שיעור לשון(נשלט) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
שליטה אמיתית בזוגיות
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
שיעור לשון(נשלט) • 29 במאי 2018
היי, בתור אחד שמאוד רוצה לשרת מישהי בכל תחומי החיים (עזרה במטלות, סנג'ורים, מין וכל דבר אחר) שאלתי את עצמי לא פעם איך קשר כזה יכול להתגלגל לאורך זמן במידה ומקימים משפחה. הרי מן הסתם שהנשלט יבצע את מטלות הבית ויציית לכל מה שהשולטת אומרת, אך מה אם יהיו להם ילדים? האם אתם מכירים או שמעתם על קשר כזה שצלח כשיש ילדים בתמונה? האם פשוט אומרים להם שאבא הוא הנשלט של אמא? סקרן.
|
|
טרנטינו(נשלט) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
טרנטינו(נשלט) • 29 במאי 2018
אני חושב על זה המון גם כן, ולא מצאתי תשובה טובה .
כנראה שחולף הזמן ונכנסים ילדים לתמונה זה עובר לזמנים שהילדים לא בבית או רק בחדר המיטות. |
|
bigdawg(נשלט) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
מין זה לא פורנו
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
bigdawg(נשלט) • 29 במאי 2018
כמו שזוגות ונילים לא מזדיינים כל היום, ובטח לא ליד הילדים, גם בזוגיות עם שליטה זה ככה.
ההורים שלך דיברו איתך על הסקס ביניהם ? שלי לא. ואני מודה להם על זה(בלב). וגם אני לא חולק את חיי המין שלי עם הילדים שלי, ואני בטוח שהם מודים לי על זה (בלב). השאלה הזאת מראה שאתה חי בסרט, ובמקרה שלך זה סרט פורנו. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
ArchAngel(שולטת) • 29 במאי 2018
ממש לא אומרים שאבא הוא הנשלט של אמא, אלא אם כן רוצים שהרווחה תעשה להם סשן הוצאה מהבית.
אסור להורים לחשוף ילדים לחיי המין שלהם! ולמען ההתפתחות התקינה של הילדים הם צריכים (חייבים!) לתפקד מול הילד בצורה שיווינית כהורים כי ילד צריך שתי דמויות הוריות סמכותיות ולא להיות בעל כורחו חלק ממשולש הפטיש של ההורים שלו. אז איך זוגיות כזו כן מצליחה? היא מתאימה עצמה לדרישות המציאות ולא מתעסקים בשליטה מול הילדים. אגב, גם בלי ילדים אי אפשר לנהל זוגיות (דגש על זוגיות ולא קשר שליטה נטו) של 24/7 שבה יש רק דיסטנס וסשנים מבוקר עד לילה. זה לא סרט פורנו, גם לשולט/ת ולנשלט/ת יש צרכים רגשיים כבני אדם, וכמובן גם מחויבויות שונות לעמוד בהן. אתה לא באמת יכול לסבוב את החיים שלך סביב שולטת, כי אם תתעסק רק בה זה יפגע לך בתפקוד בעבודה ואז לא תהיה לך משכורת להוצאות מחייה בסיסיות ואז במילא תאבד אותה. והיא לא יכולה שתהיה הסנג'ר המרוחק כל הזמן כי היא צריכה בן זוג שיתמוך בה ויכיל אותה כאישה. זוגיות בדס"מית שרוצה להמשיך להתקיים צריכה להיות מורכבת מאנשים בוגרים מספיק להתגמש בכדי להתאים למציאות. |
|
DanisNotaStoner(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
DanisNotaStoner(נשלטת) • 29 במאי 2018
אני חושבת שאתה מפנטז יותר מדי....
