|
|
לפני 5 שנים •
12 במאי 2020
חוקן
לפני 5 שנים •
12 במאי 2020
אביר האור(שולט) • 12 במאי 2020
אוקי, אז ככה, מאחר וביום ראשון מתוכנן לי סשן עם משחקים אנאליים
הבנתי שחייבים להתחקן. האמת שהתחקנתי פעמים ספורות בחיים שלי אבל זה תמיד היה עם ערכות קנויות מבית המרקחת. אף פעם אף אחת או אחד לא עשה לי חוקן. בכל אופן כל הזמן יש את השיטה הזו של לפרק את השפורפרת באמבטיה אז מאחר וביום ראשון יש סשן, ניסיתי הרגע את השיטה הזו. וככה : או שאני לא מספיק גמיש וקשה לי להחדיר לעצמי את הצינור. או שהצינור מחליק לי כי הוא לא קשיח - אז הוא בורח הצידה או שהטוסיק שלי לא מתורגל מספיק עם עובי של סנטימטר אני נוטה להאמין שהבעיה היא בסעיף ראשון ושני. בכל אופן - לא הצלחתי להתחקן. ועכשיו שאלתי היא איך אתם מתחקנים? האם בשיטה שהזכרתי עם הצינור באמבטיה? האם יש לכם ערכת חוקן רב פעמית שקניתם מבית המרקחת? האם יש לכם חוקנים חד פעמיים למקרה שתיתפסו לא מוכנים? אשמח גם לעיצות וטיפים אחרים... מה לא עשיתי נכון. תודה לכל מי שמסייע. |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 13 במאי 2020
מה עשית לא נכון זו שאלה מרתקת, אבל זה יותר תחום של נשים, להסביר לגבר איפה הוא טעה.
עכשיו, אישית, לא ממליץ על צינור אמבטיה. אם הזרם יהיה חזק מדי...פרפורציה מכיר? אז או ערכת חוקן או, שזה מה שיש לי, ברז מיוחד להתקנה על צינור האמבטיה שמכיל ווסת כדי שהזרם לא יהיה מסוכן. אציין שלאחרונה שמעתי הרבה דברים רעים על חוקנים, דברים שרופאים אמרו. Caveat Emptor |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
שקט פנימי(שולט) • 13 במאי 2020
לי זה לא נשמע הגיוני להחדיר מי ברז לגוף או לעשות את זה עם צינור של אמבטיה,
אבל אם אתה בעניין בכל זאת: בשביל חוקן בצורה שאתה מתאר, אין צורך להחדיר את הצינור פנימה. כל מה שאתה צריך לעשות הוא להצמיד את הצינור אל הגוף - בעדינות - כשזורם בו זרם קל ועדין. אם אתה מספיק משוחרר המים יכנסו. אם המים לא נכנסים הבעיה היא בשחרור או במיקום הצינור מול הפתח. בשום מקרה זה לא נשמע לי הגיוני לנסות להחדיר צינור כזה עם הברזל של ההברגה פנימה אל תוך הגוף. תשמור על עצמך, תהיה עדין אל הגוף שלך, זה חשוב מהכל. |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
אביר האור(שולט) • 13 במאי 2020
► דרקן ראהל כתב/ה: מה עשית לא נכון זו שאלה מרתקת, אבל זה יותר תחום של נשים, להסביר לגבר איפה הוא טעה.
עכשיו, אישית, לא ממליץ על צינור אמבטיה. אם הזרם יהיה חזק מדי...פרפורציה מכיר? אז או ערכת חוקן או, שזה מה שיש לי, ברז מיוחד להתקנה על צינור האמבטיה שמכיל ווסת כדי שהזרם לא יהיה מסוכן. אציין שלאחרונה שמעתי הרבה דברים רעים על חוקנים, דברים שרופאים אמרו. Caveat Emptor תודה על התגובה. לא מדובר במשהו שעושים כל יום אלא אחת לסשן לכן אני אופתע אם יש סיכון בכך. גם לפני ניתוחים ולידות עושים חוקן. קניתי ערכה ועשיתי ניסויים. בהחלט מחכים! השכלתי! |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
► Daniel K כתב/ה: לי זה לא נשמע הגיוני להחדיר מי ברז לגוף או לעשות את זה עם צינור של אמבטיה,
אבל אם אתה בעניין בכל זאת: בשביל חוקן בצורה שאתה מתאר, אין צורך להחדיר את הצינור פנימה. כל מה שאתה צריך לעשות הוא להצמיד את הצינור אל הגוף - בעדינות - כשזורם בו זרם קל ועדין. אם אתה מספיק משוחרר המים יכנסו. אם המים לא נכנסים הבעיה היא בשחרור או במיקום הצינור מול הפתח. בשום מקרה זה לא נשמע לי הגיוני לנסות להחדיר צינור כזה עם הברזל של ההברגה פנימה אל תוך הגוף. תשמור על עצמך, תהיה עדין אל הגוף שלך, זה חשוב מהכל. זה לא הגיוני. זה פשוט יותר הגייני. ולהצמיד את הצינור לפתח - לא עוזר בכלל. כניראה שאני לא רפוי מספיק... |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
יואליטו • 13 במאי 2020
מניסיוני אפשר לעשות חוקן עם צינור אמבט אך אין צורך להכניס אותו.
