FlowerKitty(אחרת) |
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
יותר מעניין מעונשים יצירתיים - עינויים יצירתיים
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
FlowerKitty(אחרת) • 23 באוג׳ 2018
למשל, מישהי שאני מכירה קיבלה פעם הוראה מהשולטת שלה לשבת לכתוב תוכנה שתחשב את משך הזמן שמותר לה לשחק עם כל ויברטור שברשותה, לפי פרמטרים כמו מהירות ההגעה לגמירה עם כל אחד ופרק הזמן המינימלי שצריך כדי שהגירוי המשמעותי יגיע, כולל תתי-סעיפים למהירויות והמצבים השונים של כל מכשיר היא בעצם כתבה כלי שישלוט בה בסשני אדג'ינג יומיים מרחוק.
רק המחשבה על איך היא הרגישה כל אותו יום כשהיא ישבה בחלל עבודה משותף ותיכנתה את *זה*... גררר. על איזה רעיונות יצירתיים ומקוריים אתם שמעתם? איזה המצאתם בעצמכם? |
|
קוקו הכלבלב |
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
קוקו הכלבלב • 23 באוג׳ 2018
לכתוב לשולטת שיר שמדבר עליה ועל כמה היא מדהימה ועליך כמה אתה נשלט וכנוע. 200 שורות בחרוזים. ולהקריא לה אותו מהדף כשאתה לפניה ערום על ארבע.
אחר כך פעם שנייה מהזיכרון. כל טעות גוררת הצלפה. |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
האנשה עצמית(אחר) • 23 באוג׳ 2018
היא כותבת את התוכנה רק בשביל ה QA לדעתי...
|
|
מאלף פיות(שולט) |
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
23 באוג׳ 2018
מאלף פיות(שולט) • 23 באוג׳ 2018
מישהי שאני הכרתי פעם, אישה מינית מאוד, הגיעה למצב שבו אחרי שעשתה משהו שהיא ידעה שאסור הגיעה תקופה של שבוע שבו לא נפגשנו.
העונש היה פשוט. בכל יום, בין 7 בבוקר ל-11 בלילה, בכל שעה עגולה, בכל מקום שבו היא הייתה, היא הייתה צריכה לאונן עם ויברטור. בשעה הראשונה לדקה, בשעה השניה 2 דקות וכך הלאה עד 11 בלילה אז היו לה 17 דקות עם הויברטור לפני השינה. אסור היה לה לגמור עד הפגישה הבאה שלנו. בכל לילה, עד 11:30 המשימה הייתה לשלוח לי מייל ולספר בו איך עבר היום שלה ואיך היא מרגישה. התיאורים שלה היו מעניינים יותר מיום ליום. והפגישה שלנו אחרי אותו שבוע הייתה בלתי נשכחת... |
|
michael2591 |
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
michael2591 • 24 באוג׳ 2018
- ללקק את בית השחי אחרי ריצה של המלכה.
- לגמור מסאונדינג-אצבע כמה שיותר מהר. אחרי זה הזמן שלקח זה הזמן בו אתה תדוגדג בזמן שאתה קשור. - לאלץ את העבד לקחת בקבוק עם הזרע שלו ליום העבודה המפרך ולשתות אותו בפני כולם במשרד. אם שואלים אותו מה זה שיענה 'היא מבקשת ממני לשתות את משקה הבריאות הזה'. - להגמיר את העבד בשיטת זין-בומרנג. לוקחים אותו כל כמה שניות לכיוון הרצפה (אפשר אפילו מעבר לזה.. לכיוון התחת) ומשחררים. הזין מכה בבטן בעוצמה עד שהזרע המיוחל משתחרר בעינויים. |
|
Snitch |
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
Snitch • 24 באוג׳ 2018
היופי הוא להתאים את "העינוי" לאדם עצמו. חבר שהכרתי כאן, נשלט עם דעה פוליטית ששייכת לצד השמאלי של המפה, נשלח להפגנה ובה היו רבבות אנשים שמחו כנגד ההתנתקות. השולטת לא הסתפקה רק בלשלוח אותו להפגנה, אלא אילצה אותו לאסוף סרטים כתומים שהיו מזוהים עם אותה המחאה ואיתם לאחר מכן היא קשרה אותו.
לא פגשתי אותו המון זמן, אבל יש לי תחושה שהיום הוא ממש מפחד מצבע כתום :} |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
Netrunner(נשלט) • 24 באוג׳ 2018
איזה עונש משעמם ולא מיני הייתי נרדם
|
|
AloneAgain |
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
AloneAgain • 24 באוג׳ 2018
אני נתתי למישהו עונש
לשלוח לי הודעה כל שעה עגולה מחצות ועד למחרת בשעה 7 שמסבירה למה אני צריכה לסלוח לו (למחרת היו לו מלא תירוצים למה לא הצליח לבצע) למישהו אחר, שאכל מאכל למרות שקיבל עונש לא לאכול אותו רציתי להגיד שיקיא ומהר! (לא אמרתי כי לא היה צייתן במיוחד ולא רציתי להוסיף עוד כישלון לרשימה...) |
|
דובשניתי |
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
אהבתי את עונש ההודעות...מאוד
לפני 6 שנים •
24 באוג׳ 2018
דובשניתי • 24 באוג׳ 2018
DomQueen כתב/ה: אני נתתי למישהו עונש
לשלוח לי הודעה כל שעה עגולה מחצות ועד למחרת בשעה 7 שמסבירה למה אני צריכה לסלוח לו (למחרת היו לו מלא תירוצים למה לא הצליח לבצע) למישהו אחר, שאכל מאכל למרות שקיבל עונש לא לאכול אותו רציתי להגיד שיקיא ומהר! (לא אמרתי כי לא היה צייתן במיוחד ולא רציתי להוסיף עוד כישלון לרשימה...) |
|
סטיית תקן |
לפני 6 שנים •
25 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
25 באוג׳ 2018
סטיית תקן • 25 באוג׳ 2018
להביא ביד עם בן-גיי
|
|