דיווה(מתחלפת) |
לפני 5 שנים •
10 בדצמ׳ 2018
שישי 14.12.18 ב23:30 מסיבת יומולת נוצצת
לפני 5 שנים •
10 בדצמ׳ 2018
דיווה(מתחלפת) • 10 בדצמ׳ 2018
הופ הופ טרללה גדלתי בשנה וזאת סיבה למסיבה מתרגשת להזמין אתכם לחגוג איתי במסיבה זוהרת ונוצצת במיוחד. ♥ הפתיחה ב23:30 מוזמנים להגיע מוקדם שלא תפספסו ♥ תגבירו : https://www.youtube.com/watch?v=re4rZDfbmO0 וידוי :כבר יומיים יושבת ולא יודעת מה לכתוב והסיבה : לא מספרים לי כלום! מה שכן יודעת ומשתפת (השאר ישתפו אתכם באירוע או תופתעו כמוני אז תעקבו) אתם מוזמנים לחגיגה של פעם בשנה צוות הליין , צוות אורלי וצוות הדאנג'ן איחדו כוחות לעשות לכם שמח לעשות לי התקף לב אבל זה גם סוג של שמח מה יהיה?? כיבוד עשיר, מפנק וזוהר . הפתעות, פרסים ועוד.. המועדון יקושט כולו בהתאם ליום הולדת מלכותי הופעות נוצצות לאורך הערב על הבמה המרכזית ובפינות המשחקים שלנו גבי חן הצלם האהוב שלנו ינציח את אלו שירצו להשוויץ ** שלושת הנשים הראשונות שיגיעו בלבוש כסוף/זוהר יכנסו ללא תשלום בנוסף- נפנק בכניסות זוגיות למסיבת עשור שלנו שתערך ב11.1.19** שימו ♥ להרכב של הלילה!!! על העמדה יעיפו אתכם המלכים הבלתי מעורערים! + אני יפתח את הלילה DJ Kobi Saka שימו ♥ אחריו אני עולה לסט יומולדת (באמת חשבתם שלא אעשה כלום בלילה הזה??) יסגור את הלילה: Dj Ronen Nakash Dance, Electro, EBM, New wave, 90, 80 , Dark, Syntpop דיפ , Metal ועוד.. מוזמנים לשלוח בקשות לשירים ***************************************************** תזכורת: אין כניסה למצלמות - אסור לצלם במקום!!!! יש להשמע להוראות/בקשות עובדי המקום במידה ונתקלתם בשאלה/בעיה וכו' אנחנו פה בשבילכם אל תהססו לפנות נשמור על הבטיחות ביחד תודה. ***************************************************** לבעלת הליין/בעליי המועדון הזכות שלא להכניס אנשים : שלא נרשמו מראש שלא מגיעים בדרס קוד/מפירים את הכללים שלנו פתיחה : 23:30 ! מחירי הכניסה: לחברי מועדון - 50 ₪ (בהצגת כרטיס החבר בקופה) לכל השאר - 70 ₪ ניתנת עדיפות בכניסה לחברי המועדון. הכניסה לבליינים מזדמנים הינה לזוגות בלבד, על בסיס מקום פנוי ובכפוף לשיקול דעתם של בעלי המועדון והסלקטור בכניסה. הצילום בכל רחבי המועדון אסור בהחלט! זוהר- כסוף ואפילו מוזהב סקסי ,לוהט - קינקי אדום, פנטזיה ,פ'טיש,סקסי, ויניל/עור, מינימום שחור אלגנט (כולל נעליים) ***אין כניסה בג'ינס*** ***אנחנו לא גמישים ולא מפשיטים בכניסה- פשוט תגיעו לבושים נכון!*** ניתנת עדיפות בכניסה לחברי המועדון. הכניסה לבליינים מזדמנים הינה לזוגות בלבד, על בסיס מקום פנוי ובכפוף לשיקול דעתם של בעלי המועדון והסלקטור בכניסה. **אטנדינג- הרשמה אינו מבטיח כניסה למסיבה** שימו ♥ אנחנו במקום החדש- הארבעה 10 ת"א. יש חניון שעומד לרשותכם, חניון גבעון - במחיר מסובסד של 10 ש"ח לכל הלילה. מחתימים את הכרטיס בקופת הדאנג'ן |
|