כפי שאמרו לפני, אם תשתחרר מספיק תוכל לקבל את הזרם אל תוכך ואין צורך להכניס את הצינור - שיכול להיות מלוכלך ופוצע - לפי הטבעת. אני מצטרף לאזהרה שנכתבה מעלי בדבר הסיכון בויסות לא נכון של עוצמת זרם המים, תשים לב.. תהנה(-: נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי מאי 13, 2020 12:55 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
► חצוי כתב/ה: מניסיוני אפשר לעשות חוקן עם צינור אמבט אך אין צורך להכניס אותו. כפי שאמרו לפני, אם תשתחרר מספיק תוכל לקבל את הזרם אל תוכך ואין צורך להכניס את הצינור, שיכול להיות מלוכלך ופוצע, לפי הטבעת. אני מצטרף לאזהרה שנכתבה מעלי בדבר הסיכון בויסות לא נכון של עוצמת זרם המים, תשים לב.. תהנה(-: כמו שכבר ציינתי, רכשתי לעצמי ערכת חוקן רפואי סטנדרטית, וכמו כן גם את הכדור הזה שניתן לשאוב לתוכו מים ולהשפריץ לעצמך. עשיתי עם שתי הערכות האלה 40 דקות של ניסיונות - ולמדתי הרבה מאוד על כל העיניין. אולי אם תהיה דרישה אכתוב פוסט בנושא - פשוט זה נושא שיכול להרתיע הרבה מאוד אנשים. |
|
|
| Sm Art(שולט){☆Sm} |
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
Sm Art(שולט){☆Sm} • 13 במאי 2020
מעולה תהנה מהחוקן
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
► Sm Art כתב/ה: מעולה תהנה מהחוקן לפחות בשלב זה החוקן הוא לא המטרה, המטרה היא להיות נקי לפני שמגיעים לסשן שכולל בתוכו משחקים אנאליים. |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
לפני 5 שנים •
13 במאי 2020
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 13 במאי 2020
► לא מזיק ברובו כתב/ה: ► דרקן ראהל כתב/ה: מה עשית לא נכון זו שאלה מרתקת, אבל זה יותר תחום של נשים, להסביר לגבר איפה הוא טעה.
עכשיו, אישית, לא ממליץ על צינור אמבטיה. אם הזרם יהיה חזק מדי...פרפורציה מכיר? אז או ערכת חוקן או, שזה מה שיש לי, ברז מיוחד להתקנה על צינור האמבטיה שמכיל ווסת כדי שהזרם לא יהיה מסוכן. אציין שלאחרונה שמעתי הרבה דברים רעים על חוקנים, דברים שרופאים אמרו. Caveat Emptor תודה על התגובה. לא מדובר במשהו שעושים כל יום אלא אחת לסשן לכן אני אופתע אם יש סיכון בכך. גם לפני ניתוחים ולידות עושים חוקן. קניתי ערכה ועשיתי ניסויים. בהחלט מחכים! השכלתי! בוא נתחיל מזה שאני עושה רק שטיף לאנאלי, ואז סקס עם אנשים שלא חושבים שסקס צריך להיות סטרילי. אבל, אני גם עושה פיסטינג. עכשיו, אולי פיסטינג זה רעיון גרוע. אבל פיסטינג בלי חוקן, זה מסוכן לבריאות עוד יותר. וכנל לגבי רופאים - הם עושים חוקן למטרות מאוד ספציפיות, ורק כי התועלת (או נחיצות - קולונוסקופיה) עולה על הסיכון. מזה לא צריך להסיק שחוקן זה משהו סבבה, אפילו רופאים ממליצים. לגבי נזק - עוצמת הזרם. אם הוא חזק מדי, אתה עלול פשוט לחורר את המעי. לא צוחק, לא ממציא. וזה מיידית בי"ח כי אתה עלול פשוט למות. זה לא שהסיכוי גדול, רק שמאוד רצוי לצמצם למינימום האפשרי (לא לעשות מוריד לאפס). ולכן או ערכה או ברז מיוחד. ולא דיברנו על טונוס שריר, פגיעה בחיידקיאדה החיובית במעיים של כבודו ושאר ירקות. אין כמו אנאלי, נכון? |
|
|