מחפש אהבתך(נשלט) |
לפני 4 שנים •
29 בספט׳ 2020
שליטה ואהבה
לפני 4 שנים •
29 בספט׳ 2020
מחפש אהבתך(נשלט) • 29 בספט׳ 2020
שמעתי לא פעם שכאן זה שוק בשר. וכן הרגשתי בכמה שיחות שהיו לי באתר.
אבל אמרתי לעצמי: לגוף יש גבול, מה שאין כן לנשמה. לכן אי אפשר להשוות הנהת הגוף להנהת הלב, ומה סיפוק יש אם הגוף שמח והלב בוכה? האם שייך סיפוק כשאין אהבה? האם אדם כבהמות נמשל? האם יש תחליף לאהבה? לכן אני עוד שואל האם אמת הדבר שכאן הוא רק שוק בשר? ואם כן האם זה בא מהנשלטים שמגישים את עצמם כחתיכת בשר או האם זה בא מדרישת השולטות? והאם הגעתם לכזה מצב כי אין ברירה והלואי יהיה גם אהבה או האם זה מלכתחילה? בתקוה שאני לא מטריד אותכם אם שאלות כאלו שאולי הם חשובות רק בעיני. |
|
מילים ומשמעות(שולט) |
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
מילים ומשמעות(שולט) • 30 בספט׳ 2020
אני כשולט לא מאמין בשוק בשר
קשר של שליטה חייב בראש ובראשונה להיות מנטאלי (המינון משתנה מקשר לקשר) אלא אם הוגדר בהתחלה שזה רק משחק פיזי אני ללא רגש וחיבור מינימלי לא יכול להיות שולט יש אנשים שרואים את הבדסמ כשוק בשר ויש כאלו שלא אני כתבתי מנקודות מבטי... ובכל מקום יש לכאן ולכאן וגם כאן בכלוב זה מדגם מייצג של כלל האוכלוסיה |
|
meliodas |
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
meliodas • 30 בספט׳ 2020
שאלה מוזרה.. 🤨
בסוף "שולטת" היא אישה.. "נשלט" הוא גבר.. אקט של שליטה יכול להיות מאוד אינטימי ויכול להיות מאוד מכני.. בדיוק כמו סקס- תלוי באנשים.. למעט פעם אחת, כל מי שהכרתי כאן ובא לידי מפגש הפך לקשר שלא קשור לbdsm קשר בין אישה לגבר עם המון רגשות וכיף.. (עם אחת מהן גם התחתנתי - וגם התגרשתי 🤔). אז שוק בשר או אהבה.?! תלוי בצדדים, רק בהם.. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 בספט׳ 2020
הפוסט שלך פואטי והתשובה לשאלתך היא לא. אין פה שוק בשר (לצערם הרב של חלק מהמבקרים).
כלומר, קצת יש, כי יש פה הכל. זה לא אתר עם מטרה אחת ספציפית. חלקנו מחפשים אהבה, חלקנו מחפשים בדס"מ ללא אהבה, חלקנו מחפשים הודעות על מסיבות וחלקנו (פיגר אוף ספיץ'. הר"מ מגלגלת עיניה בתמימות) מחפשים תגובות לבלוג שלנו. אז כדי למצוא את מי שמחפש את מה שאתה מחפש צריך לחפש מחט בערימת שחת. אז לא תמיד רואים את המחטים, אבל הן לגמרי שם. בהצלחה <3 |
|
meliodas |
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
לפני 4 שנים •
30 בספט׳ 2020
meliodas • 30 בספט׳ 2020
אני חושב שהשורה התחתונה היא איך אתה רואה את הצד השני ואיך אתה מציג את עצמך..
כלומר: אם אתה רואה אותה כשולטת שהיא "אישה" או כאישה שהיא "שולטת". ואם אתה מציג עצמך כנשלט שהוא "גבר" או כגבר שהוא "נשלט". * השתמשתי בשולטת ונשלט כי זו הדוגמא שהעלית, תקף גם לתפקידים האחרים כמובן.. |
|