|
|
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
בתול מאנץ׳
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
משחק תפקידים(קינקי) • 29 בספט׳ 2018
שלום לכולן.ם
אני מגיע ביום שני למאנץ׳. זו פעם ראשונה שלי, ובכלל, המגע הלא וירטואלי הראשון שלי, עם חברים מהקהילה. לכן אני מרגיש שזה די משמעותי עבורי, ואני רוצה לדעת כמה שיותר לקראת מה אני בא. איך לבוא? עם מי לבוא וכו׳ אשמח לכל מידע, שיישחרר אותי קצת מהמתח ויעזור לי להינות. מטרתי היא להכיר אנשים, לשוחח, להרגיש שייכות, ללמוד. לא מגיע למטרות רומנטיות או סקס. אז איך אני יודע מי מכאן ומי סתם עובר אורח (אני מניח שזה לא ערב סגור אבל אולי אני טועה) האם יש קוד לבוש מסויים? אני יודע שלמסיבות יש. האם שביום שני אני יכול לבוא בסנדלים ושורטס? האם כדאי ״לסחוב״ חבר שאינו בעניין, רק כדי לא להיות לבד? תודה מראש. זה בטח יצחיק חלק מכם, שאני עושה מזה כזה ענין, אז סבבה. ברוח טובה חג שמח |
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
היד • 29 בספט׳ 2018
בעיקרון אתה מגיע להכיר אנשים בקטע ונילי לגמרי. לא סשן, לא סקס, אלא לשוחח, להרגיש שייכות וללמוד וכל זה בכיף על ארוחה או שתיה. תשמור על פרטיות של אחרים. לא נהוג לשאול שם או מקום עבודה וכיוצא באלו, אלא אם ביררת קודם האם אפשר להתעניין בדברים פרטיים. בהחלט אפשר ליצור קשרים רומנטיים/בדס"מים אבל זה לא דייט המוני. כמו שהיית יכול להכיר במפגש של קריאת שירה אנשים וליצור קשר רומנטי ככה גם כאן.
לא מביאים צעצועים ולא ביגוד קינקי. יצאת עם חברים מהעבודה לבילוי משותף? ככה תגיע גם לזה. סנדלים ושורטס מתאים לך? לך על זה. לגבי זיהוי הקבוצה, תשאל אם זה המפגש של החברה מהאתר או משהו בסגנון כזה שלא מזהה אותך כלל. לגבי חבר לא הייתי מביא אלא אם קיבלתי רשות של מארגן.ת המאנץ. לא כולנו מעוניינים להיחשף ויש שיראו במישהו שלא בעניין בכלל כפגיעה. אני לא הייתי מעריך את זה שמישהו הביא חבר שלא בעניין ואני לא פוחד להיחשף כמו אחרים במפגשים כאלו. אל תשכח שהוא פחות מחוייב לעניין מבחינת שמירת סוד (למרות שיש מקרים של הפרות אמון וסוד בקהילה זה לא זה) ויש אנשים שנמצאים בעמדות שהם קנאים לפרטיות שלהם למרות שהם באים למאנצ'. הכי חשוב, שמור את הידיים שלך לעצמך, תכבד אחרים כמו שהיית מכבד בסיטואציות וניליות, תהיה מנומס ופשוט תהיה בן אדם...אה כן, לא מצלמים שם אלא אם כן קיבלת רשות של מי שאתה רוצה לצלם ואני הייתי עושה את זה רחוק משאר האנשים. מה שבטוח בטוח. צ'אבלה. |
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
משחק תפקידים(קינקי) • 29 בספט׳ 2018
תודה
אז הבנתי. לבוא לבד זה עדיף. ומשתמשים בכינויי הכלוב? |
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
היד • 29 בספט׳ 2018
לא חייב. אתה יכול לבחור לא להשתמש בשם שלך או בכינוי מכאן אלא שיכירו אותך כיורגן קוטל הדרקונים וככה יכירו אותך. העניין הוא שאם אתה מכיר שם אמתי של מישהו והוא מציג את עצמו בצורה מסוימת נהוג לפנות אליו באותה צורה ולא בשם שלו.
|
|
|
|
|
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2018
היד • 29 בספט׳ 2018
עוד דבר, אם אתה כותב אח"כ בבלוג שלך אל תשתמש בשמות האנשים או במקומות. תכתוב על החוויות שלך בלי להזכיר שמות.
|
|
|