ramhal-tickle |
לפני שנה •
26 במאי 2023
החמצה
לפני שנה •
26 במאי 2023
ramhal-tickle • 26 במאי 2023
וואו לדעתי זו תחושת ההחמצה הכי גדולה ושהכי קשה לי להתגבר עליה.
לפני כמה חודשים (בזכות הכלוב) התחלתי להתכתב עם מישהי שפשוט התגלתה כחצי השני שלי, אותו פטיש אותן הפנטזיות רק מהצד השני(: דיברנו כמה שבועות דרך מייל (לא הייתי מוכן בדרך אחרת) והתקופה הזו פשוט נראית כאילו היא לקוחה מחיים של מישהו אחר. הפטיש שלי תמיד היה סוד כמוס שלי ורק שלי וזו פעם ראשונה שהרשתי לעצמי להיחשף ככה..היינו ממש קרובים להיפגש (נראה לי לפחות) אבל..לא יצא. אולי מרוב החששות והפחדים שלי, אולי בגלל שזה היה too good to be true. לא הצלחתי לשחרר ולהאמין שמשהו כזה אשכרה קורה לי. וכנראה הרסתי את הסיכוי היחיד שלי לממש את הפנטזיות הכי עמוקות שלי. בכל מקרה אני מודה על התקופה הזו שהיינו בקשר, כל שיחה איתה הדליקה והעירה את היצרים הכי חזקים שלי, אני זוכר שהסתובבתי מעורר ומגורה כמעט 24/7, היינו מדברים תוך כדי עבודה..לימודים עד למצב שאף אחד מאיתנו לא באמת יכול להתרכז במה שהוא עושה. קשה לי להאמין שהיא תראה את זה, היא לא נכנסת לפה הרבה..אבל אם בכל זאת..תדעי לך שאני מודה לך על תקופה נפלאה..ואני עדיין מצליח ממש להרגיש את הגוף המדהים שלך רוקד ממגע האצבעות שלי, אף פעם לא חשבתי שפנטזיות יכולות להרגיש כל כך אמיתיות. יצא ארוך, אבל באמת כיף לפרוק(: |
|