hshay(נשלט) |
לפני 3 שנים •
4 ביוני 2021
Dungeon 18/06/2021 שאלות למי שהיה כבר
לפני 3 שנים •
4 ביוני 2021
hshay(נשלט) • 4 ביוני 2021
היי!
אני הולך להגיע כחלק מקבוצה בתאריך שבכותרת ובגלל שאני מרגיש קצת לחוץ לפני הביקור אשמח אם תוכלו לעזור בכמה שאלות 1. האם המקום מתפקד גם כמועדון ללא הקטע של המין? (מגיש אלכוהול,יש מקום לרקוד וכו,ואם יש קוקטיילים) 2. האם זה יהיה מוזר לחבורת צעירים להסתובב שם? (שמעתי שחלק גדול מהאנשים שבאים הם מעל גיל 30 ואנחנו בתחילת גילאי ה20,לא שיש לי משהו אם מבוגרים אבל זה יהיה awkward) 3. אם מגיעים כזוג, האם יש לי סיבה לדאוג מאנשים אובר אסרטיביים? 4. אם מישהו יוכל להסביר על האיוונטים שיש שם,או ספיציפית זה שבתאריך אני יאהב אותכם לנצח. תודה וסופש נעים 3> |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 3 שנים •
5 ביוני 2021
לפני 3 שנים •
5 ביוני 2021
לא סתם עוד עבד • 5 ביוני 2021
היי,
אני גיא, אני מנהל הדאנג'ן ואשמח לענות לך על השאלות: 1. המקום מתפקד כמועדון לכל דבר. יש ברים, יש רחבת ריקודים, יש מקומות ישיבה. אין שום חובה להשתתף בפעילות כלשהי שמתרחשת במועדון, וכל מה שנעשה הוא אך ורק בהסכמה מלאה של כל המעורבים בדבר. 2. אכן, חלק גדול מהקהל שלנו הוא בגילאי 30 פלוס, אבל ישנם גם לא מעט חבר'ה בני 20 פלוס. זה חלק מהקסם של הדאנג'ן, קהל מגוון מאוד בגילאים, אפשר לראות בני 50 ובני 20 רוקדים ביחד ברחבה ואף חברויות אמיתיות שנוצרות בין אנשים בגילאים שונים. 3. אין דבר כזה אנשים אובר אגרסיביים או מישהו שיעשה לכם משהו, ולו הקטן ביותר, בניגוד לרצונכם ומבלי לקבל הסכמה מראש שלכם. יש לנו 0 סובלנות כלפי אנשים שמפרים את כללי ההתנהגות שלנו. יש במסיבות שלנו מספר רב של מאבטחים, דיאמים ואנשי צוות שמסתובבים בכל רחבי המועדון, ניתן לפנות אליהם והם מטפלים מיידית בכל בעיה. 4. המסיבות שלנו הן מצד אחד כמו כל מסיבה אחרת בעיר - שותים, רוקדים, יושבים ומדברים, ומצד שני יש לנו את הטוויסט שלנו - במה ועמוד ריקודים עם הופעות מגוונות של פטיש ובדס"מ לאורך הלילה, מבוך חשוך בקומה 2- שנפתח בחצי השני של הלילה והכניסה אליו היא רק לזוגות, ובאופן כללי אווירה מינית וליברלית, תוך הקפדה כאמור על כללי התנהגות ברורים ועל ביטחונם של הבליינים. מניסיון אישי של מי שהגיע בפעם הראשונה לדאנג'ן לפני 18 שנים כלקוח עם בת הזוג שלו, אין כמו מראה עיניים וחוויה אישית, וזה עדיף על פני כל הסבר או תיאור שתוכל לקבל מראש. פשוט תגיעו ותהנו. |
|