guysub(נשלט) |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
הכרות ראשונית עם פמדום
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
guysub(נשלט) • 21 בפבר׳ 2023
היי לכולם אני גבר ב19 ואני כבר כמה שנים נמצא בתוך העולם הזה, אבל לעולם עדיין לא הייתה לי שולטת או קשר מסויים עם מישהי דומיננטית.
אשמח לעצות איפה ניתן להכיר כי באמת שאני רוצה לנסות ולהתנסות בזה ולראות אם אני אוהב רק את הרעיון של הפמדום או שאני באמת אוהב להיות עבד לנשים דומיננטיות תודה רבה לכולם |
|
Aristotle(נשלט) |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
Aristotle(נשלט) • 21 בפבר׳ 2023
אהלן,
יש כל מיני מפגשים שמארגנים פה ובקבוצות אחרות- 1. מאנצ'ים- פשוט מפגשים וניליים לחלוטין, דרך מצוינת להכיר אנשים באווירה רגועה. 2. מסיבות- יש את כל הדאנג'ן, דקאדאנס, טאבו כיוצ"ב- בדרך כלל יש שם איזון מגדרי ותצטרך להביא איתך מישהי, אז הייתי ממליץ על זה רק בהמשך. 3. ליינים של פמדום- אורדורה / פמפאטל. זה ליינים שמפרסמים כאן בכלוב והם מיועדים בדיוק לז'אנר שאתה מחפש- תוכל להגיע לבד, אבל הרבה אנדים באים שם כבר "לשחק" וקצת יותר קשה להכיר ולדבר כמו במאנצ'ים. עדיין אחלה פלטפורמה אבל אתה צריך להיות מסוגל לגשת, לא להתבייש ולהיות מוכן להתמודד גם אם זה שיגידו לך "לא" לפעמים |
|
guysub(נשלט) |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
guysub(נשלט) • 21 בפבר׳ 2023
Aristotle כתב/ה: אהלן,
יש כל מיני מפגשים שמארגנים פה ובקבוצות אחרות- 1. מאנצ'ים- פשוט מפגשים וניליים לחלוטין, דרך מצוינת להכיר אנשים באווירה רגועה. 2. מסיבות- יש את כל הדאנג'ן, דקאדאנס, טאבו כיוצ"ב- בדרך כלל יש שם איזון מגדרי ותצטרך להביא איתך מישהי, אז הייתי ממליץ על זה רק בהמשך. 3. ליינים של פמדום- אורדורה / פמפאטל. זה ליינים שמפרסמים כאן בכלוב והם מיועדים בדיוק לז'אנר שאתה מחפש- תוכל להגיע לבד, אבל הרבה אנדים באים שם כבר "לשחק" וקצת יותר קשה להכיר ולדבר כמו במאנצ'ים. עדיין אחלה פלטפורמה אבל אתה צריך להיות מסוגל לגשת, לא להתבייש ולהיות מוכן להתמודד גם אם זה שיגידו לך "לא" לפעמים תודה רבה על התגובה תוכל להרחיב קצת על המאנצים זה נשמע כמו הדרך האולטימטיבית להכיר איפה המנאץ מתקיים, איך אני נרשם, האם אני יודע מי הולך להיות שם לפני ההגעה..? |
|