לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

רוצה שולט..

הגבירה המלאכית​(נשלטת)
לפני 7 שנים • 17 ביולי 2018

רוצה שולט..

ראשי בלוגים פורום מגזין חברים רשימת קשר אלבומים לוחות בילויים צ׳אט מה זה BDSM ישומון
הגדרות הפרופיל שלי ניתוק
המינוי שלי
25 0
בלוגים המלאכית?‍♀️
הגבירה המלאכית
המלאכית?‍♀️
מחפשת זוגיות❣אהבה❣את המקום הבטוח שלי לצאת מדעתי בשלווה.?את הדום של חיי
אתה זקוק לזה?
לפני 9 שעות. שלישי, 17 ביולי 2018, בשעה 09:57
אתה זקוק לי בדיוק כמו שאני זקוקה לך ❤️אתה זקוק לחורים שלי שיכאבו ויפתחו לפי רצונך ולפי פקודה . והם נפתחים צרים חמים ורטובים. ומגע העור שלי משגע אותך... הלובן שלו מול העור הכהה שלך המגע שלו מול היד המחוספסת שלך... תגמרי אתה פוקד עליי תגמרי כלבה תשפרצי ואני ? משפריצה לפי פקודה שלך... בוקר ? אוררר אפשר להתעורר יחד? ⏰

0 3
בדיוק כמו שאתה אוהב❤️
לפני יום. שני, 16 ביולי 2018, בשעה 01:08
אני שוכבת ערומה אחרי מקלחת ? מול החלון צופה בשמים ומדמינת אותך עושה לך כל מה שאתה אוהב ואתה חתיך ? אני נהנת מכל רגע ומשפריצה? לך בטרוף בדיוק כמו שאתה אוהב והכל רק לפי פקודה כי ככה אתה אוהב אותי כלבה ממושמעת ואני משתדלת... לל'ט... הגיע זמן לישון.

2 12
רק לא נשלטים
לפני יומיים. ראשון, 15 ביולי 2018, בשעה 17:32
לא יודעת למה... אבל קשה לי להסתדר עם גבר נשלט.. רק המחשבה לא מסתדרת לי... רוצה אותו דוממנטי. קשוב. ?אמפטי. ומוביל?

0 10
אני רוצה... ?
לפני 3 ימים. שבת, 14 ביולי 2018, בשעה 10:51
אני רוצה שתלמד אותי להיות הסאבית הכי טובה עבורך ❤️שהגוף שלך תמיד יחשוק בשלי... והמחשבות שלך יתיסקו רק בי... תלמד אותי ?? בבקשה... תן לי את הזכות ת להיות הזונה שלך הילדה היפה שלך שנפתחת רק עבורך??

0 13
שולט מטומטם!! ?
לפני 3 ימים. שבת, 14 ביולי 2018, בשעה 09:21
מי תלך איתך לסנן נסיון מה נסגר עם שולטים??? כמה נמוך תרדו בשביל לקבל זיון מסאבית.

. אלק סשנן נסיון להתאמה.. פחחחחח הבחור קונה רכב... שולט בלאי!

7 11
דחוף לי בבקשה ?
לפני 3 ימים. שישי, 13 ביולי 2018, בשעה 23:36
אני אוהבת שאתה דוחף לי בקבוק לכוס. אוח מרחיב אותי למענך אני אוהבת להסצכל על המבט שלך שא. ה מתענג שאני כואבת עבורך.ושהכוסשלי נפתח... אוח כמה שאתה. סקסי כשאתה רואה אותי מתמסרת עבורך. ?

2 13
ככה בדיוק?
לפני 4 ימים. שישי, 13 ביולי 2018, בשעה 15:27
אני אוהבת שאתה חרמן עלי משכיב אותי על המיטה ידים למעלה ברכיים כפפות(קצת מזכיר לי עוף קפוא).. תופס לי את העורף מסתכל לי בעינים ונכנס בנעיצה חזקה ולוחש לי ידעתי שאת רטובה עבורי כלבה נושך לי את הפטתמות ואומר לי תגנחי .ואני מסתכלת על העינים שלך איך הצבע בהם מעמיק בזכותי וגונחת וצורחת עבורך

.אתה מעמיד אותי על ארבע מלטף לי את הישבן הלבן כותב עליו בטוש שחור שייך ל... ואז נכנס בצעקה גומר בנהמה מלטף את השער שלי . משכיב אותי לצידך ואומר את הסאבית הכי טובה שהייתה לי את האשה של חיי ואני אוהב אותך ?שבת שלום???

0 14
בוס?
לפני שבוע. שלישי, 10 ביולי 2018, בשעה 09:37
בוא תמשיך לי בשיער בוא תפליק חזק על הישבן הייתי חיצפנית ועשיתי לך את זה בכוונה ,! בישתי אותך מול החברים שלך מול הבית שלך.מגיע לך☠☠☠ ועכשיו תורי להענש....הוא מחייך ואומר שששששש שקט קטנה עוד ..מעט ......... ❤זה יגיע ..את תמיד אצלי בחוב!

1 11
קח אותי
לפני שבוע. שבת, 7 ביולי 2018, בשעה 23:23
קח אותי מהר קח אותי חזק קח קח שיכאב לי כדי שאני אתחיל לבכות ..כדי שהבכי יטהר אותי כדי שאני אפסיק להיות עצובה בודדה וחרמנית. קח אותי שוב ושוב ושוב... מלא אותי בכל מקום ותן לי לטעם תן לי לטעום את השפיך שלך את הזעה של שנינו ואת הגמירה שלי והעיקר תן לדמעות לינזול אל פני וגופי..קח❤?לל"ט?

0 12
געגוע...❤??
לפני שבוע. שבת, 7 ביולי 2018, בשעה 16:22
מאסטר התגעגעתי מלא...לשיחות שלנו לעינים שלך שמביטות בי ומחייכות כשאני מתלבשת הפוך...ללחישה שלך שפוקדת עלי לגמור.. ולחדירות האין סופיות שלך בכל פתח בגוף שלי... אפילו לחדירה העמוקה שלך לתוך התחת שלי ....יאווו ושאני נזכרת איך הבאת אותי פעם ראשונה לגמירה אנאלית זה היה מטריף..תמיד רציתי עוד..רציתי אותך בכל חור בגוף שלי כמה שיותר עמוק... ווהשפרצות שלי הוכיחו לך כל פעם מחדש. מאסטר אתה הכי טוב שהיה לי...הגעתי איתך רחוק..אהבתי לחוות את הרגעים שלנו יחד .מאורגזמה לאורגזמה .מהשפרצה להשפרצה... היה לי כייף לדעת שרק אני יכולה להגמיר אותך כלכך הרבה פעמים..גם אתה היית מופתע ❤מופתע איך שהגוף שלך מגיב כלפי למגע שלי לריח שלי לחורים שלי ולמציצות שלי מופתע שלמדתי כלכך מהר איך לעשות לך טוב . איך להביא אותך לשיאים חדשים...מתגעגעת לישבור עוד שיא...ביחד?שלי ושלך....❤

0 11
אחורה בזמן

הכלוב - הבית של ה BDSM (סאדו-מזו, S&M)
© 2018 כל הזכויות שמורות
The Cage - BDSM Community
יצירת קשר
info@thecage.co.il