israelislave |
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
שירים - אחד שעושה לכם עצוב\שמח ?
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
israelislave • 28 ביולי 2019
https://www.youtube.com/watch?v=5UwdhqEFbQU
Gentle on My Mind גלן קמפבל It's knowin' that your door is always open And your path is free to walk That makes me tend to leave my sleepin' bag Rolled up and stashed behind your couch And it's knowin' I'm not shackled By forgotten words and bonds And the ink stains that have dried upon some line That keeps you in the back roads By the rivers of my memory That keeps you ever gentle on my mind It's not clingin' to the rocks and ivy Planted on their columns now that bind me Or something that somebody said because They thought we fit together walkin' It's just knowing that the world Will not be cursing or forgiving When I walk along some railroad track and find That you're movin' on the back roads By the rivers of my memory And for hours you're just gentle on my mind Though the |
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} |
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} • 28 ביולי 2019
https://youtu.be/QYEC4TZsy-Y
Perfect Day Just a perfect day Drink Sangria in the park And then later When it gets dark, we go home Just a perfect day Feed animals in the zoo Then later A movie, too, and then home Oh, it's such a perfect day I'm glad I spent it with you Oh, such a perfect day You just keep me hanging on You just keep me hanging on Just a perfect day Problems all left alone Weekenders on our own It's such fun Just a perfect day You made me forget myself I thought I was Someone else, someone good Oh, it's such a perfect day I'm glad I spent it with you Oh, such a perfect day You just keep me hanging on You just keep me hanging on You're going to reap just what you sow You're going to reap just what you sow You're going to reap just what you sow You're going to reap just what you sow |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
Ollie(נשלטת) • 28 ביולי 2019
מה אחד, מה? זו שאלה לא חוקית.
|
|
-X- |
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
-X- • 28 ביולי 2019
|
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 28 ביולי 2019
לו ריד בחירה נפלאה, פרפקט דיי שיר נפלא (אם מישהו עוד לא ראה טריינספוטינג, יש שם סצנה גאונית עם השיר הזה.
וכמובן שלו נתן לנו גם את: https://youtu.be/M6aT-62kCPI Walk on the wild side Holly came from Miami F.L.A. Hitch-hiked her way across the U.S.A. Plucked her eyebrows on the way Shaved her legs and then he was a she She said, hey babe, take a walk on the wild side, Said, hey honey, take a walk on the wild side. Candy came from out on the island, In the backroom she was everybody's darling, But she never lost her head Even when she was giving head She sayes, hey baby, take a walk on the wild side Said, hey babe, take a walk on the wild side And the colored girls go, Doo doo doo doo doo doo doo doo doo Doo... Little Joe never once gave it away Everybody had to pay and pay A hustle here and a hustle there New York City is the place where they said: Hey babe, take a walk on the wild side I said hey Joe, take a walk on the wild side Sugar Plum Fairy came and hit the streets Lookin' for soul food and a place to eat Went to the Apollo You should have seen him go, go, go They said, hey Sugar, take a walk on the wild side I said, hey babe, take a walk on the wild side, alright, huh Jackie is just speeding away Thought she was James Dean for a day Then I guess she had to crash Valium would have helped that bash She said, hey babe, take a walk on the wild side I said, hey honey, take a walk on the wild side And the colored girls say Doo doo doo doo doo doo doo doo doo Doo doo doo doo doo doo doo doo... |
|
XBEAST(שולט) |
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
לפני 5 שנים •
28 ביולי 2019
XBEAST(שולט) • 28 ביולי 2019
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 5 שנים •
6 באוג׳ 2019
לפני 5 שנים •
6 באוג׳ 2019
godisafemale(שולטת) • 6 באוג׳ 2019
אוהבת את הפוסט שלך - תודה לך!
