת התאור החיצוני שלהן כפי שהן מציגות.

ואת התוצאות להציג כפתיח מואר בדף הראשי.

בוספו של דבר , לא יהיה מנוס ואתה תבין כמוהן את הצורך או את ה"כח המניע" שדוחף אותן לשחק את המלכות או השפחות.

נ.ב
BDSM עושיפ פחות או לא עושים בכלל!!! כשיש שם אהבה...

Tame
Tame • 31 במרץ 2004
איך ניתוח סטטיסטיקה של גיל/מצב משפחתי/תיאור יכול לעזור לנו להבין מהו אותו "כוח מניע" (אני מניח שאתה רומז לשרשור בפורום הכללי) שהביא אותן לבדסמ?

ולמה אנחנו מדברים רק בלשון נקבה? לא יהיה נכון להכניס גם שולטים/נשלטים לסטטיסטיקה כמו כן?

ואגב, אני לא חושב שהגיל יכול לשחק תפקיד, לפחות לא בסטטיסטיקה מאחר ויש גם שנות ניסיון, יש כאלו שכיום בני 35 ונכנסו לקטע לפני חודש, יש כבני אותו גיל עם ניסיון של שנים, יש צעירים יותר עם יותר ניסיון ועם פחות ניסיון ויש עוד המון וריאציות שלא אתחיל לציין.

לדעתי אותו "כוח מניע" שמוביל אנשים לבדסם אינו קשור כלל למצב משפחתי או לגיל (גם לרוב הנטיה קיימת בגיל מאוד מוקדם, גם אם לא במודע) וגם לא למראה חיצוני. הדבר הוא סובייקטיבי לגמרי. אם היינו מנסים ליצור סטטיסטיקה אמיתית שתוכל ללמד אותנו משהו היינו צריכים לבסס אותה אך ורק על עדויות אישית של הנפשות הפועלות...
חצי אדון
חצי אדון • 31 במרץ 2004
אתה צודק,אפשר להכניס גם אותם....
אבל....לגברים(סטנדרטיים) "מותר" ...הם הרי "גברים"!!! רדודים וחלשים icon_rolleyes.gif
אבל..נשים ?
הן צריכות להיות עדינות.....
להזכיר לך , אין מצב שאישה "תרביץ" לגבר או "תחטוף" ממנו ויהיה לה טוב...בנשמה!
או אז , היא תרגיש שיש לה "אח" ....
ולא שאני לא בעד סקס קינקי פה ושם...(ושוב תודה..ל...המדהימה שאני אוהב כאן..icon_smile.gif ..)
אנשים מבצעים כאן מניפולציות או /ו קונספירציות אחד על השנייה כדי למזער את הפחד.
אותו פחד שנובע מהשקר שנובע מהפחד מהאמת.

והאמת היא ש...
BDSM עושים פחות !! או לא עושים בכלל..זה בא ממקום נקי ולא מתוך שחצנות.
חצי אדון
חצי אדון • 31 במרץ 2004
נ.ב
בפרופיל שלך רשמת...
"ביחס לכך הבדס"מ הפך משני"

אתה אמור להבין ולהסכים ל....
BDSM עושים פחות....או לא עושים בכלל!!!!!

ילד- הסקרנות הרגה את החתול ? מכיר ?
אתה מרעיל את עצמך בגיל כה צעיר ושלא תבוא לעצמך בטענות ביום מן הימים
שאיבדת את התמימות או את חוסר היכולת להרגיש...
Tame
Tame • 31 במרץ 2004
או קיי, אני מניח שהקביעה שלך כי גברים הינם חלושים ורדודים הייתה צינית ולכן לא אתייחס אליה.
ובעניין של נשים, אני דווקא מכיר המון נשים ששואבות הנאה מלהכאיב ומכיר גם המון ששואבות הנאה מכאב (ומהניסיון שלי אפילו לא מסוגלות לגמור בלעדיו!)
אתה עושה רושם שאתה ממש נגד בדסם (שזה ממש לא סקס קינקי) לדעתי זה נובע מיצר עמוק שנמצא בתוכך, לדעתי זה גם יצא החוצה בקרוב.

