n a |
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
שאלה של אמון
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
n a • 5 באוק׳ 2021
היי,
אני חדשה כאן אז מתנצלת אם שאלו את זה בעבר. לא מצאתי תשובה בחיפוש. רציתי לדעת איך, אם בכלל, אתן.ם מוודאים שהאדם שמולכן.ם כנה אתכם. לצורך העניין, לי אין רצון להכיר אנשים שבוגדים בבני/בנות זוגם (לא שופטת). באפליקציות כמו טינדר זה יחסית קל לתיקוף - אם מישהו שם תמונה ברורה שלו זה די ברור שמה שזה לא יהיה זה לכל הפחות בהסכמה, אבל פה אין תמונות. איך אתן.ם מתקפות.ים את הדברים האלו? רעיון יצירתי כלשהו? וגם - כמה זה נפוץ? תודה |
|
NobleSavage |
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
NobleSavage • 5 באוק׳ 2021
וואלה, בעלה של אודטה הצליח לשכנע אותה שהוא סוכן מוסד במשך איזה 20 שנה.
אנשים משקרים. חלק טוב יותר, חלק טוב פחות. |
|
n a |
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
n a • 5 באוק׳ 2021
האשה מאמינה בנחיצות של חולצות קאט-אאוט בכתפיים, לא יודעת אם היא רפרנס לשיקול דעת נבון
;/ אבל ברצינות, החוויה שלי כאן היא חשדנית להחריד. אני מרגישה שכולם מנסים לעשות עלי מניפולציות וזה בניגוד נחרץ לאופי הבוטח שלי. לא מבינה למה ככה. תודה על התשובה |
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
ארגמןן(אחרת) • 5 באוק׳ 2021
אני לא מוודאת תאמת.. אני שואלת בפירוש וסומכת עליו שהוא אומר את האמת ועל עצמי שאני ארגיש אם לא.
אני מניחה שמרגישים את זה לאורך התקשורת.. למשל עד כמה הוא חופשי לדבר בטלפון ולהיפגש. עד כמה זה נפוץ? אני עד כה הכרתי אנשים והיו לי מערכות יחסים מפה ונתקלתי למיטב זכרוני רק באחד שהיתה לו חברה ולא אמר לי על ההתחלה. אבל אולי זה רק אני והמזל שלי (לא נראה לי). פשוט תסמכי על עצמך.. אם זה מרגיש חשוד, אם התקשורת קצת מוזרה, אם זה נראה כמו ברווז.. אז זה ברווז. |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
dominica(נשלטת) • 5 באוק׳ 2021
את לא תצאי מזה לעולם אם תמשיכי בקו הזה.. אמון פשוט נותנים! לא חצי, לא בערך, לא ליד. או שאת נותנת או שלא, אין מקום להתחבט בזה. חוץ מזה שגם נשואים לא היו רוצים להיות איתך.
|
|
ascertain(שולט) |
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
5 באוק׳ 2021
ascertain(שולט) • 5 באוק׳ 2021
שאלת האמון (ההדדי) היא שאלת מפתח בדס'מית בכל היבט ולא רק בהיבט שמעניין אותך. כשצד אחד מוסר לצד שני כוח עליו חשוב לשני הצדדים לדעת עם מי יש להם עסק כי הסיכונים לנזק פיזי ונפשי יכולים להיות מטורפים.
זו לא סוגיה ייחודית לבדס'מ כמובן. ולמרבה הצער אין פתרונות חדשים. רק הפתרונות הישנים נושנים כאשר שני זרים מכירים - או שמסתמכים על המלצה של מכר/ה משותפ/ת,או שמתקדמים לאט-לאט כך שהזמן יעשה את שלו. כאמור לעיל, אלה לא פתרונות ודאיים, אבל מי שמחפש ודאות בחיים, כנראה לא צריך להסתובב במחוזות האלה. |
|
DRAMA QUINN |
לפני 3 שנים •
6 באוק׳ 2021
לפני 3 שנים •
6 באוק׳ 2021
DRAMA QUINN • 6 באוק׳ 2021
אני עדיין לא מצאתי איך לסנן כמו שצריך
אבל אם אני מוצאת ששיקרו לי הם מחוקים בשבילי |
|