|
|
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
בולבאסטינג רטוב
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
H rebel(נשלט) • 20 באוג׳ 2018
בעיטות באשכים , החל מבעיטות קלות ועד מהירות וחזקות ,איך אפשר לא לאהוב את הקונספט הזה של הכנעה גופנית מידית ?
במיוחד שאישה מצליחה להכניע גבר הנתפס פיזית כחזק ממנה . כמובן שמי שלא מתחבר לזה ,זה בסדר גמור (גם אני קורבן של P.C). עכשיו לשאלה חשובה ,שמטרידה את מנוחתי בתקופת הלימודים , באיזה מידה בעיטות בביצים בזמן שהנשלט מגיע לאורגזמה מהוות סכנה בריאותית ? האם זה יכול להוביל לבעיות עתידיות בזקפה ,או בייצור מופחת של נוזל זרע (מה שיהיה חבל ) ובכלל מהן תופעות הלוואי . אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בצד הבועט או הנבעט ,ראו חוו או יודעים , תודה . |
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 20 באוג׳ 2018
זו שאלה לרופא, לא לנשלטים או שולטים. תמיד אפשר לחפש בגוגל, אבל שום דבר לא ישתווה לתשובה מרופא
|
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
שקט פנימי(שולט) • 20 באוג׳ 2018
אני לא רופא, וזו שאלה לרופא.
אבל לדעתי הלא מלומדת, יש בעיה בריאותית גדולה כבר בשלב הבולבאסטינג עוד הרבה לפני שאלת היבש/רטוב. אם אתה דואג לשלומו של גופך, לפוריות שלך, לבריאות האשכים שלך, ועוד ועוד, הרי שבולבאסטינג מהווה בעיה רצינית מאוד ויכול לגרום לשלל בעיות. יבש או רטוב זה כבר עניין שולי. כמו שדארן אמר - אתה צריך לדבר על זה עם רופא ויפה שעה אחת קודם, לפני שתעשה נזקים. |
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
לפני 7 שנים •
20 באוג׳ 2018
H rebel(נשלט) • 20 באוג׳ 2018
תודה ,אבל לא התכוונתי לבעיטות מתחום הטקוואנדו . זו יכולה להיות בעיטה קלילה או קצת מעט מעבר לזה .
אני מודע לזה שענף ה-B/B מהווה סכנה אם נעשה לאורך זמן בתדירות גבוהה וללא משנה זהירות יחד עם זאת לא רואה שום סיבה לפסול זאת כמשחק מיני מהנה כל עוד קיימת שפיות יחסית ,ביטחון ובהסכמה . האם גם סטירה בינונית עם כף היד לעבר האשכים בעת התחלת האורגזמה היא בעיניכם פעילות שעדיף לא לממש ולהשאירה בגדר פנטזיה בלבד , או שמשחק זה נחשב לדבר מתון יותר ובעל פוטנציאל נמוך לסכנה ? אגב , אין פה חובבי בולבאסטינג או בלבוסטות בולבאסטיות ? |
|
|