לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אז איך מתחילים בעצם?

קול באפלה
לפני שנתיים • 6 באפר׳ 2022

אז איך מתחילים בעצם?

קול באפלה • 6 באפר׳ 2022
היי,
הגעתי לפה בעקבות פוד קאסט מצויין ששמעתי בנושא.
כל חיי הייתי בקשרים וניליים ועכשיו, אני רוצה ומוכן להתנסות במשהו חדש.
מהכרותי עם עצמי, נשמע לי מדליק להיות שולט, אחראי וסמכותי על נשלטת.
מאמין שיכול להעניש אבל חסר נסיון, מבין שזה דורש אומץ ושבירת מגבלות עצמיות.
הצד הנשלט פחות קוסם לי, אבל זוכר התנסות ראשונית מרגשת של קשירה מלפני עשור ומעלה
הריגוש היה באובדן השליטה, הבחורה היתה עדינה ומקסימה אז לא בטוח שזה עונה לחוויה המדוברת.
בקיצור, כל הנושא מרגש ומעניין,
אבל תכלס אין לי מושג מאיפה מתחילים ...
בכל נושא אחר הייתי מתייעץ עם מכרים וחברים אבל פה זה אחרת.
אין לי חברים שקשורים לנושא (לפחות לא למיטב ידיעתי),
אין לי ידידות מתאימות לחלוק איתן את הרעיון ...
אין לי בת זוג מתאימה לנושא ...
בקיצור, הגעתי לפה, קורא את ההודעות, חלקן מדליקות לגמרי.
אבל לא יודע איך מאיפה ולאן לוקחים את הצעד/הזינוק הראשון ...

אשמח להמלצות או סתם שיתוף חוויות.
איך אתם התחלתם ומה אתם ממליצים לי לעשות.

חזרתי מריצה, עוד לא התקלחתי,
המשכתי לקרוא קצת בפורום ועולות בי עוד כמה שאלות.
איך לעזאזל מתאמנים? יש מדריך לשולט?
במודעות ההכרויות מחפשים שולטים עם ניסיון (זה מעלה על פני חיוך)
תוהה איך נשמעת שיחת הכרות ...

איך מתחילים?
איך מבינים במה בדיוק מדובר? או שזה בא בטבעיות?
האם לדבר בצורה מזלזלת זה שליטה?
האם לדרוש שתעשה דברים יצירתיים זה שליטה?
האם להשפיל זו שליטה? האם להכות (בצורה נשלטת) זה שליטה?
אז מה דרגות השליטה? ואיך צוברים נסיון?
פאק, יש מדריכים בקהל? מאמנים? מנטורים?

תודה!
שקנאי
לפני שנתיים • 7 באפר׳ 2022
שקנאי • 7 באפר׳ 2022
תעלה לכלוב תמונות שלך בגוף חטוב. יש כאן פרדוקס קטן, כי שולט לא אמור לשווק את עצמו, אז תוסיף לתמונות איזו הלצה על למה אתה יורד לרמה הזו של להציג תמונה שלך. תצרף להן רמזים על היותך גבר מצליח, שנון, בטוח בעצמו. אל תצעק את זה, אבל תציג את זה.

הנשלטות שלנו כבר יעוטו עלייך. הן ילמדו אותך את כל שיש לדעת (זה מאוד פשוט וזה הכי מסובך בעולם. סתם לא, זה ממש פשוט).

לא בטוח שיתברר שאתה הלהיט החדש של הכלוב, אם כי אין לדעת. מה שכן צפוי לך עונג רב בדרך לברור השאלה.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 7 באפר׳ 2022
המון שאלות 🙂

החדשות הטובות הן שכבר התחלת. אתה קורא על זה, אתה חושב על זה, אתה עושה צעדים כמו להרשם לכלוב. אתה שם. כל מה שנותר לך הוא להושיט יד ולהתחיל לגעת... כמעט.

