לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

קעקוע במקום אימטימי

doronDslave
לפני שנה • 14 באוג׳ 2023

קעקוע במקום אימטימי

doronDslave • 14 באוג׳ 2023
רוצה להפתיע אותה עם קעקוע במקום אינטימי.
מחפש מקעקעת (חייבת להיות מקעקעת כחלק מהחוויה) שמקעקת באיזורים כאלו. ומוכנה לקבל זוג. רוצה שהיא תהיה כשמקעקעים אותי.
מישהו מכיר יכול להמליץ?
כמהת-יער{גיקית שמנה}
לפני שנה • 14 באוג׳ 2023
כמהת-יער{גיקית שמנה} • 14 באוג׳ 2023
מרגישה שנדרשת פה התזכורת-
להכניס אנשי מקצוע לפנטזיה המינית שלך ברמה שעשויה להטריד זה לא במקום. גם אם היא כן בדס"מית, זה לא אומר שהיא רוצה להשתתף בסשן שלכם.

לא מבינה איך זה לא מובן מאליו...
doronDslave
לפני שנה • 14 באוג׳ 2023
doronDslave • 14 באוג׳ 2023
ובדיוק מתוך ההבנה הזו אני לא מעוניין ״ליפול״ על מקעקעת שתרגיש לא נעים או נוח בסיטואציה.
ולכן חשבתי שיהיה נכון להתייעץ פה בפורום אם מישהו מכיר מקעקעת שמרגישה נוח עם הסיטואציה של קעקוע במקום (יחסית) אינטימי, וידידותית לקהילה.
שוב, להבהרה, לא מדובר על ״סשן״ שהיא תהיה שותפה לו, אלא לקעקוע של טקסט ״property of... ״
    התגובה האהובה בשרשור
ve-ra{Q}
לפני שנה • 15 באוג׳ 2023
ve-ra{Q} • 15 באוג׳ 2023
אחלה פנטזיה. תעדכן אם מצאת. ותתעלם מקולות רקע מצקצקים כדוגמת ארכנה. הכל קנאה טהורה. והיבריס כמובן.
-Birdy-
לפני שנה • 15 באוג׳ 2023
-Birdy- • 15 באוג׳ 2023
queenmaya

ראיתי כמה קעקועים שהועלו פה באתר שנעשו על ידה.

הכינויי אולי מרמז, אולי היא קשורה ואולי לא.

כשרון לא חסר לה למרות שאתה מחפש משהו מאוד פשוט.

בהצלחה !
bondman​(נשלט){FLR}
לפני שנה • 16 באוג׳ 2023
bondman​(נשלט){FLR} • 16 באוג׳ 2023
לדעתי כדאי לבדוק
עם השולטת אם זה מקובל עליה.

בצורה עקיפה אולי אם זאת אמורה להיות הפתעה.

אני גם רציתי בעבר לקעקע : של xxxx
והמלכה הונילית סירבה בתוקף.

שלא יהיו אחרי זה בעיות.
icon_smile.gif
dominica​(נשלטת)
לפני שנה • 16 באוג׳ 2023
dominica​(נשלטת) • 16 באוג׳ 2023
Arachne כתב/ה:
להכניס אנשי מקצוע לפנטזיה המינית שלך ברמה שעשויה להטריד זה לא במקום. גם אם היא כן בדס"מית, זה לא אומר שהיא רוצה להשתתף בסשן שלכם.

איך בדיוק הוא מכניס את המקעקעת ל״סשן״ שלהם? הבנאדם בסך הכל רוצה להתקעקע במקום אינטימי, זה לא שונה מכל אחת/אחד שמגיעים לפירסינג בדגדגן או קעקוע על התחת
השוקע
לפני שנה • 16 באוג׳ 2023
השוקע • 16 באוג׳ 2023
ivy poison כתב/ה:
Arachne כתב/ה:

איך בדיוק הוא מכניס את המקעקעת ל״סשן״ שלהם? הבנאדם בסך הכל רוצה להתקעקע במקום אינטימי, זה לא שונה מכל אחת/אחד שמגיעים לפירסינג בדגדגן או קעקוע על התחת

אין לי דיעה לכאן או לכאן בנוגע לשאלה של ההטרדה, אבל מתוך זה שהוא כותב שחשוב לו שזו תהיה מקעקעת אומר שיש לה תפקיד מעבר ל"ד שמחזיקה מכונת קעקוע.