אמנם יש כללים שהכתבת אבל בשביל מה אני פה? אני בוחרת שני שירים, אחד שמח אחד עצוב. או בעצם שיר שמח שהוא גם עצוב, הכוליות של החיים תמיד עצובה לבר דעת, אבל ההלך שמתמיד במסע שלו בתוכם, מספר לעצמו סיפור שיעזור לו לרדוף צעד ועוד צעד עד היום ועוד יום, עד הסוף. "היום היום" - ביצוע: דורית ראובני (הקסומה) מילים: דודו ברק, לחן: מוני אמריליו היום, ביום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך. היום, ביום הזה ממש הדליקי פמוטים שלושה אמרי הכל בלחישה היי שותקת היום היום אני אולי נרגש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה... היום, ביום הזה ממש אני שואל את אלוהים אני שואל את אלוהים אני כורע היום תן לנו לחיות היום מהתחלה... *** השיר הזה בעיניי, הוא שיר תפילה מפוצץ בתקווה, כמו אדם שצעד במדבר ארבעים שנים, יגע ומותש נפשו לדעת, מטרה התבלבלה לו עם חלום, אמונה התבלבלה עם צו-השעה, ושמש חולית אכזרית משתלטת עליו, אגלי מאמץ על צורבים את עיניו, מצחו מהוה, חרוש צעדים, למוד קמטים, מסתיר לו את כל הגיונותיו, האיש תש. והנה לפתע! נחש הפתן ועייטים מתגלים ככתמים שחורים מאיימים כבראשונה, אך לא כבשנייה ומחשבתו מזדקפת אל מול צל הרים, הנה אולי לפתע! יש חיים! כן! נווה המדבר מפציע ושפתיו נדהמות ונשימתו מתהדקת אל כף ידו אוחזת בחזהו ולבבו הומה ופועם ווהוא אינו יודע אם זהו תעתוע, מראה שווא שנפשו החומלת עליו מקימה להשרידו או שמא אכן חלומות מתגשמים והחיים ממשיכים ביתר עוז ויופי. ואין שמחה גדולה לו לאדם מזו המגיעה אליו בלהט השמש הקופחת, בלהט החרב המאכלת. שיר שמתנגן בי כל הזמן מאז ילדותי. וזה קורה היום, היום הזה ממש * הלחן סיפר לי את כל הסיפור הזה, לחן גאוני! והנה הלינק להאזנה: https://www.youtube.com/watch?v=HR2DQXZBPA4 |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני 5 שנים •
7 באוג׳ 2019
לפני 5 שנים •
7 באוג׳ 2019
האנשה עצמית(אחר) • 7 באוג׳ 2019
כייף להתחיל כל את הבוקר.
עם דורית ראובן, עם מילים יפות וישירות כל כך. התכוונתי להסתפק בתגובה, אבל חוק זה חוק. שיר שמח, לכל אחד מאיתנו משאלת לב גלויה וכמוסה. אחת שלו רק תתגשם, חיוך דבילי יימרח לפניו. ולפעמים זו כמיהה לשים רגל על רגל בחוף זהוב שנושק לגלי הים. מאחל לכולנו, סיבה טובה. https://m.youtube.com/watch?v=_uZkni0bodQ והשני, השיר השני בא להזכיר לנו. שהלבד הוא כאן תמיד. פעם חשבתי שאדם לא יכול להיות שלם אלמלא הוא לבד. כי ההוויה, הקיום, האושר שלו תלוי באחר. ומאז למדתי שנתינה היא המפתח להפוך את הלבד לנעים יותר. לא בגלל התגובה של הצד השני, אלא כי היא הרבה יותר אותנטית מהקבלה. https://m.youtube.com/watch?v=vjEbQr56ty4 |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 5 שנים •
7 באוג׳ 2019
לפני 5 שנים •
7 באוג׳ 2019
godisafemale(שולטת) • 7 באוג׳ 2019
האנשה עצמית, בחרת שיר ענוג, איזה יופי, עשית לי טוב על הבקר תודה
סיבה טובה - אריק סיני מילים: אהוד מנור, לחן: מתי כספי איזה פלא היא לא עושה לי עניינים איזה פלא היא ואני סופרים שנים מה הפלא כשרוצים אז משתנים מה הפלא כששרים "יהיו זמנים" הנה זה בא הנה זה בא הנה סיבה סיבה כל כך טובה למחשבה. הנה זה בא הנה זה בא הנה סיבה סיבה כל כך טובה לאהבה. איך בן רגע יש מענה לשאלות איך בן רגע היא ואני חוצים גבולות זה הרגע שחלמנו בתפילות זהו רגע שנכתב לשני קולות. הנה זה בא... אין לדעת מה עוד ילד היום הזה אין לדעת איך יגמר המחזה יש לדעת איך ללמוד מטעויות על הדעת עוד עולות אפשרויות. הנה זה בא... |
|
האנשה עצמית(אחר) |
לפני 5 שנים •
7 באוג׳ 2019
לפני 5 שנים •
7 באוג׳ 2019
האנשה עצמית(אחר) • 7 באוג׳ 2019
God is a female 🚺,
תודה ☺. המילים של השיר הזה כל כך מדברות. סאב טקסט במיטבו. הוא מרגש. ועוזר להתמודד עם הטוב ועם הקשה. שניהם מציפים. שמחתי לקרוא שהוא מדבר גם בשפתך. |
|