ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
עולם רחמן
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
ThePassionMaster • 4 באפר׳ 2004
כשזה נוגע ל"דיכוי ואכזריות ישראלית"
אבל "קשה" לו להתמודד עם זה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=412188&contrassID=2&subContrassID=16&sbSubContrassID=0 רחמן או צבוע ? |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
הקווארטט כבר התכנס ???
לדברי אגלנד, מדובר באחד המשברים ההומניטריים החמורים ביותר בעולם. אלפי בני אדם נהרגו באזור, ודווח על מקרי אונס המוני שביצעו המיליציות הערביות. לדבריו, נראה שזהו מסע מאורגן של טיהור אתני, שבו כפרים שלמים נבזזו ונשרפו עד היסוד, ומאגרי המזון הושמדו במדיניות של "אדמה חרוכה". "עובדי האו"ם צפו בייאוש באנשים נהרגים, באונס קבוצתי ובמקרי התעללות, מבלי שיכלו לעשות דבר כדי לעזור", סיפר. על הזין של הקווארטט על הזין של העולם לא אכפת לצרפת לא אכפת לגרמניה לא אכפת לאירופה בכלל לא אכפת לאף אחד היה אכפת אם כל זה היה נעשה על ידי יהודים |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
הכיבוש, הכל בגלל הכיבוש
ובכלל, אם היינו "נסוגים" לגבולות 67, העולם היה יורד לנו מהגב הפלשתינים היו מפסיקים את הפיגועים השמש היתה זורחת באור בהיר יותר בלה בלה בלה אבל מה העולם יגיד ? יהודים אכזריים הרבה יותר מכל ערבי רק שאת האכזריות שלהם הם מפנים כלפי עצמם בניגוד לאכזריות הערבים המופנת כלפי אחרים אולי עכשיו אני מבין טוב יותר אותה שאמרה לי כשאתה מתעצבן אתה מוציא החוצה את העצבים שלך אני מוציאה את העצבים שלי על עצמי |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 באפר׳ 2004
Tame • 4 באפר׳ 2004
לנו יותר קשה כי אנחנו יהודים, זה נכון.
אבל ככל שקשה יותר ככה הפרס גדול יותר כשאתה מצליח. |
|