Young Sex Toy |
לפני שנה •
2 ביוני 2023
קוגריות לא קוגריות
לפני שנה •
2 ביוני 2023
Young Sex Toy • 2 ביוני 2023
לאחרונה אני נתקל בתופעה שמעלה גבה. הרבה נשים מציינות שהם קוגריות/מילפיות/בקטע של צעירים,
רבות מהם בעיקר בנות 40+, שמציינות שהם מחפשות צעיר מהם אבל רק 30+... אז רגע, את לא בדיוק קוגרית או בקטע של צעירים ממך אל אף שהוא קטן ממך בכמה שנים. מסכים - אין מה להשוות לגבר בן 25-30 שלא יוצא עם משהי בן 18-20, בצדק - אבל לגברת "קוגרית/מילפית" בת 40, מישהו בן 25 צעיר לה מדי? |
|
Fashion kitty(אחרת) |
לפני שנה •
2 ביוני 2023
לפני שנה •
2 ביוני 2023
Fashion kitty(אחרת) • 2 ביוני 2023
זה מאוד הגיוני. הן רוצות מישהו מספיק בוגר שלא מרגישות איתו שהוא ילד, אבל שגם נראה טוב ועדיין לא עייף מהחיים.
|
|
Young Sex Toy |
לפני שנה •
2 ביוני 2023
לפני שנה •
2 ביוני 2023
Young Sex Toy • 2 ביוני 2023
Fashion kitty כתב/ה: זה מאוד הגיוני. הן רוצות מישהו מספיק בוגר שלא מרגישות איתו שהוא ילד, אבל שגם נראה טוב ועדיין לא עייף מהחיים.
בגרות היא יותר עניין של אופי מאשר גיל, לא? |
|
קטלב(מתחלף) |
לפני שנה •
2 ביוני 2023
לפני שנה •
2 ביוני 2023
קטלב(מתחלף) • 2 ביוני 2023
Young Sex Toy כתב/ה: Fashion kitty כתב/ה: זה מאוד הגיוני. הן רוצות מישהו מספיק בוגר שלא מרגישות איתו שהוא ילד, אבל שגם נראה טוב ועדיין לא עייף מהחיים.
בגרות היא יותר עניין של אופי מאשר גיל, לא? לעתים רחוקות למדי. |
|
Menta(שולטת) |
לפני שנה •
3 ביוני 2023
Re: קוגריות לא קוגריות
לפני שנה •
3 ביוני 2023
Menta(שולטת) • 3 ביוני 2023
Young Sex Toy כתב/ה: לאחרונה אני נתקל בתופעה שמעלה גבה. הרבה נשים מציינות שהם קוגריות/מילפיות/בקטע של צעירים,
רבות מהם בעיקר בנות 40+, שמציינות שהם מחפשות צעיר מהם אבל רק 30+... אז רגע, את לא בדיוק קוגרית או בקטע של צעירים ממך אל אף שהוא קטן ממך בכמה שנים. מסכים - אין מה להשוות לגבר בן 25-30 שלא יוצא עם משהי בן 18-20, בצדק - אבל לגברת "קוגרית/מילפית" בת 40, מישהו בן 25 צעיר לה מדי? אז מי שלא רוצה גבר בכל גיל שקטן מגילה היא לא קוגרית? ואתה הסמכות? נו, זה כמו נשלטים שמקטרים על שולטות שלא באמת שולטות אמיתיות. אני בת 52 וקבעתי את רף הגיל ב-35. מה אני? פנתר ורוד? טיגריס? |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני שנה •
3 ביוני 2023
Re: קוגריות לא קוגריות
לפני שנה •
3 ביוני 2023
red-cell(מזוכיסט) • 3 ביוני 2023
Young Sex Toy כתב/ה: לאחרונה אני נתקל בתופעה שמעלה גבה. הרבה נשים מציינות שהם קוגריות/מילפיות/בקטע של צעירים,
רבות מהם בעיקר בנות 40+, שמציינות שהם מחפשות צעיר מהם אבל רק 30+... אז רגע, את לא בדיוק קוגרית או בקטע של צעירים ממך אל אף שהוא קטן ממך בכמה שנים. מסכים - אין מה להשוות לגבר בן 25-30 שלא יוצא עם משהי בן 18-20, בצדק - אבל לגברת "קוגרית/מילפית" בת 40, מישהו בן 25 צעיר לה מדי? אני חושב שדי ענית לעצמך.... |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שנה •
3 ביוני 2023
לפני שנה •
3 ביוני 2023
Bluecollar(שולטת) • 3 ביוני 2023
מה רע בלרצות מישהו שלא גר אצל ההורים?
במישהו שלא מגיב לך ב "חחחחח". מישהו שטיפה מבין את העולם שלך סתם על מי אני עובדת. אוהבת אותם יפים ורכים. זה הכי הרבה נויטריאנטים. |
|