הרוזן ממונטה כריסטו(נשלטת) |
לפני שנתיים •
8 במאי 2022
הפרעה נפשית?
לפני שנתיים •
8 במאי 2022
הרוזן ממונטה כריסטו(נשלטת) • 8 במאי 2022
כיף לי ההרגשה החופשיה בחוסר השליטה הזה
לעזוב ידיים בחיים שלי ולשמוע בקול מסוים אחד הקול של האדון שלי לעשות מה שהוא אומר אחריו כמו כלב מול האדון שלו כיף לי הדרך שבה הוא משתמש בי הצעקות הטון הכועס כיף לי ההרגשה שאני מאכזבת בן אדם שאני מעריכה ככ ומעריצה ככ בואנה באמת יש לי הפרעות נפשיות כיף לי הטון המזלזל שלו שברור ככ שאני המטומטמת והוא יסביר לי הכל ויעזור לי בהכל כי כלום אני לא יכולה לבד הדאגה המזלזלת הזו כיף לי הדרך שבה הוא משחק בי שולט בכל תנועה שלי בכל אמירה כיף לי שהוא מרים עלי יד כשהוא כועס כיף לי המשחק הזה כיף לי הסימנים האדומים שאני רואה על העור שלי אחכ ויודעת שזה גורם לו להיות מרוצה ממני שהוא כבר לא כועס אני אוהבת אותם את הסימנים האדומים והסגולים על העור שלי אוהבת את הדרך שבה הוא דורך עלי בועט בי אני אוהבת כשהוא קושר אותי עם אזיקים או חבל לעץ או לרכב אני אוהבת כשהוא מצלם אותי מושפלת מוצצת לו קשורה עם הסימנים יודעת שאני לא יודעת מה קורה עם הסרטון הזה וגם לא אדע בחיים אני אוהבת כשהוא משתין עלי ומספר לי כמה הוא כעס עלי ושזה העונש שלי אני אוהבת את זה כי זה אומר שזה מרצה אותו ואחכ הוא כבר לא יהיה כועס אני אוהבת כשהוא מכריח אותי להסתכל במראה כשהוא מזיין אותי בתחת ולהגיד את המילים ׳אני שפחה מזדינת בתחת׳ ׳תודה אדוני׳ המילים המרגיעןת האלה מסירות האחראיות זה לא אשמתי. האדון שלי אחראי להכל קצת כמו להאמין באלוהים רק באדון שלי. |
|