nobady נשלט |
לפני 5 שנים •
9 בינו׳ 2019
כיצד הכרתי את האישה ששלטה בי
לפני 5 שנים •
9 בינו׳ 2019
nobady נשלט • 9 בינו׳ 2019
הכל התחיל באותם הימים כשאני קבלן שיפוצים.
מאחר והבנתי לאחר מספר שנים שהעסקת צוות עובדים לא ממש משתלם, החלטתי להוריד הילוך ולבצע את השיפוצים בעצמי ובמו ידיי. התפרנסתי יפה וחוג לקוחותיי הלך וגדל בשיטת חבר מביא חבר, ככה הכרתי את נועה. נועה הייתה בשנות השלושים לחייה, גרושה ללא ילדים סקסית מתפרצת שגבר בריא ונורמטיבי לא יכול להישאר אדיש כלפיה. רצתה לשפץ את חדר האמבטיה והמטבח בדירתה פלוס עוד אי אלו דברים נוספים. אפשר להזמין אותך לכוס קפה? שאלה לא! עניתי, אך אשמח לכוס תה עם לימון. אתה חולה? חייכה כשהיא חושפת שתי שורות של שיניים צחורות. לא! אני סתם צבר עם גנים פולניים, עניתי. איזה מזל אתה? פתחה בדו שיח, שור, חודש מאי? סוף אפריל, ואני שור תחילת מאי, הדגישה, וכך המשכנו בשיחה שנמשכה עד לשעות הערב המאוחרות, כשהעולם מסביבנו חדל מלהתקיים. אם נמשיך כך, לא אצליח לסיים לך את העבודה בזמן, תתלונני ואולי אפילו לא תהיי מוכנה לשלם לי ובצדק. אל תדאג אשלם לך העיקר שהיה מעניין, הרגיעה אותי כשהיא פותחת את עיניה הכחולות שבא לך לצלול לתוכן. נועה ואני הפכנו חברי נפש ואני שהייתי איש פנוי באותם ימים הרבתי לבקרה בביתה לשיחות נפש ארוכות שנמשכו עד לשעות הלילה הקטנות, הייתי איש סודה, ידעתי את סודותיה הכמוסים ביותר, שמעתי על הגברים שבחייה, על אהבותיה מאהביה ורגשותיה. תגיד! כך פתחה יום אחד, אתה יודע הכל עליי האם גם אני יודעת הכל עליך? כן, חוץ מסוד אחד שאינני מעז לגלות לך, אתה הומו! התריסה, אתה הגבר הראשון שלא ניסה להכניס אותי למיטה, אתה לא אוהב אותי? אם היית מנסה היית מצליח, התגרתה בי. האמת שלא, אינני הומו, הסמקתי כשלבי פועם בקצב הולך ומתגבר, אני לא רק אוהב אותך אני מעריץ אותך והאמת שאני, אני....... התחלתי לגמגם במבוכה, נוווווווווווווו, קטעה את דבריי, אתה גורם לי להרגיש מתוחה, מה אתה? דבר כבר. אני עבד והייתי רוצה להיות העבד שלך, לשרת אותך, להיות רכושך כשאת הבעלים שלי. אתה? שנראה כל כך סמכותי גבר שבגברים, אתה רוצה להיות העבד שלי? כן! עניתי כשזיעה קרה החלה לעטוף את גופי. שמת לב שאני קצת שתלטנית וזה די מוצא חן בעיני, אולי כדי לנסות, פסקה. ירדתי על ברכיי, נישקתי את רגליה והודיתי לה על שהסכימה לקחת אותי תחת סמכותה. הייתי מגיע כל יום לאחר העבודה, עומד לרשותה ומבצע בצייתנות את כל פקודותיה. לא היו בנינו יחסיי מין, אני לא מזדיינת עם עבדים נהגה לומר אבל הרשתה לי מדי פעם לספק אותה בעזרת לשוני במיוחד אחרי שהייתה מקיימת יחסי מין, נקה אותי ולקק את כל השאריות, הייתה פוקדת. אהבה לראות אותי במערומיי, לגרות אותי ולהשאיר אותי זקור , לקול צחוקה. נהתה לחפון את אשכיי, הצעצועים שלי כך כינתה אותם. ידעה להיות נעימה גם קשוחה, גם להעניש ידעה ולא היה מאושר ממני. אני עומדת להתחתן ועבדותך לי מסתיימת, אתה משוחרר,ככה יום אחד ובהפתעה, רוצה ללדת ילדים ולהקים משפחה מתחתנת עם הגבר שסיפרתי לך עליו אביר חלומותיי. לאחר חתונתה עברו לעיר אחרת הולידו שלושה ילדים אך כל שבוע לפחות פעם אחת או פעמיים מדברים בטלפון ומתגעגעים לימים שלא ישכחו, מתייעצת איתי בכל דבר ועניין, נשארתי החבר הנאמן כבעבר, פעם בכמה זמן נפגשים במסעדה בתל אביב, מפגש שבו נועה ואני ביחד מתרפקים על התקופה שחלפה לה לבלי שוב וכאילו אין עולם סביבנו. ואילו אני הכרתי זמן קצר אחרי שנפרדנו את אהבת חיי, גם לנו נולדו שלושה ילדים ובכל זאת געגועיי לנועה ולימים שבהם שלטה בי, אינם פוסקים. נועה האישה ששלטה בי. |
|