ובקשר לפרופיל שלי.
אכן, החיפוש אחר "נפש תאומה" הפך את הבדסם למשהו משני (אולם אני מניח שהנפש התאומה שלי תהיה דומית מאחר והיא אמורה להתאים לי ולפיכך הדבר יחזיר את עטרת הבדסם ליושנה)

בקשר להרעלה שלי את עצמי - אני כבר ילד גדול icon_smile.gif
חצי אדון
חצי אדון • 31 במרץ 2004
תתפלא - אני רציני ולא ציני .רב הגברים חלשים ורדודים. נקודה.
אתה לא מכיר נשים שנהנות לא מזה ולא מזה.
אתה פשוט מנסה למכור את עצמך כאן ומנסה לבצע מניפולציה על עצמך ועליהן...
כאילו..."תזרמי" עם "זה"...זה בסדר...ואז יצאת "גדול" "חמוד....ואולי יצא לך איזה קטע..
הן אולי גומרות אבל לא מרגישות.
יותר מאשר אני נגד BDSM , אלא שיש לי "חולשה" לאנשים רדודים מנטלית ורוחנית שלא מבינים שלצורך הזה הם התחברו מתוך פחד איום מהאפשרות שמישהו "יגלה" את הנשמה שלהם/ן..
בעניין החיפוש שלך וכאלה...אתה לא מבין שתמכת בתאוריה שלי ? מדהים!
ובקשר ל- "אני כבר ילד גדול" . אחי - אתה לא. אתה ילד מפוחד , עדין , חכם , ו"מרדן".
ואתה "תשלם" על כל מעשה שבא מתוך פחד.
תנסה לאתגר את עצמך - תכיר משיהי בסופרמרקט הקרוב...תזמין אותה לסרט...
תרגיש!!!
ואל תתחנחנן כאן לעצמך ואליהן רק כדי להשיג זיון.
הרי אם יש לכם את זה...אתם לא תרצו עוד BDSM...
או /ו ..BDSM עושים פחות!!! או לא עושים בכלל !! כשיש שפ אהבה...

עוד שאלה ילד ?

אל תענה לי...
אני עלול לחשוב שבעצם אני מעביר כאן שיעור בשליטה מנטלית ולא את המסר המקורי..
Tame
Tame • 31 במרץ 2004
מוזר, הקונספציות שלך בנוגע לשליטה מאוד מעניינות..icon_smile.gif
כמו כן ההיכרות הנפלאה שלך את נפש האדם, במיוחד את נפשי שלי ואת פועלי...
בעניין הרדידות הגברית אני ממשיך שלא להגיב, אני מקווה שאתה מעריך את זה.

ולעניינינו:
מפליא אותי מאוד שבחרת לקשר את הבדסמ דווקא לאותו פחד מפני חשיפה. זאת משום שלדעתי מהות הבדסמ (כפי שאני תופש אותה) היא דווקא הויתור על אותן מגננות יומיומיות שלמדנו לעטות על עצמינו והחשיפה של נשמתנו בפני האדם האחר. עם הויתור על אותן מגננות מגיע חופש עצום.
לכך מתכוונים אלו המספרים כי "מצאו את החופש המוחלט דווקא בכבלים ובשלשלאות (ולא, לא מדובר בעוד אוקסימורון שנון שנועד להעלות את קרנם של אלו המשתמשים בו כי אם בחוויה אמיתית וחזקה שלא כולם מסוגלים להבין)

בקשר ל"חיפוש" שלי.
אני מבין שטענתך היא שאני מחפש אהבה ופונה לבדסמ כאל מוצא אחרון ונואש, כמי שמוכן לסבול רק בכדי לזכות באותו פרס נכסף. אולם תן לי להעשיר מעט את הסטטיסטיקה שלך.
הייתי במספר לא מועט של מערכות יחסים ומעולם לא נתקלתי בבעייתיות כלשהי עם בנות המין היפה. אולם לצערי מערכות היחסים לא החזיקו מעמד, או שמא ניתן לומר שאני לא החזקתי בהן מעמד, זאת מאחר ותמיד היה חסר לי אספקט השליטה.
ומשום כך, אותה אחת שאני מחפש אינה יכולה שלא להיות דומיננטית אחרת היא פשוט לא תתאים לי.

נ.ב
אני מצטער שעניתי לך, ועוד תגובה כל כך ארוכה, יתכן שזאת משום שאני עדיין ילדון קטן ומפוחד ומשום כך גם מתאפשר לך לרדות בי ולעשות בי כרצונך.
עם זאת, אני מקווה שאתה נהנה..icon_smile.gif
אנפת לילה
לפני 20 שנים • 1 באפר׳ 2004

המטיף בשער

אנפת לילה • 1 באפר׳ 2004
חצי, מה אתה רוצה להגיד בכלל?
נסה לדבר בשפת בני אדם שגם ההדיוטות יבינו.
אני קוראת את הלהג המתנשא ולא מצליחה להבין מה בכלל אתה רוצה.
אם אתה רוצה שכלובי יכניס אפשרות חיפוש לפי חתכים, יש לזה מקום - בפורום של מערכת הכלוב.
אם כמנהג הימים האלה אתה יוצא חוצץ נגד משהו - לפחות תהיה ברור שנוכל להגיב לעניין.