gulili |
לפני 3 שנים •
29 בספט׳ 2021
מישהו/י יכול/ה להסביר מה זה אינטרוורטי ואקסטרוורטי
לפני 3 שנים •
29 בספט׳ 2021
gulili • 29 בספט׳ 2021
בהקשר bdsm.
תודה מראש! |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 3 שנים •
29 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
29 בספט׳ 2021
טלי35(שולטת) • 29 בספט׳ 2021
מופנם ומוחצן.
לא מכירה את זה בהקשר של בדסמ (: |
|
MaxG(שולט) |
לפני 3 שנים •
30 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
30 בספט׳ 2021
MaxG(שולט) • 30 בספט׳ 2021
אינטרוורט זה בן אדם מופנם שלא אוהב להיות בחברה של אנשים, לדבר הרבה אם אנשים ולהכיר אנשים חדשים. אקסטרוורט אוהב להיות בחברה של אנשים, חייב להיות בקשר עם אנשים אחרים. לדבר, להציג רגשות שלו ולראות רגשות של אחרים.
אפשר למצוא מיגע יותר רחבה ומסודרת על זה בכול מנוע חיפוש בשנייה כך שלא ברור על השאלה. |
|
Arminius(נשלט) |
לפני 3 שנים •
30 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
30 בספט׳ 2021
Arminius(נשלט) • 30 בספט׳ 2021
האמת שיצא לי לשמוע הסבר מצוין לזה- דמיין שיש לך אסימונים שקשורים לאינטראקציות חברתיות. אינטרוורט מתחיל את היום עם חמישה אסימונים (סתם זורק מספר) וכל אינטראקציה חברתית הוא "מאבד אסימון", עד שפחות או יותר נגמרת לו האנרגיה. ואקסטרוורט מתחיל את היום עם 0 אסימונים ו"מקבל אסימון" בכל אינטראקציה חברתית.
במילים אחרות, זה לא שאינטרוורט לא יכול להנות מאינטראקציה חברתית או לרצות אותה, זה פשוט שאצל אינטרוורט זה דורש מאמץ ואנרגיה בעוד שאצל אקסטרוורט זה כאילו "מטעין" אותו להיות ליד אנשים. כמובן שזה לא גורף, ואדם יכול להרגיש שאינטראקציה במקומות/מעגלים מסוימים מרוקנת אותו ובמקומות אחרים נותנת לו אנרגיה. או שיש סתם תקופות שאתה יותר אקסטרוורט ותקופות שפחות. |
|
Mentz |
לפני 3 שנים •
30 בספט׳ 2021
לפני 3 שנים •
30 בספט׳ 2021
Mentz • 30 בספט׳ 2021
אני אינטרוורט, לגמרי.
זה לא סותר את זה שיש לי המון כריזמה ואני מצחיק ושופע ביטחון עצמי. אבל אינטראקציה עם אנשים תמיד עייפה אותי. הייתי צריך לנוח אחרי מסיבות ואירועים חברתיים כי זה פשוט היה מרוקן אותי. היום אני פשוט נמנע מחברתם של בני אדם ולמזלי עובד 100 אחוז מהבית. אני יוצא אל העולם ומדבר עם חבר פה ושם רק כשאני מרגיש צורך ממשי. לגבי זוגיות עייפתי מנשים האמת. רק המחשבה מלצאת לדייט עם מישהי מעייפת אותי. |
|
אראגורן(נשלט) |
לפני 3 שנים •
1 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
1 באוק׳ 2021
אראגורן(נשלט) • 1 באוק׳ 2021
בהקשר bdsm
אינטרוורטי - מעדיף את ה-bdsm שלו behind closed doors עם בן/בת זוג. מרגיש לא נוח במסיבות ופומביות הוא גבול או נשאר רק בגדר פנטזיה. אקסטרוורטי - חלק מסצנת ה-bdsm, סיכוי גדול יותר תראה אותו במסיבות bdsm. ההחצנה שלו עשויה להתבטאות במראה חיצוני, לבוש ושיח פתוח לגבי bdsm עם אחרים. הספקטרום כמובן רחב אבל אלה ההבדלים בקווים כלליים. אין בהכרח הבדל בין שני הטיפוסים במידת המשיכה ל-bdsm או בסוג הפנטזיות. |
|