לייזי |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
פיצויי פיטורין
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לייזי • 21 באוג׳ 2020
בטעות התפטרתי מתפקידי. אני לא נשלטת אבל הוא שולט. עכשיו החלטתי שעדיף לחכות עד שהוא יפטר אותי, ואני מתרפסת לקבל את תפקידי בחזרה. יש רעיונות איך לפצות מאהב?
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
Sm Art{☆Sm} • 21 באוג׳ 2020
רוב ,רובן ,של נשים נשלטות .
הם בפועל ,"מסתלבטות סדרתיות", על גברים . בדגש, על נשלטים ,ושולטים . הן ,"שולטות מלמטה " ,והן ,שולטות מימין, ומשמאל,מעל ,מתחת ,מימין ,ומשמאל. באותן הגברים . גם אם הוא חושב ,שהוא נותן ,היא לוקחת. גם אם הוא חושב ,שהוא מקבלת,הוא ישלם על כך פי 3 ,על זה שלקח . נשים ,במרחב הבדס"מי, "מסתלבטות" ,על גברים ,חופשי ,חופשי . גם המחשבות של הגברים ,מקורן ,במחשבות ,שהגיעו ,מצד הנשים . גם המעשים של הגברים ,מקורן ,ברצונן, של הנשים . גם הטעויות ,וההצלחות ,של הגברים . תחילת המהלך ,הוא ,מגיע ,מכיוונן, של ,הנשים . כל הסטיות,קינק,פטיש,וכ'ו, שגברים ,דורשים מנשים . מקורן ,בנשים . האשה הפתיינית, היא ,היא ," הסתלבטנית" . מסכן גדול ,מי שמתרגש מהן . נעלב מהן ,נלחץ מהן,עונה להן ,... באמת מסכן . כי אחרי הסתלבטנית האחת ,תבוא הסתלבטנית השניה ,וכן על זה הערך כל מה שמעניין ,אותן ,בשורה הראשונה ,ותחתונה, הוא להפיג את השעמום- שלהם . אל מול גברים, לחוצים. אשה שתנסה להסתלבט על אשה . ישר ,האשה ,המטווחת ,תוריד לה את הראש . מול אשה ,מעמידים ,אשה . ומול גבר ,מעמידים ,גבר. ונגמר כל "הסתלבט " . אני ,מזהה ,את הסתלבט של האשה ,עוד לפני ,שהיא בכלל פתחה ,את הפה שלה . אני מייעץ לכל הגברים . אם נשים ,מדברות אתכן , פשוט ,לא לענות . פשוט להתעלם. וזהו . שתחפש ,לה ,משהו אחר . ממלא מקום, שיגבה אותך ,מבזבוז זמן ,משאבים ,בריאות, מרץ ,מעות . ועגמת נפש ,מרובה . כל קשר עם נשים מתחיל ב אח חחחח אחחחחח אחחח . ונגמר , ב אוייי ,אוייייי ,אוחחחח. מהרגע ,שהנחש הטיל טומאה ,בחווה. הן כולן ,נהיו," סתלבטניות" . הארס של הנחש, והטומאה , היא ,השורש ,של המניפולציה,המולדת,עימן . הן עושות לגברים ,קומי מוצי. וגברים נופלים ,שדודים, מהקוצי קוצי , שלהן . מי שהכי ,מסכנים ,הם.,השולטים ,שהשקיעו בציוד יקר ערך . אילו חוטפים הכי חזק . כי הן מביאות איתן חברות ,ואז הוא עובד יותר קשה . ושקל הוא לא יקבל מהן . כלום . מקסימום ,חצי סנדוויץ ' מ " ארומה " . והם הקישקוש הזה של " קוביות בבטן " . ו 1.87 ועניים כחולות. עבדו עליכם .. בסופו של דבר הם זורמות, עם איזה תמני לועס גת . או עם איזה פרסי מחולון ,שלא מגולח . כי הוא "עממי " .. מי שמשקיע בהם ,שוקע מהר . מי שנכנס למשחק שלהן ,תקוע באיזור, " חסום " . נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוג' 21, 2020 4:06 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Ofan |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
Ofan • 21 באוג׳ 2020
30
בתור. |
|
לייזי |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
אז אעשה הרבה פוצי מוצי
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לייזי • 21 באוג׳ 2020
Sm Art כתב/ה: רוב ,רובן ,של נשים נשלטות .
