שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

משחק לשניים: אונליין ופנים מול פנים

האקסלי​(נשלט)
לפני 4 שנים • 26 במרץ 2021

משחק לשניים: אונליין ופנים מול פנים

האקסלי​(נשלט) • 26 במרץ 2021
אז אני חושב על משחקים שאפשר לשחק, כמו שכתבתי, גם אונליין וגם פנים מול פנים.

הסיבה שכללתי אונליין הוא גם כי יש אנשים שמעוניינים להתחיל בתור התחלה הכרות וירטואלית כדי לבדוק מה הלאה, וגם כי החיים לפעמים כופים עלינו לא להיות זמינים וניידים באופן זמני. אם אדם יודע שהוא עובר דירה או משיג רכב בתאריך X, הוא לא צריך לחכות עד אותו תאריך כדי להתחיל למצוא משהו מיוחד עם אדם מיוחד.
ואולי יש כאן אנשים שמעדיפים רק אונליין. אני לא יודע. זה כבר שלכם.

עיינתי בכל מיני ספרים ובלוגים, והרבה פעמים אנשים מציעים וריאציה כללית, שבדרך כלל אנשים כבר חשבו עליה.
לדוגמה: זריקת קוביות כשכל מספר מהווה פעולה מסויימת או טווח זמן מסויים.
שליפת קלף מחבילה כשכל קלף או כל קטגוריית קלפים מסמל פעולה ספציפית או העדר של פעולה (לדוגמה, אם שלפת קלף של מספר תמתין ליום אחר לשחק שוב). ויש וריאציה שבה כל קלף שנשלף מוחזר לחפיסה, או כל קלף שנשלף נשמר בצד.

אני יודע שיש גם צעצועים עם שליטה אונליין. אני פחות מתחבר לזה וכבר שמעתי על מקרה מביך של האקר שדרש כופר, וגם קיבל (בואו לא נהפוך את זה לשיח העיקרי בחדר. אם אתם רוצים אני אכתוב על זה בנפרד).

אם יש לכם משחקים משלכם להציע או גירסאות מפורטות של הוריאציות שהזכרתי, אז אתם מוזמנים לשים את זה פה. או הוראות ספציפיות ששולט יכול לתת לנשלט.
פנייתי היא כמובן לגברים ונשים כאחד. אני מתנצל אם יש כפילות וזה כבר הועלה בזמן האחרון.