כמעט, כי לפני שאתה נוגע כנראה תרצה להבין מה אתה עושה, מה עושה לך את זה, ותצטרך גם למצוא מישהי לגעת בה. אז בנוגע לכל אלה:

איך תבין מה אתה עושה? כמו כל דבר אחר: תלמד ותתאמן. אף אחד לא נולד כשהוא יודע להצליף ולקשור. למרבה השמחה יש המון מידע בנושא במרחק גיגול או שניים או אפילו שאלה ממוקדת כאן בכלוב. כל דבר שמעניין אותך, פשוט חפש מידע עליו ו/או תשאל.
שים דגש על בטיחות. אם אתה רוצה להצליף, תלמד איפה מסוכן להצליף. אם אתה מתכנן לקשור, תן דעתך על היבטים של בטיחות בקשירה כמו בדיקה שהקשר לא עוצר את הסירקולציה ווידוא שיש לך בסביבה מספריים חדים כדי לחתוך את הקשרים במהירות במקרה הצורך.
לפני שאתה מנסה דברים כאלה על נשלטת, תתאמן קצת לבד: אפשר להצליף בכרית עד שאתה בטוח שההצלפות שלך נוחתות היכן שאתה רוצה. אפשר לקשור את הרגליים של עצמך כדי לקבל תחושה איך עושים זאת נכון. וכן הלאה.

עד כאן להיבטים הטכניים. אבל איך בעצם שולטים?
הדבר הכי חשוב לזכור, בעיניי, הוא שאין דרך אחת נכונה. אל תנסה להתאים את עצמך למה שאתה תופס כשליטה "נכונה" או "אמיתית". המטרה היא להנות, ואם משהו מהנה עבורך (ולא פוגע במי שאיתך) - אז בדיוק ככה עושים את זה. מה גם שאם תזייף את זה, נשלטות מרגישות. יש להן חושים חדים, לא פראייריות אלה.
אתה יכול לשאוב המון השראה מסיפורים, תיאורים בבלוגים ואפילו פורנו. בסופו של דבר, ודרך ניסוי וטעייה, תמצא את הסגנון שלך, בין אם הוא יתאפיין בדיבור משפיל, גרימת כאב, משמעת קשוחה או כל דבר אחר. רק זכור שהנשלטת, לפני שהיא כלי למימוש פנטזיות, היא קודם כל בנאדם. מה שמביא אותנו לנקודה האחרונה: איך מכירים?

אם תרצה להכיר כאן באתר, מומלץ מאד להשקיע בפרופיל שלך ולכתוב בלוג. תן לנשלטות סיבה לרצות אותך. אם וכאשר תפנה לנשלטות פוטנציאליות בהודעות פרטיות, זכור שהן מקבלות לא מעט פניות. "היי" לא יעשה את העבודה, בפרט אם אין לך פרופיל או בלוג. אתה צריך לבלוט קצת.
גם כאן, חשוב לזכור שהן קודם כל נשים. הרבה גברים מתבלבלים וחושבים שבגלל האופי המיני של האתר גם הפנייה יכולה להיות מינית. לא. ממש כפי שלא היית מתחיל עם מישהי בבר על ידי כך שהיית דורש ממנה לפתוח רגליים, גם כאן לא מתחילים עם מישהי באמצעות דרישה לרדת על ארבע. היכרות היא היכרות וחיזור הוא חיזור.

ישנם גם מקומות אחרים להכיר בהם. בפייסבוק יש קבוצות בדסמ למיניהן (שאני לא נמצא באף אחת מהן אז אין לי מושג). יש מסיבות שאפשר ללכת אליהן (אם כי ברובן הכניסה בזוגות, אז...). מתארגנים מדי פעם מפגשים חברתיים שמכונים "מאנצ'ים". ואם תתערבב פה מספיק, תכתוב, תגיב בבלוגים וכו', כנראה תיצור קשרים שיאפשרו לך עוד אפשרויות. אה, ויש גם טינדר.

