|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
התייעצות - טיפול בשפיכה מעוכבת
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
Brave new world(מתחלף) • 5 באוג׳ 2020
שלום לכולם וערב טוב.
מאז שאני זוכר את עצמי אני מתמודד עם סיטואציה של שפיכה מעוכבת, מה זה שפיכה מעוכבת? זה ההפיך הגמור משפיכה מוקדמת. אם לרוב הגברים שיש בעיה, הבעיה היא שהם לא מחזיקים עשרים שניות מרוב התרגשות, אצלי זה הפוך, בהתחלה ממש לא הייתי מצליח להגיע לגמירה במהלך סקס, בטח במהלך חדירה (הייתי פשוט ממשיך עד שהיה נמאס אחרי חצי שעה, שעה וכו' כמובן תלוי בפרטנרית וכמה שהיא מחזיקה בלי שכואב) ובהתחלה גם היה קושי בזמן מין אוראלי וידיים וכו', זה יחסית כן נפתר היום. עברתי טיפול אצל סקסולוגית, היה אחלה עשינו תהליך וכו' והצלחתי אחרי תקופה פעם ראשונה באמת לגמור כאשר אני נמצא בתוך מישהי, חגיגה גדולה והתרגשות ווהוו. אז נכון שבגדול "הבעיה נפתרה", אך לא באמת. היום, בשביל שאני גם אגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין אני צריך להחליט שאני נכנס לאיזשהו zone, ממש להתרכז, ולפעמים גם זה לא מצליח. הדבר הזה הפך בשבילי, בטח סקס קז'ואלי, מעין "תיק". מה ז"א? זה עדיין כיף גדול, ומרגש, אבל תמיד באמצע יהיה שלב שבו עכשיו אני צריך ממש להתחיל להתאמץ, בשביל שגם אני אגיע לסיפוק סופי. כמובן, שהדבר מאוד מתסכל, לפעמים גם את בת הזוג שכמהה לראות גם אותי מתפוצץ.. ואני מחפש דרכי טיפול אלטרנטיביות בבעיה. לאחרונה נחשפתי לכל עולם המטפלים בטנטרה. רציתי לשאול, קודם כל, האם אתם מכירים דרך אחרת? נתקלתם במצב כזה שנפתר? והדבר השני, האם לדעתכם טיפול בטנטרה יכול לסייע? (הכוונה היא שהטנטרה מחברת בין הראש לגוף, ומכניסה למצב של שחרור ורגיעה וכו') כי הטיפולים האלו לא זולים ואני לא רוצה להכנס להוצאות למשהו שמראש אולי בכלל לא בכיוון. כמובן, שזה מאוד אינדבידאולי, אבל כן יש יתרון לחוכמת ההמונים וללמודי ניסיון. וזהו עם החפירה, תודה |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
נידפקת חזק בתחת • 5 באוג׳ 2020
תנסה סרוגייט
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
FoxyBoxy • 5 באוג׳ 2020
כשהצלחת לגמור סופסוף בתוך מישהי כפי שאתה מתאר זה היה עם כל ה"להכנס לזון" או שזה משהו שהרגשת שאתה חייב לעשות בפעמים שאחרי זה? (ואם אפשר לשאול לפני כמה זמן זה היה בעצם?)
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
זה היה כולל זה גם, הייתי על הגב רק, כי לא הצלחתי כשאני למעלה, היא עשתה הכל, אני עצמתי עיניים ונכנסתי לזון, הרגשתי את זה לאט לאט עולה, ואז זה הגיע. זה היה לפני 3-4 שנים
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
וכמובן - נפתר*** לא עם ט'..... המוח לעוס אחרי העבודה
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
FoxyBoxy • 5 באוג׳ 2020
ומאז כאילו? גם אתה חייב להיות על הגב ולהכנס לזון ולחכות שזה יעלה או?
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
מאז הצלחתי גם כשאני למעלה. אבל נגיד במהלך האקט עושים הרבה תנוחות וכו', כיף חיים, אח"כ כשאני מחליט שאני רוצה לגמור או שהגיע הזמן להתכנס לסיום, אני צריך לעבור למיסיונרית בתנוחה אוד ספציפית וקצב קבוע... קשוח. הופך את זה לתיק במקום לזרום
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
FoxyBoxy • 5 באוג׳ 2020
הצלחת מדי פעם להכנס לזון בתנוחות שונות?
כאילו השאלה שאליה אני חוטרת (חותרת?) בסוף היא אם מאז ה3-4 שנים אחורנית ה"זון" שלך התרחב כלמור הוא פחות נוקשה או שהוא נשאר אותו דבר/יותר גרוע כי אם לדעתך המצב משתפר אז אולי שווה לך לבדוק עם בעל מקצוע כיצד אפשר לפתח את הכלי הזה. כאילו אני לא ממש מכירה טנטרה לעומק, ההכרות השטחית שלי איתה היא שהיא צורת חשיבה/גישה, ויכול להיות שיהיו לך כלים לקחת ממנה לבעיות שאתה חווה אבל היא לא כלי לפתרון בעיות. |
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לא לא כלכך, דיי קשה, זה גם דיי מצריך ממני עבודה רציפה ותרגול. שזה לא פשוט, בטח כשאין מישהי אחת שהולכת איתך את הדרך. בזמנו זה עבד כשהייתה לי מישהי קבועה שכפרה עליה, הסכימה להכנס איתי לתהליך, לתרגל ולהיות סבלנית.
|
|
|
|
|
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
לפני 5 שנים •
5 באוג׳ 2020
Easytolove(קינקי) • 5 באוג׳ 2020
האם כשאתה מסיים ללא גמירה, בפעם הבאה יותר קל לך לגמור, או שזה מאבק בכל פעם ופעם, בלי קשר למתי גמרת בפעם האחרונה?
|
|
|