Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
26 במאי 2023
תחתוני סטראפאון
לפני שנה •
26 במאי 2023
Bluecollar(שולטת) • 26 במאי 2023
בלי הקדמות. אני מחפשת המלצות על תחתוני סטראפון
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שנה •
26 במאי 2023
לפני שנה •
26 במאי 2023
ArchAngel(שולטת) • 26 במאי 2023
|
|
אישון מאוזן(נשלט) |
לפני שנה •
26 במאי 2023
לפני שנה •
26 במאי 2023
אישון מאוזן(נשלט) • 26 במאי 2023
ArchAngel כתב/ה:
לגמרי. מצטרף להמלצה מהצד השני (: |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
26 במאי 2023
בבקשה ספרי לי עוד עליהם
לפני שנה •
26 במאי 2023
Bluecollar(שולטת) • 26 במאי 2023
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שנה •
26 במאי 2023
Re: בבקשה ספרי לי עוד עליהם
לפני שנה •
26 במאי 2023
ArchAngel(שולטת) • 26 במאי 2023
Bluecollar כתב/ה:
הביקורת שלי היא כזו: התחתונים עשויים מבד איכותי והמחיר בהתאם, אישית לא מצאתי טובים יותר מהחברה הזו. יש שם דגמים שיש להם כיס ל bullet vibe בשביל שיהיה רטט שיענג גם אותך, אז ממליצה עליהם יותר. (אמנם זה לא חלק מהשאלה, אבל יש אתר שמתמחה בכיסויים לבסיס של הדילדו, החלק שנוגע בגוף שלך, כך שכל דילדו יכול להפוך לדו"צ עם גירוי חיצוני עבורך, לטעמי מומלץ לשלב- https://bananapantslife.com/) עם זאת, צריך לזכור שבכל זאת מדובר בתחתונים, פשוט עם חור וגומיה חזקה לסטרפאון, כך שחיי המדף שלהם בהתאם- קצרים יותר לעומת רתמות. בגלל שהגומיה תפורה לתחתונים, כשהיא נהפכת לרפויה עם הזמן והשימוש, אי אפשר להחליף רק אותה כמו ברתמות מסוימות. ככה כשזה קורה הולך לך כל הסט ויוצא מכלל שימוש. ההיתרון בתחתונים הוא המחיר הזול יחסית, ובעיקר שהם מאפשרים מידה של נוחות מבחינת זה שאפשר ללבוש אותם מתחת לבגדים הרגילים שלך (בלי הדילדו כמובן) וברגע שיש אקשן את יכולה "לגשת לעניינים" יותר מהר מאשר אם תתפשטי, תשימי את הרתמה בדרך הרגילה, תהדקי אותה לגוף וכל התהליך הזה... בזמן חדירה הם מתלכלים מחומר סיכה, נוזלי גוף וכו' כך שאחרי השימוש את חייבת לכבס, מטעמי היגיינה. אחרת הם כר פורה לדלקות. הכביסות התכופות שוחקות את הבד, וזה משהו שלא קורה עם רתמות מעור/דמויות עור שאפשר פשוט לנקות עם מגבון, צמר גפן עם אלכוהול או קצת מים וסבון שמתייבשים על החומר הזה מהר. (כביסות ובעיקר ייבוש הם גם משהו לקחת בחשבון אם את לא גרה לבד). התחתונים והקושי לנקות אותם במהירות מהווים בעיה אם אין לך כמה סטים ואת מתכננת יותר מפעם אחת לחדור בזמן שלכם ביחד, או במידה ומדובר ביותר מפרטנר אחד בו-זמנית ואתם רוצים לשמור על מין בטוח. אז אני ממליצה לרכוש לפחות כמה סטים ולא להסתפק באחד. יש כאלו שהיעדר התמיכה בגב, לעומת ברתמות, יכול להפריע להן בתחושת היציבות בחדירה. אבל דילדו בזווית הנכונה בתחתונים יכול לפעמים לפצות על זה, תלוי בגוף שלך. שמי לב שיש באתר תחתונים עם שני חורים בשביל לבחור את הכי מתאים לזווית הגוף שלך/של הפרטנר, הם עדיפים מהסיבה הזו. |
|
LadyRiot(שולטת) |
לפני שנה •
26 במאי 2023
לפני שנה •
26 במאי 2023
LadyRiot(שולטת) • 26 במאי 2023
מצטרפת להמלצות על רודיאו. יש לי זוג שלהם לשימוש במים (לא רק) וזה הדבר הכי נוח שקיים אבר. בד איכותי, עיצוב מוצר מהמם. נוחות, יציבות, אורך-חיים ונראות. קנו אותי.
|
|