אני ממש בספק ש"הנשלט יעשה את כל מטלות הבית ואת כל מה שהשולטת מבקשת", במיוחד כשיש ילדים בתמונה (לשאלתך - באיזה כוכב זה לגיטימי לספר לילדים על חיי המין שלך בתור אבא/אמא שלהם??). מערכת יחסים מתפקדת נשענת על חלוקה של תפקידים. בתיאוריה זה אולי נשמע לך נחמד שאתה מבצע את כ-ל אשר דרוש כדי להחזיק משק בית בנוסף לכניעה לכל הגחמות של הבתזוג שלך, אבל במציאות כנראה שהיית מתחרפן מהר מאוד. אם לא בכבוד של הפרטנרית הפוטנציאלית שלך לתרום למשק הבית אז לא נשמע שהיא שווה את המערכת יחסים, את ה-D/S או את ה-24/7. מעבר לכך - זוגיות בדסמית מצליחה, כמו כל זוגיות, בנויה על עבודה משותפת והדדית. It takes two to tango. |
|
מפית(אחר) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
מפית(אחר) • 29 במאי 2018
השליטה היא חלקית, לא כל הזמן. רק בחלק מהאספקטים
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
מיתוסית(שולטת) • 29 במאי 2018
ArchAngel כתב/ה: ממש לא אומרים שאבא הוא הנשלט של אמא, אלא אם כן רוצים שהרווחה תעשה להם סשן הוצאה מהבית.
אסור להורים לחשוף ילדים לחיי המין שלהם! ולמען ההתפתחות התקינה של הילדים הם צריכים (חייבים!) לתפקד מול הילד בצורה שיווינית כהורים כי ילד צריך שתי דמויות הוריות סמכותיות ולא להיות בעל כורחו חלק ממשולש הפטיש של ההורים שלו. חייבים לתפקד מול הילד בצורה שוויונית? כמה בתי אב בישראל מכילים זוגות שמתנהלים באופן שוויוני כהורים? כזוג בכלל? בכמה מהם שני ההורים סמכותיים? לצערי הרב מאוד, אף אחד פה וגם לא בעולם הונילי לא היה מרים גבה או מאיים ב"סשן הוצאה מהבית של הרווחה" אם היו נתקלים בבתים שבהם... שימו לב... האישה היא שעושה את כל עבודות הבית ועובדת ומטפלת בילדים ואת מה שבעלה אומר לה... אה, רגע... זו המציאות של מאות- אלפי משפחות בישראל ברמה זו או אחרת. אבל שם לא קוראים לזה בדסמ. קוראים לזה "אי שוויון בגלל נורמות חברתיות" והם אפילו לא נהנים מזה מינית. הם פשוט חושבים (הם? חלק גדול מאיתנו אפילו) שזה לגמרי לגיטימי והגיוני ונורמלי. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
ArchAngel(שולטת) • 29 במאי 2018
חלוקה במטלות הבית היא עניין חברתי-תרבותי, וזה לא חייב להתחלק 50%-50% אלא בהתאם למה שמוסכם על שני הצדדים.
בכל מקרה, אני התכוונתי לתפקוד שיוויני כהורים, כלומר בשביל שילד יתפתח בצורה תקינה על ההורים לתפקד כהורים יחדיו ולא שאחד יהיה ההורה והשני יהיה העבד או כל דבר קיצוני אחר שיגרום לילד להרגיש שיש לו רק הורה אחד כשבפועל יש לו שניים. גם אבא שעובד מבוקר עד ערב לא אומר שהוא בהכרח מזניח ולא ממלא את תפקידו כהורה גם אם האמא לוקחת על עצמה נטל גדול יותר, כי הוא דואג לילד אבל בדרך שלו על ידי תמיכה כלכלית והוא כן מבלה איתו בכל רגע שמתפנה לו ובקיצור הילד כן מרגיש שיש לו אבא. ברור שיהיו הורים מעורבים יותר ופחות בגידול הילדים, אבל בסופו של יום הילד צריך להרגיש שיש לו שני אנשים לפנות אליהם, לכל אחד בתחום החוזק שלו, אבל עדיין להרגיש ששניהם לצידו. מכיוון ואנחנו לא חיים בעולם אוטופי וקורה ההפך מהאידיאל, אז כשילד לא מרגיש שיש לו אמא ואבא בצורה פחות או יותר שווה זה משפיע עליו בהתאם ובונה אצלו השקפה מסוימת לגבי מה שהוא יצפה לקבל ולתת בחייו הזוגיים והחברתיים. ו"סשן הוצאה מהבית" נאמר בתגובה לשיתוף הילד בחיי המין שלך, ואני לא מאמינה שמורה או גננת ישארו אדישות ולא ידווחו הלאה לרווחה אם הילד יספר בבית ספר/גן שאבא הוא העבד של אמא + תיאור סשן שנעשה מולו. זה לא שונה מהורים ונילים שיעשו סקס מול הילדים שלהם במכוון, זאת צורה של התעללות מינית. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
לפני 6 שנים •
29 במאי 2018
מיתוסית(שולטת) • 29 במאי 2018
את מתארת משהו אמורפי מאוד ויש שונות גדולה מאוד בטווח הנורמה בהתנהלות זוגות בבית.
