לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שרשור מרק עוף

↑ ↓
Britney Bitch
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 16:17

שרשור מרק עוף

Britney Bitch • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 16:17
אז כדי שלא תשפריצו אותי לאדמן את "נבלות מבשלות" (אייבי..)

אפשר גם לקרוא לזה- שרשור אפטרקייר לחורף.

אם יש דבר אחד שאני יודעת לבשל יותר טוב מכולכם, זה מרק עוף.

בואו תראו לי כמה אני אני טועה.

***
אנא הקפידו:
בלי חפירות
רשימת מצרכים
אופן הכנה מסודר
תיבול מדוייק
זמנים

תודהicon_smile.gif
deepThinker
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 16:26
deepThinker • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 16:26
פרגית שמבשלת מרק עוף??? 😮
Britney Bitch
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 16:34
Britney Bitch • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 16:34
דיפי למה להרוס? זה פוסט רציני.
ומה אתה בכלל היום? תפוח בדם של האמא החורגת של שלגיה?
זה מה שאתה רוצה? להיות תפוח ושינגסו בך עד זוב דם?
אללל תענה לי.
אתה הורס לי את השרשור, גם ככה אני בסטרס.
איה74
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:11
איה74 • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:11
יש את האסקולה שדוגלת שמרק עוף טוב צריך להיות צלול.
ולכן יש להסיר את העור ולכפות את המרק.
לחלופין, להרתיח את העוף לפני, לשפוך את הנוזלים עם הג'יפה. ואז להכין את המרק.
אני אומנם פולניה, אבל המרק עוף שלי סביר, לא הכי מהמם. ככה זה כשאת מתייתמת בגיל 19, אין ממי לקחת מתכונים.
    התגובה האהובה בשרשור
גבעות​(נשלט)
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:29
גבעות​(נשלט) • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:29
מתכון של סבתא. דיוק אין פה, אפטרקייר יש.
רשימת מצרכים לסיר ענק:
1.5 גרונות הודו חתוכים לקוביות גדולות מהקצב.
2 כרעי עוף.
2-3 מהירקות הבאים- גזר, קישואים קטנים, שיני שום, גזר לבן (שורש פטרוזיליה)
בצל גדול, ראש סלרי שלם (שורש ועלים).
כף אבקת מרק עוף, מלח ופלפל (גם לבן אפשר) לפי הטעם.

סדר הכנה:
טיפול בירקות- מקלפים גזרים, קישואים, קליפת הבצל, גזר לבן, שיני שום ושורש סלרי. שוטפים את העלים היטב. לא חותכים את הירקות מראש.

1. שמים את הבשר בסיר, מכסים במים ומרתיחים. לאחר הרתחה אחת לשפוך את הבשר למסננת, לשטוף אותו במים בשביל לנקות אותו מהפירורים. שוטפים גם את הסיר בסבון.
2. מחזירים את הבשר לסיר הנקי, מוסיפים מים בכמות הרצויה למרק, ומדליקים אש גבוהה.
3. מוסיפים גזרים, בצל, שום, ומבשלים עד הרתחה. מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל שעה.
4. מוסיפים לסיר את שאר הירקות, כף אבקת מרק, ופלפל שחור ומבשלים עוד שעה. טועמים ומתקנים תיבול.
5. מבשלים חצי שעה נוספת. המרק יוצא זך, זהוב, וטעים.

*תקפיצו אותי בפסח, יש מתכון לגומבוץ
Britney Bitch
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:42
Britney Bitch • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:42
איה74 כתב/ה:
יש את האסקולה שדוגלת שמרק עוף טוב צריך להיות צלול.
ולכן יש להסיר את העור ולכפות את המרק.
לחלופין, להרתיח את העוף לפני, לשפוך את הנוזלים עם הג'יפה. ואז להכין את המרק.
אני אומנם פולניה, אבל המרק עוף שלי סביר, לא הכי מהמם. ככה זה כשאת מתייתמת בגיל 19, אין ממי לקחת מתכונים.


גם אצלנו. להרתיח פעמיים ולחטא את הסיר חובה.
משם את כבר יכולה לדחוף פנימה שני קילו סברס וחבילה של רימוני רסס, זה לא משנה, העיקר שאין ג'יפה של עוף.
Britney Bitch
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:46
Britney Bitch • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:46
גבעות כתב/ה:
מתכון של סבתא. דיוק אין פה, אפטרקייר יש.
רשימת מצרכים לסיר ענק:
1.5 גרונות הודו חתוכים לקוביות גדולות מהקצב.
2 כרעי עוף.
2-3 מהירקות הבאים- גזר, קישואים קטנים, שיני שום, גזר לבן (שורש פטרוזיליה)
בצל גדול, ראש סלרי שלם (שורש ועלים).
כף אבקת מרק עוף, מלח ופלפל (גם לבן אפשר) לפי הטעם.

סדר הכנה:
טיפול בירקות- מקלפים גזרים, קישואים, קליפת הבצל, גזר לבן, שיני שום ושורש סלרי. שוטפים את העלים היטב. לא חותכים את הירקות מראש.

1. שמים את הבשר בסיר, מכסים במים ומרתיחים. לאחר הרתחה אחת לשפוך את הבשר למסננת, לשטוף אותו במים בשביל לנקות אותו מהפירורים. שוטפים גם את הסיר בסבון.
2. מחזירים את הבשר לסיר הנקי, מוסיפים מים בכמות הרצויה למרק, ומדליקים אש גבוהה.
3. מוסיפים גזרים, בצל, שום, ומבשלים עד הרתחה. מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל שעה.
4. מוסיפים לסיר את שאר הירקות, כף אבקת מרק, ופלפל שחור ומבשלים עוד שעה. טועמים ומתקנים תיבול.
5. מבשלים חצי שעה נוספת. המרק יוצא זך, זהוב, וטעים.

*תקפיצו אותי בפסח, יש מתכון לגומבוץ



תודה. מאוד דומה לאיך שאני מכינה, רק שגרונות אפשר למצוא באזור לפני פסח וראש השנה בלבד, אז מתפשרים על כנפיים ועוף שלם מפורק.
אה כן, ובלי שום ובצל, מלא פלפל שחור. אני אנסה בפעם הבאה גם בצל.
deepThinker
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:55
deepThinker • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 17:55
Britney Bitch כתב/ה:
דיפי למה להרוס? זה פוסט רציני.
ומה אתה בכלל היום? תפוח בדם של האמא החורגת של שלגיה?
זה מה שאתה רוצה? להיות תפוח ושינגסו בך עד זוב דם?
אללל תענה לי.
אתה הורס לי את השרשור, גם ככה אני בסטרס.


כןןןןן
Ivy poison​(נשלטת)
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 18:08
Ivy poison​(נשלטת) • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 18:08
קראתי את הכותרת ובחיים לא הייתי מאמינה שזה פוסט שלך. מכיוון שאני טובה רק בהכנת אורז על מצב קטשופ, שותקת ועוקבת
איה74
לפני שבועיים • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 18:11
איה74 • שישי, 4 באוקטובר 2019, בשעה 18:11
בצל חובה
צרור פטרוזליה בשביל הטעם
שורש פטרוזיליה גם
סלרי עלים