צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך זה מתחיל?

מברר את העניין
לפני שנה • 5 בינו׳ 2023

איך זה מתחיל?

מברר את העניין • 5 בינו׳ 2023
אהלן, אני חדש פה בכל העניין
יצא לי להפתח לעולם לראות קצת אפילו לשבת עם אנשים ממנו, תמיד זה עניין אותי ורציתי אולי לנסות להבין מה כל כך מיוחד ושונה

השאלה היא…. איך בדיוק מתחילים את כל זה בלי נסיון? איפה מוצאים משהי שבאמת תהיה פתוחה לזה בלי להיות מהעולם לפני?
GoddessKitty​(אחרת)
לפני שנה • 5 בינו׳ 2023
GoddessKitty​(אחרת) • 5 בינו׳ 2023
להיות מכבד ומנומס.
לא לפנות לכל אישה כאן אן העתק הדבק ולא להתייחס עלינו כאל כלי להגשמת הפנטזיה.
ליפני שאנחנו נלשטות/שולטות/חד קרן אנא ערף אנחנו בני אדם, תתחיל משיחה מנומסת לא בהיי המלכה אני עבד לרגליך/ בואי תרדי על הברכיים
הסבר קטן על עצמך ואולי מה גרם לך לפנות לאותו הפרופיל.
חשוב לקורא ולעבור אל הפרופיל ליפני שליחת ההודעה כדי להבין אם ביכלל יש טעם לפנות.
אמליץ גם לפרט על עצמך בפרופיל שלך כי פרופיל ריק הוא לא הכי מזמין .
בלוג זה כבר למתקדמים אבל זה גם נחמד
בהצלחוש
    התגובה האהובה בשרשור
מברר את העניין
לפני שנה • 5 בינו׳ 2023
מברר את העניין • 5 בינו׳ 2023
GoddessKitty כתב/ה:
להיות מכבד ומנומס.
ליפני שאנחנו נלשטות/שולטות/חד קרן אנא ערף אנחנו בני אדם, תתחיל משיחה מנומסת לא בהיי המלכה אני עבד לרגליך/ בואי תרדי על הברכיים
חשוב לקורא ולעבור אל הפרופיל ליפני שליחת ההודעה כדי להבין אם ביכלל יש טעם לפנות.
בהצלחוש

לקחתי לצומת הלב ושיפצתי🙃
העבד פול​(נשלט){לא משוייך}
לפני שנה • 5 בינו׳ 2023

Re: איך זה מתחיל?

מברר את העניין כתב/ה:
אהלן, אני חדש פה בכל העניין
יצא לי להפתח לעולם לראות קצת אפילו לשבת עם אנשים ממנו, תמיד זה עניין אותי ורציתי אולי לנסות להבין מה כל כך מיוחד ושונה

השאלה היא…. איך בדיוק מתחילים את כל זה בלי נסיון? איפה מוצאים משהי שבאמת תהיה פתוחה לזה בלי להיות מהעולם לפני?

הרחבתי על כך בבלוג שלי, מוזמן להציץ.
הדבר החשוב ביותר הוא מודעות, אמון וכנות ומשם תוכל להתקדם.
Menta​(שולטת)
לפני שנה • 5 בינו׳ 2023
Menta​(שולטת) • 5 בינו׳ 2023
מברר את העניין כתב/ה:
GoddessKitty כתב/ה:
להיות מכבד ומנומס.
בהצלחוש

לקחתי לצומת הלב ושיפצתי🙃

אם ככה הפרופיל נראה אחרי שיפוץ, מפחדת לחשוב מה היה שם קודם. אתה לא מציין גיל, כותב את אותה בדיחה עבשה בסעיף הגבולות כמו כולם במקום לכתוב מה הגבולות שלך. הכל שם משדר חוסר רצינות, חוסר השקעה וחוסר ניסיון.
אני ממליצה שתסתכל בעשרים פרופילים של אנשים כלשהם, נניח עשרים האחרונים שפרסמו פוסט בבלוג או שהגיבו בדיון בפורום, ותתרשם מהם.
סווריןן
לפני שנה • 6 בינו׳ 2023
סווריןן • 6 בינו׳ 2023
תשמע, יש משהו כל כך אגבי בניסוח שלך ("לנסות להבין מה כל כך מיוחד ושונה") כמו גם בניק שלך, כאילו שאנחנו מין חדר בריחה שאתה בא לדגום, או בילוי אקזוטי...
אם אתה באמת רוצה לקחת לתשומת לבך תגובות כאן, אני מציע (רק דעתי, כן?), שתערוך את מה שכתבת ואת הפרופיל שלך *אחרי* שתבין מה גרם לך להגיע דווקא לכאן. הרי יכולת לפתוח פרופיל גם בקבוצות אחרות כדי להבין מה מיוחד שם... אם בחרת במרחב הזה, כנראה שמשהו כאן מפעיל אותך וכדאי שתתייצב מאחוריו, אחרת מי ירצה להיכנס אתך לשיחה?
שלגי
לפני שנה • 6 בינו׳ 2023
שלגי • 6 בינו׳ 2023
תעשה שיעורי בית, תקרא ותלמד תחקור ותחפור, תראה מה מושך אותך ו״עושה לך״ את זה, כי כל עוד אתה כל כך קלולס - אני לא ממש מצליחה לראות מישהו שיתעניין בך ויפתח שיחה..

וזה מעבר לדברים הנכונים של סוורין ומנטה לגבי הפרופיל שלך ובכלל.