גם אם הורה אחד יהיה העבד של השני- למה זה מונע ממנו לתפקד כהורה? ולמה זה ימנע מהשני שלא עושה עבודות בית לתפקד כהורה? ואני חולקת על הטענה שלך שכדי שילד יתפתח בורה תקינה על ההורים שלו לתפקד כהורים יחדיו כי בפועל יש הרבה הורים שהם נוכחים פיזית אבל לא רגשית וזה לא משנה אם הם נמצאים בבית כל היום כי הם לא עובדים או כי הם עובדים כל היום ובקושי בבית. שלא לדבר על זה שכיום שליש מהזוגות מתגרשים ויש עוד הרבה בתים שמלכתחילה יש רק הורה אחד מסיבות שונות. כדי שילד יתפתח באופן תקין הוא צריך דמות משמעותית קבועה אחת לפחות בחייו שתמלא את צרכיו הפיזיים והרגשיים. זה לא סותר מערכת יחסים בדסמית בין ההורים שלו וגם לא מערכת יחסים גרועה בין ההורים שלו. למעשה, ילד שגדל בבית של אלימות במשפחה יגדול באופן הרבה יותר גרוע מילד ששמע את ההורים שלו מקיימים יחסים או צפה בהם בטעות. כמובן ל שאני מצדיקה את זה, אבל בחברה שלנו חשיפה לכל נושא המין שהוא דבר טבעי, נחשב לפוגעני ולא מקובל, בעוד חשיפה לאלימות היא מקובלת בכל גיל שהוא בעקיפין ובמישרין וזה פוגעני הרבה יותר. וכן, יש הבדל בין לקיים יחסים מול הילד או להצליף באבא מולו לבין לומר לאבא לשטוף כלים ולנקות טוב פאנלים ושאר מעשים שרק הם יודעים בינם לבין עצמם מה קורה שם. סביר שיהיה יותר כבוד הדדי מאשר בין בעל/אישה שמכים את בן זוגם ואלימים כלפיו מילולית ופיזית באמת. וגם אם ידווחו לרווחה, לא ימהרו להוציא אותם מהבית בגלל זה. סביר שקודם יעשו להם הדרכת הורים וטיפול. אפילו ילדים שגדלים בבית עם אלימות בין ההורים ולצערי אפילו נגדם ברמה זו או אחרת- לא ממהרים להוציא אותם, אלא קודם לטפל. (ושוב מסייגת שזה לא אומר שאני חושבת שהתנהגות כזו מוצדקת או לא תזכה לסנקציה כלשהי). באמת, יש יותר משפחות והורים דפוקים ממשפחות והורים נורמטיבים עם זוגיות בריאה והורות בריאה. זה פלא שאנשים מצליחים בכלל להיות שפויים אני פשוט אומרת שהיפותטית, אם זה מתאים לזוג, כמו שזוג פטריארכלי מתנהל ככה, אין סיבה שזוג של שולטת ונשלט לא יתנהלו בצורה כזו שהוא יקשיב לה ויעשה מה שהיא אומרת ויעשה את מטלות הבית, קניות, חשבונות, יספק אותה במין אחרי שהילדים ילכו לישון וכו, כשבחזות של הזוגיות שלהם זה נראה כאילו הם מאוד שוויונים והגבר תורם בבית יותר מגבר ממוצע. כל עוד, כמובן, האישה לא תעניש את הגבר בסטירה או הצלפה מול הילדים ולא תקרא לו כלב