טוב, חפרתי. שיהיה בהצלחה 🙂
    התגובה האהובה בשרשור
Menta​(שולטת)
Menta​(שולטת) • 7 באפר׳ 2022
קודם כל תברר עם עצמך מה אתה רוצה ולמה אתה מתחבר, ואז תכתוב את זה בפרופיל שלך.
לא כולם מגדירים שליטה, שולט ונשלטת באותו אופן, אז אל תניח שכולן יחלקו את אותה הגדרה כמוך.

תיכנס לפרופילים של כמה שולטים ותתרשם. מה שהרשים אותך לטובה, תאמץ. מה שלא, אל תאמץ. לא קופי פייסט, כמובן.

תיכנס לפרופילים של כמה נשלטות ותתרשם.

מן הסתם כל שבוע תבין עוד דברים ואז תשנה את הפרופיל בהתאם. אבל חשוב שהוא יהיה עדכני, מפורט ומדויק. נשלטות ונשים מחפשות אמינות ויושר, והפרופיל הוא אחד המדדים.

וכפי שכתבו לפניי, תתחיל בהתייחסות למי שאתה פונה אליה באופן מכבד. זה שמישהי נשלטת לא אומר שהיא רוצה ומוכנה להיות השפחה של כל אחד מייד.

בהצלחה!
s b שולט​(שולט)
s b שולט​(שולט) • 7 באפר׳ 2022
לפי דעתי, אם אתה שואל את כל השאלות האלה, אז אין לך את זה..
ואתה פשוט לא שולט.
לא לומדים שליטה ע"י קריאה של בלוגים או בגוגל .
זה בא באופן טבעי, או שלא!!
morningdew​(שולט)
morningdew​(שולט) • 7 באפר׳ 2022
מה שזאלופון ומנטה אמרו.

ואל תקשיב למי שמגיב כאן באמירות כמו שזה בא טבעי או שלא לומדים.

גדלת בחברה ונילית שנמצאת בתקופה של דיכוי היסטורי והיסטרי של הנטיות לpower exchange שקיימות אצל חלק מסויים מהאוכלוסיה.
טבעי שייקח זמן עד שתגלה את עצמך. אתה תינוק שנשבה. כמו כולנו.

גם אלה שידעו על עצמם מגיל צעיר שיש להם את הנטיה - אף אחד מהם לא נולד כשהוא יודע כיצד לעשות איזושהיא פרקטיקה בדס"מית בצורה מיטבית.
זה לא בא באופן טבעי לקשור, להצליף או סתם לתת סטירה בצורה שתפיק מקסימום אימפקט אבל בלי לגרום לנכות לכל החיים (אלה היו סתם דוגמאות. יש הרבה הרבה מעבר לזה בבדס"מ).

השאלה למה אתה מתחבר בעולם הגדול והמופלא והמגניב של בדס"מ - ולמה אתה לא מתחבר - תוכל להיענות רק על ידיך, ורק אחרי שתצא למסע ארוך של חשיפה, למידה והתנסות.

תהנה !
MyLexicon
MyLexicon • 7 באפר׳ 2022
בלי לחפור - פשוט תבטא בצורה פשוטה מה שאתה רוצה, שים הכל על השולחן.
תזכור שמולך יש בנאדם, שצריך להבין מה הוא רוצה.

פשוט תהיה פשוט.
היד
היד • 7 באפר׳ 2022
מה שזאלופון מנטה ולקס אמרו. קח את אלו שאומרים לך מה לעשות ללא סארקזם או ציניות. לא נולדים עם כלום. יש כל כך הרבה פרטיקות בבדס"מ שאתה יכול לשבת ימים בקריאה ולא להקיף את כולן. אל תיקח את המונח "שולט" פשוטו כמשמעו כי לא כולם "שולטים", יש אנשים שאוהבים לקשור וזה גם בדס"מ. תשאיר ראש פתוח.
בהצלחה