הם בפועל ,"מסתלבטות סדרתיות", על גברים . בדגש, על נשלטים ,ושולטים . הן ,"שולטות מלמטה " ,והן ,שולטות מימין, ומשמאל,מעל ,מתחת ,מימין ,ומשמאל. באותן הגברים . גם אם הוא חושב ,שהוא נותן ,היא לוקחת. גם אם הוא חושב ,שהוא מקבלת,הוא ישלם על כך פי 3 ,על זה שלקח . נשים ,במרחב הבדס"מי, "מסתלבטות" ,על גברים ,חופשי ,חופשי . גם המחשבות של הגברים ,מקורן ,במחשבות ,שהגיעו ,מצד הנשים . גם המעשים של הגברים ,מקורן ,ברצונן, של הנשים . גם הטעויות ,וההצלחות ,של הגברים . תחילת המהלך ,הוא ,מגיע ,מכיוונן, של ,הנשים . כל הסטיות,קינק,פטיש,וכ'ו, שגברים ,דורשים מנשים . מקורן ,בנשים . האשה הפתיינית, היא ,היא ," הסתלבטנית" . מסכן גדול ,מי שמתרגש מהן . נעלב מהן ,נלחץ מהן,עונה להן ,... באמת מסכן . כי אחרי הסתלבטנית האחת ,תבוא הסתלבטנית השניה ,וכן על זה הערך כל מה שמעניין ,אותן ,בשורה הראשונה ,ותחתונה, הוא להפיג את השעמום- שלהם . אל מול גברים, לחוצים. אשה שתנסה להסתלבט על אשה . ישר ,האשה ,המטווחת ,תוריד לה את הראש . מול אשה ,מעמידים ,אשה . ומול גבר ,מעמידים ,גבר. ונגמר כל "הסתלבט " . אני ,מזהה ,את הסתלבט של האשה ,עוד לפני ,שהיא בכלל פתחה ,את הפה שלה . אני מייעץ לכל הגברים . אם נשים ,מדברות אתכן , פשוט ,לא לענות . פשוט להתעלם. וזהו . שתחפש ,לה ,משהו אחר . ממלא מקום, שיגבה אותך ,מבזבוז זמן ,משאבים ,בריאות, מרץ ,מעות . ועגמת נפש ,מרובה . כל קשר עם נשים מתחיל ב אח חחחח אחחחחח אחחח . ונגמר , ב אוייי ,אוייייי ,אוחחחח. מהרגע ,שהנחש הטיל טומאה ,בחווה. הן כולן ,נהיו," סתלבטניות" . הארס של הנחש, והטומאה , היא ,השורש ,של המניפולציה,המולדת,עימן . הן עושות לגברים ,קומי מוצי. וגברים נופלים ,שדודים, מהקוצי קוצי , שלהן . מי שהכי ,מסכנים ,הם.,השולטים ,שהשקיעו בציוד יקר ערך . אילו חוטפים הכי חזק . כי הן מביאות איתן חברות ,ואז הוא עובד יותר קשה . ושקל הוא לא יקבל מהן . כלום . מקסימום ,חצי סנדוויץ ' מ " ארומה " . והם הקישקוש הזה של " קוביות בבטן " . ו 1.87 ועניים כחולות. עבדו עליכם .. בסופו של דבר הם זורמות, עם איזה תמני לועס גת . או עם איזה פרסי מחולון ,שלא מגולח . כי הוא "עממי " .. מי שמשקיע בהם ,שוקע מהר . מי שנכנס למשחק שלהן ,תקוע באיזור, " חסום " . |
|
אביב נעורים |
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
לפני 4 שנים •
21 באוג׳ 2020
אביב נעורים • 21 באוג׳ 2020
סעיף 14
|
|