ואפס לידם (וכאמור יש זוגות שמתנהלים ככה עם זוגיות אלימה מול הילדים ולא חושבים בכלל על ההשפעות עליהם)- אז אני לא רואה למה זה צריך להפריע למישהו. הוא לא תיאר פה משהו לא מציאותתי באופן קיצוני. גם ב- 24/7 אף אחד לא באמת עושה סשן כל הזמן. זה פשוט אומר שכל אחד יודע את מקומו ובכל רגע נתון יכולה להיות סיטואציה בדסמית ויש התנהלויות קטנות שמפיגינות יחסי כוחות. |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
30 במאי 2018
לפני 6 שנים •
30 במאי 2018
Sm Art{☆Sm} • 30 במאי 2018
זה שאתה רוצה לשרת ,ולשאת במטלות הבית .
זה נחמד מאוד זה מעיד על כך אדוני הנכבד וחבר קהילה יקר . שאתה ככול הנראה משתייך למשפחתיות העולמית של ששת המזלות המסווגים כ "מולכים ,ומובלים". סביר להניח שמי שהנחית אותך אל פני כדור הארץ . סידר לך בת זוג או בן זוג המשתייך ,לששת המזלות האחרים ,שהם מסווגים כ "מוליכים ומובילים". כל ימי חלדך ,על פני האדמה . במידה ואתה משוייך לחצי מאוכלסיית כדור הארץ כמובל . מי שיזומן לך ,ויתפעל אותך ,ישתייך למשפחת המובילים. אין כאן שום יתרון או חיסרון מעצם היותך . מוביל או מובל . מוליך או מולך מנהיג או מונהג . המוביל חייב את המובל המוליך צריך את המולך והמנהיג זקוק למונהג . מזל טלה הוא אחד מששת המזלות המוליכים ומזל מאזניים הוא אחד לששת המזלות המולכים . ששת המזלות המולכים .הם עפ',רוב אנשים יפים יותר ויזואלית .מששת המזלות המוליכים . עכשיו , מה קרה אתך . אתה שואל אם אפשר לשמש בדרך שכזו בזוגיות .? התשובה ,היא כן . אבל זה לא יתממש בסגנון בדס'מי . אם בת זוגתך וסביר להניח שתהיה לך שכזו המשתייכת על בסיס של ששת המזלות המובילים . היא תוליך אותך ותקדם אותך ותתמוך בך בכול מה שנצרך עבורך למסכת חייך הנוכחיים . הן כאבא.הן כבעל .הן כבן זוג . בקריירה .בעצה .במילה .במשפט .בתמיכה .בסעד. בחולי .או בהצלחה מטאורית .או בתמיכה נפשית וכו'. אם ,והיה ומקומך הוא בנחלת הבדס'מ . אז כשתגיע למי שתגיע בבדס'מ . אם היא מוליכה ואתה מולך . אזי מה שצריך לקרות שם ,יקרה . ושם יקרה הבדס'מ שלך . עם אישה אחרת . לא עם אשתך לעתיד . והיה ,ואתה שייך למשפחת ששת המזלות של המוליכים ולא ששת המזלות המולכים . אזי ,כל מה שכתבתי כאן יהיה רלוונטי ומדוייק למסכת העלילה שנכתבה לך מראש . אבל בסדר הפוך . אני מאחל לך בגרמנית עתיקה . שתזכה למצוא את הגברת שלך ,בקרוב |
|