המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
13 במאי 2004
סוף סוף - הפיתרון לכל הבעיות!!!
לפני 20 שנים •
13 במאי 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 13 במאי 2004
http://www.britmandate.com/index.shtml
לאחר שינון "המלכה והמשפחה המלכותית", לא לפסוח על "הגינה האנגלית" - טיפים לטיפוח גינתנו הבריטיש, "שיט על תעלות" - בקרוב אצלנו, וכן, גם אנחנו יכולים להתגאות בוויליאם בלייק! ונסיים בשירת ההמנון................ |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
ThePassionMaster • 14 במאי 2004
אבל איפה חותמים ?
|
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
בהתחלה צחקתי, כלומר התגובה הראשונית
טוב.. לא ממש צחקתי, אבל גיחכתי לעצמי, היה נראה לי שובב כזה, כמו לתת לשילטון שלנו עקיצה כזו, ממש כמו שאני אוהב לומר שזה יהיה רעיון טוב לאמץ את המטבע האמריקאי, בכל מקרה כל דבר גדול שקונים בארץ משלמים עליו בדולרים. אחר כך ראיתי שיש בצד כל מיני לינקים, הבן אדם אשכרה השקיע. ואז חשבתי קצת יותר. לפי הרעיון הכללי שלו, הוא רוצה שמדינת ישראל תקבל את הזהות הבריטית, תרבות בריטית, מטבע, הימנון, מחיקת כל הסממנים היהודיים ויצירת חדשים בריטיים. וזה הזכיר לי. את אותו אדם יקר שהיה די צנוע במשכורתו, אדם שנורא רצה מרצדס, אבל לא היתה הפרוטה בכיסו. אז הוא קנה פולקסוואגן, החליף לה את הג'אנטים לג'אנטים של מרצדס, החליף את הפנסים לפנסי מרצדס, החליף את המנוע למנוע מרצדס, החליף את הגג לגג של מרצדס, החליף את המושבים למושבים של מרצדס, החליף את השאסי לשאסי של מרצדס. שם את הסמל של המרצדס בפרונט של ה"פולסוואגן" שלו וחייך חיוך מרוצה. אז איש יקר, אולי על מנת למנוע את כל הבלאגן המיותר הנלווה לתוכניתך פשוט תעבור לגור באנגליה ? |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
Rocco(שולט) • 14 במאי 2004
מדינה עברית
עליה חופשית בוז לספר הלבן... אבל יש לי רעיון יותר טוב ... לקחת את ה 60 אחוז מתוך ה30 אחוז של מתפקדי הליכוד שטרחו להגיע להצבע ושהצביע נגד נסיגה לסדר להם דירות בשטחים בחינם....ואז לגמור את גדר ההפרדה ולצאת משם .....! |
|
ms-a(שולט) |
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
הספר הלבן ..
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
ms-a(שולט) • 14 במאי 2004
סתם לידע כללי - משהו שכל הלאומנים הציונים הגאים יהיו נורא גאים בו ..
למעט כמה סעיפים שעסקו באיסור על הגירה של יהודים לא"י הספר הלבן שהסדיר את המשטר הצבאי הבריטי בארץ והתקנות שנועדו להחזיק את תושבי פלסטינה המנדטורית קצר.. - עדיין פה היום קוראים לו "תקנות לשעת חירום" והכנסת הריבונית שלנו דואגת להאריך את "מצב החירום" מאז קום המדינה ומשתמשת בו כתירוץ לכל העוולות שנעשות בשם "בטחון המדינה" אז אם כבר אנחנו עדיין תחת כיבוש - לפחות שתהיה פה בירה נורמאלית |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
something definitely set your mind loose
or should I say Free ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 14, 2004 10:05 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
לפני 20 שנים •
14 במאי 2004
דרך אגב רוקו
זה רעיון נהדר. כבר חשבו עליו לפניך, להכריז על מדינה יהודית שניה. אני מוכן לקחת שם דירה בחינם. אתה מארגן ? |
|