לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מתגעגע...

WitchFuneral​(שולט)
לפני שנתיים • 3 ביוני 2022

מתגעגע...

WitchFuneral​(שולט) • 3 ביוני 2022
אז כרגיל, הורדתי את הכלב.
אני יורד למטה ומסתנוור. בדיעבד גיליתי שזה היה מהמראה של הרכב של סטטיק, אבל אני לא מאמין למראה עיניי!
קובי סוויסה KS יורד לנשק את הכלב שלי והוא רואה שאיבר המין שלו לא אצטטי icon_sad.gif
מיד קובי "KS" סוויסה שלף את המכונה מאלי אקספרס והכלב שלי היה יותר אצטטי מהפטמטמה החלקה שלו.

דיברנו, לחצתי לקובי את היד ולצערי הוא קלט שיש לי תלבץ על היד!
מיד אמרתי לקובי "זה לא מה שזה נראה לך!".
"תלתל ביצה, הא? לא מתבייש?" - השיב.

הסברתי לו! הכלבה שלי במחזור ואני לא נוגע בה מטעמי נידה, אז לפעמים יוצא לי להזניח. לטענתו זה לא היה לגיטימי, שכן לא יאה למותג כמוני להסתובב כמו פשוטי העם.
ממש התביישתי כשהורדתי מולו את המכנסיים ושמעתי את צלילי ה-"וויש וויש". זה לא יכול לעבור בשתיקה, אך זה עבר בשתיקה בגלל בושת הפנים.
עמדתי מול קובי בדחילו ורחימו, מפחד, מהרהר, מרגיש את נשמתי נחתכת עם כל תלבץ שנופל לו על הרצפה... כמו גשם הם נופלים. הרגשתי מחולל. מחשבות רצו בראשי... "כל זה לא היה קורה אם היית שוטף ידיים!", "ומה הבעיה לגלח?? מה אתה פרא אדם?"... התמלאתי בהאשמה עצמית... הרגשתי רע על כך שלא מנעתי את אותו מקרה מצער.

ואחרי כל זה עוד נתתי לו לעלות אליי לדירה. כן. אני יודע, מטומטם.
אחרי שסיימנו לצפות בכל העונות של "ששטוס" ו-"שישי שמח" בערוץ 24 עם ירון אילן, ניגשתי אל פטמטמתו, בשיא הטבעיות, גם לו זה הרגיש טבעי. לאט לאט... פשטתי את חולצתו כתינוק רעב והרגשתי את כל מנגנוני ההגנה שלי יורדים.
אחרי סשן ארוך שכלל המון CBT והתמקד ספציפית בביצה שלי, הוא נעלם.
אחרי לילה מדהים שצפו בו כל כך הרבה רגשות, קמתי בבוקר, והוא השאיר רק את המכונה שלו.

מרגיש אבוד,
ומתגעגע...
אליך.

עדכון:
חשבתי שעד שאסיים לכתוב את הזבל הזה כבר יוציאו את האוכל של החג.
סעמק.