אפוקליפסה(מתחלף) |
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
קונפליקט בעבודה
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
אפוקליפסה(מתחלף) • 24 בדצמ׳ 2022
אני עובד בחברה גדולה ומיושנת.
לעיתים, במסגרת משימה רחבת היקף, עובדים עוברים מצוות לצוות כדי לחזק ולתת מהידע שאצלם. רצה הבוס הגדול והוצבתי לכמה חודשים אצל מנהלת צוות שאני מכיר עוד מלפני. שמה הולך לפניה כאחת שהיא מיקרו מנג'רית, עוסקת גם בקטנות ולא אחת שסומכת עליך שתתנהל לבד ודוגמת אותך מדי פעם על התקדמות והספק. מטבע הדברים זה מתבטא בצוות שלה בשיעור עזיבות גבוה, וחוסר שביעות רצון של עובדיה במשובים. הציפיות שהיו לי התגשמו אחת לאחת: שלושים שניות אחרי שנוחת מייל על המשימה, היא על הקו, מורה לטפל בזה עכשיו. קוראת לי לשולחן שלה, מנחה אותי מה לעשות תוך שהיא עוברת על המיילים שלה ולא מסתכלת עליי, גישה קרה כזו של ראיית המשימה ולא האדם שמולך. טלפונים לאורך היום לעדכן עוד סעיף ועוד פרט ופה להדגיש ופה להוסיף קו מתחת למילה. התחושות הן עלבון קל, התחושה הזו שלא סומכים עליך. וגם כעס שמוציאים אותך ממאמץ וריכוז כדי שתדגיש עוד מילה במסמך , וזה במקום לטפל בכל הקטנות האלו בפעימה אחת מרוכזת. וגם גירוי מיני שטרם חוויתי במקום עבודה ונוצר קונפליקט שטוב לי ורע לי !!! ואז לרגע קל הרגשתי שוב כמו בבית ספר התיכון, שם לעיתים הייתי חוטא ונכנס לשיעור באיחור רק כדי לקבל את ההתרגשות הזו של נזיפה ועונש. וזהו הקונפליקט, חצי ממני כועס ורוצה כבר שהמשימה תסתיים וחצי ממני נרגש מהתחושה ומקווה שלא תסתיים. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 24 בדצמ׳ 2022
תוכל סוף סוף ללקק לבוס(ית).
חחחחח….. |
|
Leaker(נשלט) |
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
Leaker(נשלט) • 24 בדצמ׳ 2022
לא הבנתי מה הקונפליקט פה? אתה שואל אותנו איך אתה אמור להרגיש? אתה הרי לא מתלבט מה לעשות עם זה ומשך הזמן של זה לא תלוי ברגשות שלך...
כך או כך, אפשר לומר שחוויתי משהו דומה. כשאין פה מעורבות אינטימית, ואין פה הנאה ברורה מהצד שלה והיא למעשה רק ממלאת עבורך משבצת בפנטזיה ולא צד פעיל במה שקורה או לא קורה ביניכם, אז לפחות אצלי זה לא עשה לי כלום. רק עצבן אותי |
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
ארגמןן(אחרת) • 24 בדצמ׳ 2022
אולי זה לא 'קונפליקט שטוב לי ורע לי', אלא 'שטוב לי שרע לי'. וקוראים לזה מזוכיזם.
אכן קונפליקט. בגלל זה אני חושבת שיש משהו מעוות במזוכיזם. אבל מה קורה לך בשורה התחתונה? אם טוב לך אז הכל טוב, בעיניי. אם לא אז.. אפשר לסדר שיהיה. |
|
אפוקליפסה(מתחלף) |
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
Leaker כתב/ה: לא הבנתי מה הקונפליקט פה? אתה שואל אותנו איך אתה אמור להרגיש? אתה הרי לא מתלבט מה לעשות עם זה ומשך הזמן של זה לא תלוי ברגשות שלך...
כך או כך, אפשר לומר שחוויתי משהו דומה. כשאין פה מעורבות אינטימית, ואין פה הנאה ברורה מהצד שלה והיא למעשה רק ממלאת עבורך משבצת בפנטזיה ולא צד פעיל במה שקורה או לא קורה ביניכם, אז לפחות אצלי זה לא עשה לי כלום. רק עצבן אותי לא שואל איך אני צריך להרגיש. אבל בחיים, לפעמים טוב מאוד לך ולפעמים רע לך או מעצבן לך, ומסתבר שהתחושות האלו יכולות לחיות בדו קיום |
|
אפוקליפסה(מתחלף) |
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
קונפליקט
לפני שנה •
24 בדצמ׳ 2022
ארגמןן כתב/ה: אולי זה לא 'קונפליקט שטוב לי ורע לי', אלא 'שטוב לי שרע לי'. וקוראים לזה מזוכיזם.
אכן קונפליקט. בגלל זה אני חושבת שיש משהו מעוות במזוכיזם. אבל מה קורה לך בשורה התחתונה? אם טוב לך אז הכל טוב, בעיניי. אם לא אז.. אפשר לסדר שיהיה. כולנו כאן מעוותים, לא מסתפקים בפין בפות וסיגריה של אחרי ואני זורם |
|