סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם אפשר לשנות את המשיכה המינית?

sun and rain
לפני שנה • 24 בפבר׳ 2023

האם אפשר לשנות את המשיכה המינית?

sun and rain • 24 בפבר׳ 2023
אני נמשך ליחסי שליטה וזה פוגע בניסיונות שלי למצוא זוגיות ובהיבטים אחרים בחיים
הייתי מוכן לעשות המון בשביל לשנות את זה, בשביל להימשך פחות לBDSM ולהימשך יותר לאקטים ונילים אבל אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי ואם כדי לי להשקיע מאמצים בלנסות.
מאוד קשה לבחור למי לפנות בנושא הזה, לפסיכולוג? לסקסולוג? מטפל אחר? אני רוצה למצוא מישהו עם ניסיון רלוונטי.
אם מישהו או מישהי יוכלו לספר על ניסיון לשינוי מכוון שהם עברו באקטים שאלהם הם נמשכים מינית באמצעות מטפל או כל שיטה אחרת, כל שינוי, לאו דווקא כזה שקשור לBDSM ואם יש לכם המלצות על מטפלים אני אעריך את זה מאוד
אפשר לפנות אלי גם בפרטי באופן דיסקרטי אם מישהו מעדיף.
    התגובה האהובה בשרשור
shirazbar​(שולטת)
לפני שנה • 24 בפבר׳ 2023
shirazbar​(שולטת) • 24 בפבר׳ 2023
לשאלתך בכותרת, לדעתי לא. אי אפשר לשנות את המשיכה המינית אבל כן אפשר למתן אותה. בידיעה שהיא תמיד תרצה להתפרץ בשלב כלשהו. על אותו משקל טיפולי "המרה" לגייז וכל השיט הזה סתם גורם לסבל .
מבינה את הקושי למצוא זוגיות שמתאימה לצורך בשליטה, אבל אתה מי שאתה וככל שתלמד לקבל את עצמך ומה שאתה אוהב יהיה לך קל יותר לזמן זאת אליך.
בהצלחה...
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני שנה • 24 בפבר׳ 2023
Sunna סאנה​(שולטת) • 24 בפבר׳ 2023
אני לא חושבת שניתן
אני כן מאוד בעד טיפול ומאוד בעד טיפול עם סקסולוגית אפילו אולי, אבל יותר על מנת לקבל את החלקים הללו ולהבין כיצד הם נוגעים בהיבטים אחרים בחיים שלך ומדוע, כפי שאמרת
בהצלחה מדומית שגם מתקשה עם האופן בו הדומיות נכנסת בחייה.
ארגמןן​(אחרת)
לפני שנה • 25 בפבר׳ 2023
ארגמןן​(אחרת) • 25 בפבר׳ 2023
כן, אפשר, מניסיון.

היה פה שאלה דומה לא מזמן, אז אני אעתיק את התגובה שלי משם, ברשותך:
אפשרי לשנות את המשיכה לבדסמ. לא הייתי אומרת שאפשרי לכולם.. ואולי גם לא ב100%. אבל אני שיניתי באופן מהותי.
בשבילי ניגשתי לזה מתוך הפן הפסיכולוגי.. להבין מה השורשים של זה, על איזה צרכים הבדסמ עונה לי ואיך עונים על אותם צרכים בדרכים אחרות. וגם בכללי שינוי התפיסה העצמית.
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 25 בפבר׳ 2023
WitchFuneral​(שולט) • 25 בפבר׳ 2023
כן, אפשר.
כאב ראש אבל אפשר.
אם זה מפריע לך, תנסה לקבל עזרה, אני בטוח שתוכל לכל הפחות למתן את המשיכה.
ברייה​(שולטת){לא!!!מחפשת}
לפני שנה • 25 בפבר׳ 2023
מה שארגמן כתבה. תלוי עם אילו צרכים הבדסמ שלך מתכתב ואילו צרכים הוא ממלא.
המיניות שלנו היא תמהיל של דחפים וביטויים-בפעולה. למה אנחנו עושים סקס יודעים כולם, האופן בו אנחנו עושים את הסקס שלנו, תלוי בתהליכים תוך נפשיים אישיים ופרטיים. אם הצרכים שלך יוצרים רגשות קונפליקטואלים ומפריעים לתפקוד תקין, כדאי להעזר באנשי מקצוע כדי לפתור את הקונפליקט, למצוא דרך שונה לסיפוק צרכיך ולשנות את ביטויים.
sun and rain
לפני שנה • 25 בפבר׳ 2023
sun and rain • 25 בפבר׳ 2023
ארגמןן כתב/ה:
כן, אפשר, מניסיון.

היה פה שאלה דומה לא מזמן, אז אני אעתיק את התגובה שלי משם, ברשותך:
אפשרי לשנות את המשיכה לבדסמ. לא הייתי אומרת שאפשרי לכולם.. ואולי גם לא ב100%. אבל אני שיניתי באופן מהותי.
בשבילי ניגשתי לזה מתוך הפן הפסיכולוגי.. להבין מה השורשים של זה, על איזה צרכים הבדסמ עונה לי ואיך עונים על אותם צרכים בדרכים אחרות. וגם בכללי שינוי התפיסה העצמית.

תודה לך
יכול להיות שזאת שאלה אישית אבל אני חושב שאת ואנשים שעברו תהליך דומה לשלך תוכלו לעזור לי ולהרבה אחרים אם תפרטו יותר על איך עשיתם את זה
זה היה במסגרת טיפול פסיכולוגי? ואם כן איך מצאת את המטפל המתאים?
sun and rain
לפני שנה • 25 בפבר׳ 2023
sun and rain • 25 בפבר׳ 2023
Dan_Kap כתב/ה:
מה בבדסמ לדעתך פוגע בניסיונות שלך למצוא זוגיות ובהיבטים אחרים בחיים?

אני מעריך את הכוונה הטובה אבל מעדיף שלא לפרט על עצמי כרגע
מקווה שתבינו
darkons
לפני שנה • 25 בפבר׳ 2023
darkons • 25 בפבר׳ 2023
כמובן שאפשר ואף צריך לפי המצב שאתה מתאר, בהתחלה זה מכאני ומאולץ ואז זו נהית שגרה. סך הכל המוח הוא די גמיש וניתן לאמן אותו לחשוב אחרת. אגב לא רק במובן המשיכה המינית אלא בכל אספקט אחר...

העיקר שיהיה לך בהצלחה!